صدرا خاکپور 87 ارسال شده در 6 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. من وقتی وارد بازی می شم و گزینه سمت چپی(Guest)رو می زنم ارور زیر رو میده،لطفا تا قبل از اینکه تست سرور پر بشه،راه حلش رو بگید،خیلی ممنون 2 دقیقه قبل، MH11 گفته است: دوست عزیز، اول اینکه اسپم نکنید، اگه چندبار یک جمله رو تکرار کنید باعث نمیشه زودتر جواب بگیرید. بعدش هم اینکه اگر انگلیسی متوجه بشین میفهمین که تو عکس نوشته که ثبت نام توی سرور پر شده. هر چند ساعت یبار امتحان کنید شاید شانستون گفت و وارد شدین. ببخشید،من نمیخواستم اسپم کنم،فکر کردم نمی فرسته،بعد فهمیدم همش رو فرستاده،ببخشید،بعد یعنی تست سرور پرشده؟من در گوگل ترنسلیت زدم،معنیش رو دیدم،گفتم شاید راه حلی داشته باشه،ممنون،پس باید برم امتحان کنم که شاید یکی خارج شد از تست سرور؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 6 آذر، 2021 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 سرور تست پر شده، لطفاً تا انتشار سرور تست بعدی صبر کنید. 1 2 1 1 No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
arastoox ارسال شده در 6 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 2021 چرا هرکاری میکنم نمیاره دوتا سرورم نصب کردم اولش ارور میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ابوالفضل بابایی ارسال شده در 7 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 2021 ابوالفضل بابایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مهدیار..... ارسال شده در 8 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2021 سلام من وقتی میخوام گزینه مهمان رو بزنم نمیاره ۳۲ پیت دانلود کردم سلام من وقتی میخوام گزینه مهمان رو بزنم نمیاره ۳۲ پیت دانلود کردم سلام من وقتی میخوام گزینه مهمان رو بزنم نمیاره ۳۲ پیت دانلود کردم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
مهدیار..... ارسال شده در 8 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2021 (ویرایش شده) سلام من کامل دانلود کردم اما گزینه مهمان رو بزنم نمیاره ویرایش شده 8 آذر، 2021 توسط مهدیار..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
امیر یارمحمدی ارسال شده در 8 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، 2021 Amirhosein لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
رادین k45 ارسال شده در 12 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2021 بچه ها فیلتر شکنتون رو باز کنین بعد برین کالاف دیوتی 2 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amirlat58 ارسال شده در 12 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2021 سلام من برنامه رو دانلود کردم ولی نصب نمیشه چکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
عرشیا 1388 ارسال شده در 12 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2021 کی تست سرور جدید میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
محمد رضا مهند ابادی ارسال شده در 12 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۶/۱۵ در 18:34، صدرا خاکپور 87 گفته است: موضوع امیرحسین امیرحسینزورونی Amirralllii3678@amir AMIR1385 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
AMRI ارسال شده در 13 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2021 سلام من هم نصب کردم وقتی که میزنم رو مهمان نمیاره این برام میاد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
عرشیا 1388 ارسال شده در 13 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2021 سلام بیزحمت میشه بگید آخرین تست سرور سیزن چنده و تا حالا چند سیزن اومده و کی تست سرور جدید میاد و این تست سرور که میخواد بیاد سیزن چنده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سید. ارسال شده در 15 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۶/۱۵ در 21:14، iV KARL گفته است: سرور تست پر شده، لطفاً تا انتشار سرور تست بعدی صبر کنید. کی سرور تست بعدی میاد، لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Bbbbbbbbb ارسال شده در 15 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2021 چرا من اصلا عکس سیزن ۸ رو برام نمیاره دلیل بر چیه باید کجا سرچ کنم تا نصب کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ꪝঌHaゑiD ارسال شده در 15 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۵/۵ در 19:20، MH11 گفته است: توی آموزش ذکر شده بود که حتما با vpn آمریکا وارد بشید، اینکارو کردید؟ دقیقا مال من هم اینو آورد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
hesamcheragi ارسال شده در 16 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، 2021 حسام حسام حسام حسام حسام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
chegomin ارسال شده در 18 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 داشم خدایی سرور تست سیزن 8 اومد زود اطلاع رسانی کن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Codhabib ارسال شده در 18 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 سلام این برای من آمده چکار کنم تایید هم میکنم دانلودش نمیکنه در ۱۴۰۰/۶/۱۵ در 21:14، iV KARL گفته است: سرور تست پر شده، لطفاً تا انتشار سرور تست بعدی صبر کنید. کی میاد سرور تست بعدی لطفاً بگو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
chegomin ارسال شده در 18 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 داداش این چشه همینجوری مونده دان هم نمیشن لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
chegomin ارسال شده در 18 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 2021 4 ساعت قبل، chegomin گفته است: داداش این چشه همینجوری مونده دان هم نمیشن بابا جواب مارو بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Aniamirali tour ارسال شده در 19 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2021 در ۱۴۰۰/۴/۳۱ در 00:50، MH11 گفته است: موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 30 تیر قرار گرفت. الان یعنی تو همین پیج لینک ها جایگزین شد یا اینکه تو یه تاپیک دیگه لینک های ۳۰ شهریور رو گزاشتید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 19 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2021 دوستان سرور تست فعلی (سیزن 8) پر شده. اگه آپدیت جدید سرور تست بیاد ما لینک هارو توی همین تاپیک (اولین ارسال) بروزرسانی میکنیم. در اینصورت همینجا اطلاع رسانی خواهیم کرد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 19 آذر، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 2021 موضوع بروزرسانی شد. آپدیت 24 شهریور سرور تست سیزن 8 قرار گرفت. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Codhabib ارسال شده در 2 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2021 سلام میگم سرور تست سیزن 9کی میاد؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری