Amirali12345 ارسال شده در 29 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2021 در ۱۴۰۰/۵/۳۰ در 12:20، MH11 گفته است: دوستان مهلت سرور تست این فصل تموم شده. لطفاً به تاریخ موضوع دقت کنید و منتظر سرور تست فصل بعدی باشید. کی میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 29 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 آبان، 2021 در ۱۴۰۰/۶/۷ در 15:07، Amirali12345 گفته است: کی میاد دوست عزیز، توی پاسخ های قبلی این سوال چندین بار جواب داده شده، لطفاً قبل از پرسیدن سوال تکراری اول پاسخ هارو بخونید. این سرور تست فصل 6 بود. هر فصل 2 ماهه، پس یعنی سرور تست فصل بعدی اگه قرار باشه بیاد 2 ماه دیگه میاد. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
tahaha ارسال شده در 30 آبان، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، 2021 در ۱۴۰۰/۵/۳۰ در 12:20، MH11 گفته است: دوستان مهلت سرور تست این فصل تموم شده. لطفاً به تاریخ موضوع دقت کنید و منتظر سرور تست فصل بعدی باشید. خواب کی میاد ؟؟؟؟؟؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amirali12345 ارسال شده در 2 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، 2021 دادش سرور تست کی میاد یا اومده الان لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
nim20071387a ارسال شده در 4 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2021 (ویرایش شده) نسخه تست سیزن ۶ نیست که میگه منقضی شدس مال توکیوس سیزن ۶ در ۱۴۰۰/۴/۲۳ در 17:28، iV KARL گفته است: سلام خدمت همه سرور تست کالاف دیوتی موبایل چند ساعتی هست که به صورت عمومی برای عیب یابی یا همون Debug منتشر شده است. اگر علاقمند هستید که محیط و امکانات داخل بازی را قبل از رسیدن سیزن جهانی ببینید و یا تولید محتوا کنید، میتوانید از لینک زیر نسخه تست بازی را دریافت کنید. دانلود نسخه جدید (آپدیت 30 تیر) : دانلود نسخه اندروید (64 بیت) دانلود نسخه اندروید (32 بیت) دانلود نسخه iOS - اگر نمیدونید که نسخه دستگاه شما 64 بیت است یا که 32 بیت، کافیست که نرم افزار CPU-Z را دانلود و نصب کنید و آن را اجرا کنید، در قسمت System گزینه Kernel Architecture را بررسی کنید. نکته: توجه داشته باشید بازی را حتماً باید با VPN آمریکا اجرا کنید! - بعد از دانلود و نصب بازی، تقریباً 2 گیگ درون بازی نیز باید دانلود کنید. !! نکته خیلی مهم !! سرور تست محدود میباشد و ممکن است بعد از چند ساعت یا چند روز ظرفیت آن تکمیل شود، پس به تاریخ انتشار موضوع دقت کنید. - پس از دانلود و نصب، می توانید محتوای CoD Mobile Season 6 را از طریق Public Test Build آزمایش کنید: نقشه MP جدید - Slums نقشه MP جدید - Stacks نقشه MP جدید - Monastery حالت جدید - جستجو و تخریب رقابتی مهارت های جدید اپراتور، امتیازات و انواع نارنجک ها بهینه سازی های مختلف برای BR، مانند تغییرات گرافیکی و اصلاحات نقشه گزینه های جدید HUD تغییرات و بهبود های مختلف رابط کاربری ویرایش شده 4 آذر، 2021 توسط nim20071387a لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
chegomin ارسال شده در 4 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2021 داداچ این سرور تستی که میگن ۳۰ دقیقه پیش داده شده مال سیزن 8 لینک دانلودش کو؟ 2 دقیقه قبل، chegomin گفته است: داداچ این سرور تستی که میگن ۳۰ دقیقه پیش داده شده مال سیزن 8 لینک دانلودش کو؟ نامصن زود جواب بدید میخوام بدونم چیو دان کنم تا سرور تست پر نشده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 4 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2021 30 دقیقه قبل، chegomin گفته است: داداچ این سرور تستی که میگن ۳۰ دقیقه پیش داده شده مال سیزن 8 لینک دانلودش کو؟ نامصن زود جواب بدید میخوام بدونم چیو دان کنم تا سرور تست پر نشده اهگام اپدیت تاپیک لینک دانلود قرارده داده شده لطفا با دقت به تاپیک نگاه کنید . No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 4 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2021 موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 13 شهریور سرور تست سیزن 8 قرار گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
chegomin ارسال شده در 4 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2021 5 ساعت قبل، iV KARL گفته است: اهگام اپدیت تاپیک لینک دانلود قرارده داده شده لطفا با دقت به تاپیک نگاه کنید . یه اعلامیه برام میاد میگه فایل ها برای شما دانلود نمیشه اینترنتتون رو بررسی کنید بعد من نتم فور جیه و از vpn آمریکا دارم استفاده میکنم ولی باز واسم بالا نمیاد چرا اینجوریه ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amir khan99 ارسال شده در 4 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2021 عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Codhabib ارسال شده در 4 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 2021 نمیره تو بازی ارور میده 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 5 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2021 12 ساعت قبل، chegomin گفته است: یه اعلامیه برام میاد میگه فایل ها برای شما دانلود نمیشه اینترنتتون رو بررسی کنید بعد من نتم فور جیه و از vpn آمریکا دارم استفاده میکنم ولی باز واسم بالا نمیاد چرا اینجوریه ؟ برای دانلود اولیه نیازی نیست وی پی ان بزنید وی پی ان برای دانلود فایلهای درون برنامهای هستش . 7 ساعت قبل، Codhabib گفته است: نمیره تو بازی ارور میده V P N امریکا بزنید No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Codhabib ارسال شده در 5 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2021 5 ساعت قبل، iV KARL گفته است: برای دانلود اولیه نیازی نیست وی پی ان بزنید وی پی ان برای دانلود فایلهای درون برنامهای هستش . V P N امریکا بزنید بازم نمیره 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
محمد جواد اسلامی مقدم ارسال شده در 5 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2021 سلام من نثب کردم می ره توش اما باید ۱ دقیقه سبر کنم این میاد پیکربندی بارگیری انجام نشد. بازی خود را راه اندازی مجدد کنید و دستگاه خود را به شبکه متصل کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
محمد جواد اسلامی مقدم ارسال شده در 5 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2021 چی کار کنم جواب بدید در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 5 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2021 58 دقیقه قبل، محمد جواد اسلامی مقدم گفته است: سلام من نثب کردم می ره توش اما باید ۱ دقیقه سبر کنم این میاد پیکربندی بارگیری انجام نشد. بازی خود را راه اندازی مجدد کنید و دستگاه خود را به شبکه متصل کنید. 46 دقیقه قبل، محمد جواد اسلامی مقدم گفته است: چی کار کنم جواب بدید مطمئنید که vpn آمریکای شما نشتی نداره و به خوبی کار میکنه؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Diakobadi ارسال شده در 5 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2021 چجوری دانلود کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Codhabib ارسال شده در 5 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2021 3 ساعت قبل، محمد جواد اسلامی مقدم گفته است: سلام من نثب کردم می ره توش اما باید ۱ دقیقه سبر کنم این میاد پیکربندی بارگیری انجام نشد. بازی خود را راه اندازی مجدد کنید و دستگاه خود را به شبکه متصل کنید. منم همینه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amir-venome ارسال شده در 5 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. من نصب کردم همه چی درست ولی نه بنا پس دارم نه گردونه چرا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 6 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 11 ساعت قبل، MH11 گفته است: مطمئنید که vpn آمریکای شما نشتی نداره و به خوبی کار میکنه؟ عزیزم VPN بزن تو پست توضیح داده شده. 4 ساعت قبل، Amir-venome گفته است: من نصب کردم همه چی درست ولی نه بنا پس دارم نه گردونه چرا؟ محتوای بازی را ما دستکاری نمیکنیم ، شما باید از قسمت ایملهای بازی دریافت کنید . No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
صدرا خاکپور 87 ارسال شده در 6 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 ببخشید برای من این مشکل رو میاره،چیکار کنم؟با فیلتر شکن سرور آمریکا هم رفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
صدرا خاکپور 87 ارسال شده در 6 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 ببخشید برای من این مشکل رو میاره،چیکار کنم؟با فیلتر شکن سرور آمریکا هم رفتم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ahmad373 ارسال شده در 6 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 داداش نمیار بالا کمک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
صدرا خاکپور 87 ارسال شده در 6 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. من مشکل زیر رو دارم ،و با فیلتر شکن ویندیسکرایب روی سرور آمریکا میرم،ولی وقتی Guest(همون گزینه چپی رو میزنیم،ارور زیر میاد،چی کار کنم؟لطفا زود تا پر نشده تست سرور بگید،خیلی ممنون در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. من مشکل زیر رو دارم ،و با فیلتر شکن ویندیسکرایب روی سرور آمریکا میرم،ولی وقتی Guest(همون گزینه چپی رو میزنیم،ارور زیر میاد،چی کار کنم؟لطفا زود تا پر نشده تست سرور بگید،خیلی ممنون در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. من مشکل زیر رو دارم ،و با فیلتر شکن ویندیسکرایب روی سرور آمریکا میرم،ولی وقتی Guest(همون گزینه چپی رو میزنیم،ارور زیر میاد،چی کار کنم؟لطفا زود تا پر نشده تست سرور بگید،خیلی ممنون در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. من مشکل زیر رو دارم ،و با فیلتر شکن ویندیسکرایب روی سرور آمریکا میرم،ولی وقتی Guest(همون گزینه چپی رو میزنیم،ارور زیر میاد،چی کار کنم؟لطفا زود تا پر نشده تست سرور بگید،خیلی ممنون در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. من مشکل زیر رو دارم ،و با فیلتر شکن ویندیسکرایب روی سرور آمریکا میرم،ولی وقتی Guest(همون گزینه چپی رو میزنیم،ارور زیر میاد،چی کار کنم؟لطفا زود تا پر نشده تست سرور بگید،خیلی ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 6 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 38 دقیقه قبل، صدرا خاکپور 87 گفته است: ببخشید برای من این مشکل رو میاره،چیکار کنم؟با فیلتر شکن سرور آمریکا هم رفتم دوست عزیز، اول اینکه اسپم نکنید، اگه چندبار یک جمله رو تکرار کنید باعث نمیشه زودتر جواب بگیرید. بعدش هم اینکه اگر انگلیسی متوجه بشین میفهمین که تو عکس نوشته که ثبت نام توی سرور پر شده. هر چند ساعت یبار امتحان کنید شاید شانستون گفت و وارد شدین. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری