MH11 ارسال شده در 13 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 1400 موضوع بروزرسانی شد. سرور تست سیزن 12 (آپدیت 8 دی) قرار گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 15 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 1400 موضوع بروزرسانی شد. سرور تست سیزن 1 2022 (آپدیت 13 دی) قرار گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Rezavaran1969 ارسال شده در 19 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1400 باهاش هالکردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amir1384m ارسال شده در 19 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1400 الان باید چیکار کنم چرا ارور میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 19 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1400 42 دقیقه قبل، Amir1384m گفته است: الان باید چیکار کنم چرا ارور میده سلام، با وی پی ان امتحان کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mahdi85sw ارسال شده در 19 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1400 سلام میشه بگید مشکل این چیه نسخه جدید حاضر است باید صندوق را بروزرسانی کنید بعد سراغ بازی بروید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 19 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1400 ۱ ساعت قبل، Mahdi85sw گفته است: سلام میشه بگید مشکل این چیه نسخه جدید حاضر است باید صندوق را بروزرسانی کنید بعد سراغ بازی بروید سلام، اگه میشه از خطایی که دریافت میکنید عکس ارسال کنید تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم. اگر منظورتون خطای Current Client Version is smaller than the last login. (5024) هستش که توی آموزش گفتم چجوری برطرفش کنید: - اگر با خطای Current Client Version is smaller than the last login. (5024) مواجه شدید، به حافظه داخلی دستگاه اندروید خود مراجعه کنید و پوشه com.activision.callofduty.shhoter.codpbt را حذف کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amir1384m ارسال شده در 19 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 1400 6 ساعت قبل، MH11 گفته است: سلام، با وی پی ان امتحان کنید. وی پی ان روشنه سرور امریکا هم هست ولی نمیشه 6 ساعت قبل، MH11 گفته است: سلام، با وی پی ان امتحان کنید. سلام روشنه سرور امریکا هم هست ولی بازم نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 20 دی، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 1400 در ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ در 17:06، Amir1384m گفته است: وی پی ان روشنه سرور امریکا هم هست ولی نمیشه سلام روشنه سرور امریکا هم هست ولی بازم نمیشه احتمالا تا الان ظرفیت سرور پر شده است , لطفا دقت کنید بهترین فرصت برای ورود به این نسخه از بازی همان 24 ساعت اول هست . No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Nimarahati ارسال شده در 20 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 1400 موافق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mahdi85sw ارسال شده در 21 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 1400 (ویرایش شده) در ۱۴۰۰/۱۰/۱۹ در 13:57، MH11 گفته است: سلام، اگه میشه از خطایی که دریافت میکنید عکس ارسال کنید تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم. اگر منظورتون خطای Current Client Version is smaller than the last login. (5024) هستش که توی آموزش گفتم چجوری برطرفش کنید: - اگر با خطای Current Client Version is smaller than the last login. (5024) مواجه شدید، به حافظه داخلی دستگاه اندروید خود مراجعه کنید و پوشه com.activision.callofduty.shhoter.codpbt را حذف کنید. 2 دقیقه قبل، Mahdi85sw گفته است: این صفحه میاد وقتی میزنم روی دکمه زرد صفحه هیچکار نمیشه همینطوری میمونه ویرایش شده 21 دی، 1400 توسط Mahdi85sw لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ilya135 ارسال شده در 21 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 دی، 1400 سلام این یعنی چی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 22 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 دی، 1400 سلام، دوستان مهلت آپدیت 13 دی ماه فقط 1 هفته بود و الان دیگه تموم شده، پس طبیعیه که نتونید بازی کنید و خطا بزنه واستون. لطفاً سوال های تکراری نپرسید و منتظر آپدیت بعدی بمونید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
IlyaIliyamessi11 ارسال شده در 23 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 1400 Yes لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alirezab.14 ارسال شده در 23 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، 1400 سلام.میزنه your conectoin has promble.please try again نتم هم درسته مشکل چیه؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
یدونه ر داره ارسال شده در 24 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 1400 برا من ن ۶۴ بین دانلود شد ن ۳۲ گوشیم a10 مشگل ش رو میتونید بگید لطفا ممنون از سایتتون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 24 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، 1400 6 دقیقه قبل، یدونه ر داره گفته است: برا من ن ۶۴ بین دانلود شد ن ۳۲ گوشیم a10 مشگل ش رو میتونید بگید لطفا ممنون از سایتتون سلام، با VPN امتحان کنید، برای نصب هم باید گزینه Unknown source یا بسته ناشناس رو از تنظیمات امنیت گوشی فعال کنید. درضمن مهلت این آپدیت تموم شده باید منتظر آپدیت بعدی باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
HA7 ارسال شده در 25 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 1400 سلام ببخشید من پابلبک تست ریختم توشم رفتم بازیم کردم ولی خوب بعد چند وقت نمیزاره برم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 25 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 1400 9 ساعت قبل، HA7 گفته است: سلام ببخشید من پابلبک تست ریختم توشم رفتم بازیم کردم ولی خوب بعد چند وقت نمیزاره برم سلام، دوست عزیز مهلتش تموم شده خب، الان همین سیزن بصورت رسمی اومده، کافیه که نسخه اصلی بازیتونو آپدیت کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
5673Ehsan ارسال شده در 26 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 1400 عایل 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
amir1384amir ارسال شده در 26 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 1400 سلام چرا این ارور میاد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 26 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، 1400 سوال های تکراری و بی مورد پاسخ داده نمیشوند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مهدی کالاف ارسال شده در 28 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 1400 سلام نسخه تست سیزن 2 کی میاد خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم مال سیزن 1 رو از دست دادم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 28 دی، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 دی، 1400 2 ساعت قبل، مهدی کالاف گفته است: سلام نسخه تست سیزن 2 کی میاد خیلی ناراحت شدم وقتی فهمیدم مال سیزن 1 رو از دست دادم سلام، دقیقاً مشخص نیست، ولی تقریباً نزدیک به 1 ماه دیگه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
میکاییل ارسال شده در 7 بهمن، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 بهمن، 1400 ممنون از این اپ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری