ممد خفن ارسال شده در 5 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2022 کی لینک درست میشه پس ای بابا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
یاسر ارسال شده در 5 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2022 عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 5 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، 2022 1 ساعت قبل، ممد خفن گفته است: کی لینک درست میشه پس ای بابا هرموقه که سرور تست بیاد. هنوز نیومده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
me.omidi ارسال شده در 7 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2022 در ۱۴۰۰/۱۱/۱۴ در 18:47، Amir.moh.mazi گفته است: سلام ببخشید من وقتی روی گست میزنم یک پیام میاد و از دوره همه چیز میاد از اول اره بابا من هم همین طوری شد سرور پره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
یاسر ارسال شده در 7 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، 2022 سرور 13 اسفند کی میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 9 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2022 موضوع بروزرسانی شد. سرور تست سیزن 3 2022 (18 اسفند 1400) قرار گرفت (نسخه جهانی). لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Cod i.m.j ارسال شده در 9 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2022 الان من میتونم دانلود کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 9 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، 2022 28 دقیقه قبل، Cod i.m.j گفته است: الان من میتونم دانلود کنم؟ بله. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
arsto ارسال شده در 10 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 خرداد، 2022 در ۱۴۰۰/۴/۲۳ در 17:28، KarlYT گفته است: سرور تست فصل 3 سال 2022 کالاف دیوتی موبایل برای عیب یابی یا همون Debug منتشر شده است. اگر علاقمند هستید که محیط و امکانات داخل بازی را قبل از رسیدن سیزن رسمی ببینید و یا تولید محتوا کنید، میتوانید از لینک های زیر نسخه تست بازی را دریافت کنید. لینک های دانلود (آپدیت 18 اسفند 1400) : دانلود نسخه اندروید (64 بیت) دانلود نسخه اندروید (32 بیت) دانلود نسخه iOS - اگر نمیدونید که نسخه دستگاه اندروید شما 64 بیت است یا که 32 بیت، کافیست که نرم افزار CPU-Z را دانلود و نصب کنید و آن را اجرا کنید، در قسمت System گزینه Kernel Architecture را بررسی کنید. نکته: توجه داشته باشید برای اجرای نسخه تست بازی، ممکن است به VPN نیاز داشته باشید! - مشاهده آموزش بصورت ویدیو در یوتیوب نکات مربوط به سرور تست سیزن 3 (2022) : تاریخ شروع: 9 مارس تاریخ پایان: تعیین نشده (حدود یک هفته) حجم بارگیری: حدود 700-800 مگابایت محدودیت بازیکنان: 30,000 تمام اطلاعات و داده های جمع آوری شده بازیکن در طول این تست حذف خواهد شد تغییرات و امکانات جدید سرور تست سیزن 3 (2022) : تغییرات جدید در قوانین رنکینگ TDM/FTL بازیکنان تغییرات جدید در مدال ها و افکت های مدال درون بازی تغییرات مختلف مربوط به ظاهر اسکور های درون بازی نارنجک کشنده جدید: Gammon Bomb مد جدید: Ground War مپ جدید: Satellite مد بروز شده: Search & Destroy ECO عملکرد جدید مربوط به مد اعلام نشده جدید بهبودهای مختلف برای ثبات کاربر یه سوال دارم راست میگن جایزه میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Alireza86 ارسال شده در 11 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2022 سلام الان گوشی من چند بیت هست لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 11 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2022 8 دقیقه قبل، Alireza86 گفته است: سلام الان گوشی من چند بیت هست سلام، با این فونت نمیتونم درست متوجه بشم چی نوشته. اکثر موبایل ها 64 هستن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed Mazraeh ارسال شده در 12 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2022 سلام لطفاً تست سرور رو بروز کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 12 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2022 15 دقیقه قبل، Hamed Mazraeh گفته است: سلام لطفاً تست سرور رو بروز کنید سلام، بروزه! مشکلش چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed Mazraeh ارسال شده در 12 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2022 51 دقیقه قبل، MH11 گفته است: سلام، بروزه! مشکلش چیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 12 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، 2022 2 ساعت قبل، Hamed Mazraeh گفته است: لینک هایی که الان هستند آخرین آپدیت موجود هستند. همین الان چک کردم آپدیت جدیدی نیومده هنوز. اگر skip رو بزنید فکر نکنم به مشکل بخورید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Hamed Mazraeh ارسال شده در 13 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، 2022 (ویرایش شده) 5 ساعت قبل، MH11 گفته است: لینک هایی که الان هستند آخرین آپدیت موجود هستند. همین الان چک کردم آپدیت جدیدی نیومده هنوز. اگر skip رو بزنید فکر نکنم به مشکل بخورید. خیلی ممنون ویرایش شده 13 خرداد، 2022 توسط Hamed Mazraeh 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Moyh ارسال شده در 14 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2022 سلام یکی بگه چکار کنم با vpn وارد شدم نشد. چیکار کنم لطفا بگید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 14 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، 2022 ۱ ساعت قبل، Moyh گفته است: سلام یکی بگه چکار کنم با vpn وارد شدم نشد. چیکار کنم لطفا بگید. سلام، اینکه میگید نشد ممکنه 1001 دلیل داشته باشه و ماهم که علم به غیب نداریم، لطفاً مراحلی که انجام دادید و خطایی که دریافت کردید رو بگید تا بتونیم راهنماییتون کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پرهام لک ارسال شده در 21 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2022 م لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ilia ayoobfar ارسال شده در 21 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 خرداد، 2022 عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
m. kh ارسال شده در 22 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2022 سلام من 64بیتی رو دانلود کردم 1گیگ و خ. رده ای رو هم دانلود کردم ولی وقتی وارد میشک میزنه conection problem لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 22 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2022 4 دقیقه قبل، m. kh گفته است: سلام من 64بیتی رو دانلود کردم 1گیگ و خ. رده ای رو هم دانلود کردم ولی وقتی وارد میشک میزنه conection problem سلام، با vpn هم امتحان کنید اگر باز هم نشد پس یعنی ظرفیت این سرور تست پر شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
m. kh ارسال شده در 22 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2022 با چه وی پی انی برم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 22 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2022 3 دقیقه قبل، m. kh گفته است: با چه وی پی انی برم یه vpn خوب، جزئیاتش زیاد مهم نیست. این مورد به ما مربوط نمیشه و متاسفانه کمکی نمیتونیم بهتون بکنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
m. kh ارسال شده در 22 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 خرداد، 2022 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری