MH11 ارسال شده در 2 فروردین، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 فروردین، 1401 4 دقیقه قبل، m. kh گفته است: پس حتماً ظرفیت این سرور تست تکمیل شده. باید تا سرور تست بعدی صبر کنید. احتمالاً 2 ماه دیگه بیاد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
KOROSH1390 ارسال شده در 3 فروردین، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 فروردین، 1401 Hjkhj لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
M A M ارسال شده در 4 فروردین، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 1401 سلام من دانلود کردم آبدیت هم دادم ولی ارور میده نمیدونم چرا VPNهم به آمریکا وصله باید چکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 4 فروردین، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 1401 5 دقیقه قبل، M A M گفته است: سلام من دانلود کردم آبدیت هم دادم ولی ارور میده نمیدونم چرا VPNهم به آمریکا وصله باید چکار کنم؟ سلام، ظرفیت تکمیل شده، دیر اقدام کردید، باید تا سرور تست بعدی صبر کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Maheiar89 ارسال شده در 6 فروردین، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 1401 (ویرایش شده) سلام من نصب کردم ارور میدع ویرایش شده 6 فروردین، 1401 توسط Maheiar89 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 6 فروردین، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 1401 مهلت این سرور تست به پایان رسیده است! لطفاً تا انتشار سرور تست بعدی منتظر بمانید. در صورت انتشار سرور تست جدید، ما این موضوع را بروزرسانی خواهیم کرد. پس فعلاً این موضوع قفل خواهد شد، در صورت انتشار سرور تست جدید، مجدداً موضوع را باز خواهیم کرد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 اردیبهشت، 1401 موضوع بروزرسانی شد! سرور تست سیزن 5 و 6 قرار گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
صلطان گیم ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1401 سلام من همیشه دلم میخاست گان لجند بگیرم ولی از کی با سرور تست کالاف اشنا شدم می خواهم نسب کنم ولی بلد نیستم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Akam ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1401 سلام برای من این تصویر میاد چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1401 1 ساعت قبل، Akam گفته است: سلام برای من این تصویر میاد چیکار کنم؟ سلام، مثل اینکه دیر عمل کردید ظرفیت سرور تست پر شده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
حسین عشق ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1401 سلام ببخشید وقتی من میرم داخل بازی یه ارور میاد بعد که اوکی را میزنم هعی میاد از اول میشه راهنمایی کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اردیبهشت، 1401 ظرفیت این سرور تست پر شده، لطفاً تا انتشار سرور تست بعدی صبر کنید. موضوع قفل شد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 22 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 1401 موضوع بروزرسانی شد! سیزن 6-7 2022 (21 تیر 1401) منتشر شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ndjdhdjs ارسال شده در 23 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 1401 در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. سلام چرا برای من نصب نمیشه روی دانلود ک میزنم میره داخل یه صفحه من ربات نیستم هم میزنم بعدش میره یه صفحه دیگه نمیدونم چیه چند ماه پیش نصب کردم ولی این صفحه ها نمیامدن مشکل چیه؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 23 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، 1401 3 ساعت قبل، Ndjdhdjs گفته است: سلام چرا برای من نصب نمیشه روی دانلود ک میزنم میره داخل یه صفحه من ربات نیستم هم میزنم بعدش میره یه صفحه دیگه نمیدونم چیه چند ماه پیش نصب کردم ولی این صفحه ها نمیامدن مشکل چیه؟؟ سلام، به اون صفحات میگن هدایت کننده. راهنمای زیر رو بخونید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تتاپنتدذ ارسال شده در 24 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1401 خیلی خوبه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
matin. hosseini ارسال شده در 24 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1401 سلام چجوری میشه از همینجا نصب کنم میشه رود بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 24 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، 1401 20 دقیقه قبل، matin. hosseini گفته است: سلام چجوری میشه از همینجا نصب کنم میشه رود بگید سلام، دانلود میکنید نصب میکنید دیگه، چجوری نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
F9797 ارسال شده در 25 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، 1401 Hi لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
shayan426 ارسال شده در 26 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 1401 ببخشید یعنی 30 تیر سرور جدید میاد ? لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 26 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، 1401 36 دقیقه قبل، shayan426 گفته است: ببخشید یعنی 30 تیر سرور جدید میاد ? سلام، اگر منظورتون سیزن جدید هستش که اطلاعی ندارم دقیقاً کی بصورت رسمی منتشر میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
fjdixfjxkxkcivjfdjfjfjgjfj ارسال شده در 28 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، 1401 در ۱۴۰۰/۴/۲۳ در 17:28، KarlYT گفته است: پرک AMIR لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
shayan426 ارسال شده در 30 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 1401 امروز بروز رسانی اومده تا دانلود کنیم ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 30 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، 1401 2 ساعت قبل، shayan426 گفته است: امروز بروز رسانی اومده تا دانلود کنیم ؟ سلام، بررسی کردم آپدیت نیومده بود، فقط نسخه iOS اضافه شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Sina4487 ارسال شده در 31 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، 1401 لینک رو چجوری دانلود کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری