MH11 ارسال شده در 31 تیر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، 1401 مهلت این سرور تست به اتمام رسیده است، لطفاً تا انتشار سرور تست بعدی منتظر بمانید. موضوع قفل شد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 12 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 1401 مهلت این سرور تست به اتمام رسیده است، لطفاً تا انتشار سرور تست بعدی منتظر بمانید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سپرد مستر ارسال شده در 17 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آبان، 1401 On 1/9/2022 at 1:57 PM, MH11 said: سلام، اگه میشه از خطایی که دریافت میکنید عکس ارسال کنید تا بهتر بتونیم راهنمایی کنیم. اگر منظورتون خطای Current Client Version is smaller than the last login. (5024) هستش که توی آموزش گفتم چجوری برطرفش کنید: - اگر با خطای Current Client Version is smaller than the last login. (5024) مواجه شدید، به حافظه داخلی دستگاه اندروید خود مراجعه کنید و پوشه com.activision.callofduty.shhoter.codpbt را حذف کنید. چی رو حذف کنیم من متوجه نشدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در 18 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آبان، 1401 @ارین سلام ما تبلیغ کننده vpn نیستیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
55Amirali ارسال شده در 21 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 1401 سلام من کالاف داشتم تادیروز وپاک شد الان ازداخل مایکت دانلود نمیشه حافضه کوشیم 4گیکابایت است کمک 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در 21 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آبان، 1401 @55Amirali سلام حافظه گوشی خودتون رو چک کنید چقدر پره و بعد یک بار گوشی تون رو خاموش روشن کنید یا از کارت SD برای حافظه بیشتر استفاده کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
webdesigninmashhad ارسال شده در 30 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 1401 طراحی سایت در مشهد _ آموزش سئو در مشهد _ سئو در مشهد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در 1 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، 1401 @webdesigninmashhad سلام لطفا تبلیغ نکنید با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
bardiyaamn ارسال شده در 29 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آذر، 1401 چجثری میشه التن سی پی و سی رایگان گرفت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 3 دی، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 دی، 1401 موضوع بروزرسانی شد! سرور تست جدید در تاریخ 2 دی ماه 1401 منتشر شد! 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MILAD.GC1389 ارسال شده در 18 دی، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1401 سلام از کجا دانلود کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 18 دی، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1401 2 ساعت قبل، MILAD.GC1389 گفته است: سلام از کجا دانلود کنم سلام، به تاریخ ها دقت کنید، مهلت هر سرور تست تقریباً 1 هفته بعد از انتشار هستش. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gkcjcjg ارسال شده در 18 دی، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، 1401 Dzgjrhdus Ynsj Tzj Ts لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
t_aha_87 ارسال شده در 26 بهمن، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 1401 @MH11 الان میتونیم بریم داخل لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 26 بهمن، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 1401 46 دقیقه قبل، t_aha_87 گفته است: @MH11 الان میتونیم بریم داخل سلام، نه، سیزن جدید هنوز نیومده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ارشیا رحمانیان ارسال شده در 8 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اسفند، 1401 هام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Salahshor ارسال شده در 11 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 1401 مشکل این چیه من هم VPN زدم هم دانلود هاشو کامل کردم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 11 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 1401 17 دقیقه قبل، Salahshor گفته است: مشکل این چیه من هم VPN زدم هم دانلود هاشو کامل کردم سلام، مهلتش خیلی وقته تموم شده دوست عزیز، به تاریخ ها دقت کنید. سرور تست جدید تقریباً یک الی دو هفته دیگه احتمالاً منتشر میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
shayan0935 ارسال شده در 14 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 1401 Cp 700000@ارین در ۱۴۰۰/۵/۵ در 19:38، KarlYT گفته است: یه دلیل این ک بازی تماما روی فایل apk ذخیره شذه موقع استخراج یا نصب یکم زمان میبره و شما باید اندکی صبر کنید اگر نصب نشد ممکنه گوشیتون ضعیف باشه. از اونجایی ک این سرورا برای برنامه نویسه و کسانی ک تو دیباگ حرفهای هستن لینک به صورت مستقیم از طریق وب سایتهای معتبر خارجی گذاشته میشه هم به محض دریافت لینک جدید در همین تاپیک اپدیت خواهیم کرد ، میتواند با دنبال کردن تاپیک تا ماه آینده امیدوار باشید که سرور تست فصل ۷ را نصب کنید. Cp7000 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پریسا ارسال شده در 14 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 اسفند، 1401 در ۱۴۰۱/۴/۳۱ در 13:48، MH11 گفته است: مهلت این سرور تست به اتمام رسیده است، لطفاً تا انتشار سرور تست بعدی منتظر بمانید. موضوع قفل شد. سیزن ۱۰ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
1366Parsa ارسال شده در 17 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 1401 سلام چطوری نصبش کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مهدی گیمر ارسال شده در 17 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 1401 @iV KARL عالییی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 17 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 1401 13 ساعت قبل، 1366Parsa گفته است: سلام چطوری نصبش کنم سلام، مهلتش خیلی وقته تموم شده دوست عزیز، به تاریخ ها دقت کنید. سرور تست جدید تقریباً یک هفته دیگه احتمالاً منتشر میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 20 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اسفند، 1401 سرور تست جدید (19 اسفند 1401) منتشر شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ASHKAN., ارسال شده در 25 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اسفند، 1401 در ۱۴۰۰/۴/۲۳ در 17:28، KarlYT گفته است: سرور تست کالاف دیوتی موبایل (Call of Duty: Mobile) برای عیب یابی یا همان Debug بر روی هر دو سیستم عامل Android و iOS منتشر شده است. اگر علاقمند هستید که محیط و امکانات داخل بازی را قبل از رسیدن سیزن رسمی ببینید و یا تولید محتوا کنید، میتوانید از لینک های زیر نسخه تست بازی را دریافت کنید. توجه داشته باشید که هر سرور تست، حاوی بروزرسانی های یک الی دو سیزن بعدی میباشد. پس سرور تست هر 3 سیزن یکبار می آید. این یک نسخه آزمایشی میباشد پس ممکن است باگ هم در آن وجود داشته باشد. لینک های دانلود (آپدیت 19 اسفند 1401) : دانلود نسخه اندروید (64 بیت) دانلود نسخه اندروید (32 بیت) دانلود نسخه iOS - اگر نمیدونید که نسخه دستگاه اندروید شما 64 بیت است یا که 32 بیت، کافیست که نرم افزار CPU-Z را دانلود و نصب کنید و آن را اجرا کنید، در قسمت System گزینه Kernel Architecture را بررسی کنید. نکته: توجه داشته باشید برای اجرای نسخه تست بازی، ممکن است به VPN نیاز داشته باشید! - مشاهده آموزش بصورت ویدیو در یوتیوب نکات مرتبط : تاریخ شروع: 19 اسفند 1401 تاریخ پایان: تعیین نشده (حدود یک هفته) حجم بارگیری: حدود 500-600 مگابایت محدودیت بازیکنان: 30,000 تمام اطلاعات و داده های جمع آوری شده بازیکن در طول این تست حذف خواهد شد تغییرات و امکانات جدید : اطلاعاتی داده نشده است. سلام وقتش تموم شده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری