KarlYT ارسال شده در 3 مهر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 1400 همانطور که مطلع هستید بازی Battlefield Mobile مدتی هست که برای دستگاه های اندروید بصورت آزمایشی عرضه شده است. نکته مهم: برای اجرای بازی، ممکن است به VPN نیاز داشته باشید (کشور Thailand پیشنهاد میشود). ویژگی های بازی و حالت های گیم پلی : طبق لیست فروشگاه Battlefield Mobile Play، بازی کاملاً FPS (تیرانداز اول شخص) خواهد بود. کاربران بیشتر حالت های گیم پلی موجود برای نسخه رایانه شخصی را تجربه خواهند کرد. کمپین های تک نفره، مبارزه FPS و بازی تیمی همه در دسترس هستند. مخفی کننده دانلود بازی : دانلود نسخه اندروید از گوگل پلی استور - اگر با دانلود از گوگل پلی استور مشکل داشتید، میتوانید از لینک زیر بازی را دانلود کنید : دانلود APK (100MB) ویدیو گیم پلی بازی در یوتیوب : 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Alifeizi265 ارسال شده در 11 مهر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 1400 سلام داداش برای من میاد میزنه نصب تمام نشد چیکار کنم گوشی سامسونگ A10S لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
KarlYT ارسال شده در 11 مهر، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، 1400 10 ساعت قبل، Alifeizi265 گفته است: سلام داداش برای من میاد میزنه نصب تمام نشد چیکار کنم گوشی سامسونگ A10S سلام به احتمال زیاد با گوشی شما سازگار نیست . لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ehsan.z ارسال شده در 4 آبان، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آبان، 1400 من هر چقدر صبر میکنم صفحه ای که دانلود ۴۵۰ مگ میزنه برای من نمیاد فقط تو لاگینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Unforgiven_24 ارسال شده در 5 آبان، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1400 در ۱۴۰۰/۸/۴ در 12:37، Ehsan.z گفته است: من هر چقدر صبر میکنم صفحه ای که دانلود ۴۵۰ مگ میزنه برای من نمیاد فقط تو لاگینه سلام از وی پی ان استفاده میکنید ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shervinAHWAZ ارسال شده در 7 آبان، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آبان، 1400 سلام گوشی من اس بیست پلاس هست، اما اون ۴۵ مگ دانلود رو نمیده هرچقدر منتظر میمونم چیکار باید انجام بدم درست بشه؟ سلام گوشی من اس بیست پلاس هست، اما اون ۴۵ مگ دانلود رو نمیده هرچقدر منتظر میمونم چیکار باید انجام بدم درست بشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 17 بهمن، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 بهمن، 1400 موضوع بروزرسانی شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری