........8277 ارسال شده در 13 دی، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، 2021 ..... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MahdiNaghi ارسال شده در 26 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، 2021 در ۱۳۹۹/۳/۲ در 16:27، iV KARL گفته است: دانلود برنامه GFX Tool برای Call of Duty: Mobile : - در حال حاضر GFX Tool هایی در PlayStore ها موجود است که هیچکدام کار نمیکنند. - میخواهم در این آموزش یک نرم افزار به شما معرفی کنم که تمامی تنظیمات مربوط به Graphic بازی را به کمک آن بتوانید باز و قابل ویرایش کنید. - اما به این معنی نیست که اگر موبایل شما ضعیف باشد بدون لگ بازی را اجرا میکند، تمامی مراحل صرفاً برای گرفتن FPS بهتر در بازی میباشد که روی چندین موبایل امتحان کردم و نتیجه موفقیت آمیز بود. خب شروع کنیم : 1. این نسخه از برنامه 360Magic را دانلود و نصب کنید: 360Magic_2.7.8.1042(gamegg.ir) .zip رمز: gamegg.ir نکته خیلی مهم: در آپدیت های جدید برنامه یک سری قابلیت های کلیدی حذف شده اند، پس از آپدیت کردن برنامه پرهیز کنید. 2. برنامه را اجرا کنید و به منوی اصلی بروید و بر روی گزینه Add کلیک کنید، در آن قسمت لیست تمام برنامه و بازی هایتان را نمایش میدهد، شما Call of Duty Mobile را انتخاب کنید و اگر از شما خواست که فیسبوک را هم اضافه کند قبول نکنید. نمایش محتوا مخفی 3. روی آیکون Call of Duty یک لمس طولانی کنید و بعد بر روی گزینه اول کلیک کنید. 4. طبق تصویر زیر، از قسمت سبز رنگ مدل موبایل خود را انتخاب کنید (اگر موبایل شما ضعیف است، پیشنهاد میکنم یک مدل جدید پرچمدار را انتخاب کنید) و روی قسمت صورتی رنگ کلیک کنید. 5. اکنون بازی را از درون برنامه اجرا کنید و دوباره ببندید. 6. به دایرکتوری موبایلتان مراجعه کنید و دیتای بازی را در آدرس زیر کپی کنید: آدرس پوشه مورد نظر برای کپی دیتا بازی: Storage/docker/android نکته: دو نوع دیتا برای بازی وجود دارد. دیتای اول مخصوص فایل های اصلی بازی: Android/obb/com.activision.callofduty.shooter دیتای دوم مخصوص دانلود های درون بازی: Android/data/com.activision.callofduty.shooter دقت کنید هنگام کپی کردن دیتا هردو را کپی کنید تا از دانلود های اضافه جلوگیری کنید. نمایش محتوا مخفی 7. مراحل نصب به اتمام رسید. اکنون بازی را از درون برنامه اجرا کنید. نمایش محتوا مخفی - اگر موبایلتان ضعیف است پیشنهاد میکنم از تنظیمات زیر استفاده کنید: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
ابوالفضل مقیم بیگی ارسال شده در 30 بهمن، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 بهمن، 2021 عالی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gygt ارسال شده در 5 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، 2021 سلام من دقیقا کار هایی کع گفتین رو انجام دادم مو به مو ولی تو بازی نمیره همش تو لودینگ میشه راهنماییم کنین 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
امیرحسین بهزاد ارسال شده در 7 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 اسفند، 2021 سلام لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Abolfazl1204 ارسال شده در 12 اسفند، 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 اسفند، 2021 سلام من همه این کار کردم ولی نیورد الترا مکس لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
CoD mobile ارسال شده در 18 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2022 مگه باید گوشیمون روت باشه حتمی؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 18 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 فروردین، 2022 2 دقیقه قبل، CoD mobile گفته است: مگه باید گوشیمون روت باشه حتمی؟ سلام، نه نیازی به روت نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad Amin235 ارسال شده در 19 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2022 سلام خسته نباشید. میگم این مورد هنوز هم جواب میده؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 19 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 فروردین، 2022 3 ساعت قبل، Mohammad Amin235 گفته است: سلام خسته نباشید. میگم این مورد هنوز هم جواب میده؟ سلام، بله. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mute fighter ارسال شده در 24 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 2022 در ۱۴۰۰/۱/۲ در 02:22، KarlYT گفته است: بله مشکل نداره درون تاپیک هم عرض کردم از آپدیت برنامه خودداری کنید. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
pars ارسال شده در 27 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، 2022 عشق لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
FK_SINA.X ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2022 من وقتی میرم توی کالاف این پیامو میده و وارد بازی نمیشه چیکار کنم بازی بیاد اندرویدم ۱۱ هست سریع تر بگید چه کنم در ۱۴۰۰/۹/۱۴ در 16:26، Gygt گفته است: سلام من دقیقا کار هایی کع گفتین رو انجام دادم مو به مو ولی تو بازی نمیره همش تو لودینگ میشه راهنماییم کنین منم همینجوریه یکی بگه چکار کنیم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، 2022 2 ساعت قبل، FK_SINA.X گفته است: من وقتی میرم توی کالاف این پیامو میده و وارد بازی نمیشه چیکار کنم بازی بیاد اندرویدم ۱۱ هست سریع تر بگید چه کنم منم همینجوریه یکی بگه چکار کنیم سلام، متاسفانه این نسخه از برنامه روی بعضی از دستگاه ها به خوبی کار نمیکنه. شما با VPN هم امتحان کنید اگر مشکل حل نشد پس روی دستگاه شما هم به خوبی کار نمیکنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Siavash ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، 2022 در ۱۳۹۹/۳/۲ در 16:27، KarlYT گفته است: دانلود برنامه GFX Tool برای Call of Duty: Mobile : - در حال حاضر GFX Tool هایی در PlayStore ها موجود است که هیچکدام کار نمیکنند. - میخواهم در این آموزش یک نرم افزار به شما معرفی کنم که تمامی تنظیمات مربوط به Graphic بازی را به کمک آن بتوانید باز و قابل ویرایش کنید. - اما به این معنی نیست که اگر موبایل شما ضعیف باشد بدون لگ بازی را اجرا میکند، تمامی مراحل صرفاً برای گرفتن FPS بهتر در بازی میباشد که روی چندین موبایل امتحان کردم و نتیجه موفقیت آمیز بود. خب شروع کنیم : 1. این نسخه از برنامه 360Magic را دانلود و نصب کنید: 360Magic_2.7.8.1042(gamegg.ir) .zip رمز: gamegg.ir نکته خیلی مهم: در آپدیت های جدید برنامه یک سری قابلیت های کلیدی حذف شده اند، پس از آپدیت کردن برنامه پرهیز کنید. 2. برنامه را اجرا کنید و به منوی اصلی بروید و بر روی گزینه Add کلیک کنید، در آن قسمت لیست تمام برنامه و بازی هایتان را نمایش میدهد، شما Call of Duty Mobile را انتخاب کنید و اگر از شما خواست که فیسبوک را هم اضافه کند قبول نکنید. نمایش محتوا مخفی 3. روی آیکون Call of Duty یک لمس طولانی کنید و بعد بر روی گزینه اول کلیک کنید. 4. طبق تصویر زیر، از قسمت سبز رنگ مدل موبایل خود را انتخاب کنید (اگر موبایل شما ضعیف است، پیشنهاد میکنم یک مدل جدید پرچمدار را انتخاب کنید) و روی قسمت صورتی رنگ کلیک کنید. 5. اکنون بازی را از درون برنامه اجرا کنید و دوباره ببندید. 6. به دایرکتوری موبایلتان مراجعه کنید و دیتای بازی را در آدرس زیر کپی کنید: آدرس پوشه مورد نظر برای کپی دیتا بازی: Storage/docker/android نکته: دو نوع دیتا برای بازی وجود دارد. دیتای اول مخصوص فایل های اصلی بازی: Android/obb/com.activision.callofduty.shooter دیتای دوم مخصوص دانلود های درون بازی: Android/data/com.activision.callofduty.shooter دقت کنید هنگام کپی کردن دیتا هردو را کپی کنید تا از دانلود های اضافه جلوگیری کنید. مطالب پنهان 7. مراحل نصب به اتمام رسید. اکنون بازی را از درون برنامه اجرا کنید. مطالب پنهان - اگر موبایلتان ضعیف است پیشنهاد میکنم از تنظیمات زیر استفاده کنید: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
محمدرضا المیکبنسمم ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، 2022 داداش بازی اجرا نمیشه میگه منتر باشم و نمیاره تو بازی چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
maziyar005 ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، 2022 در ۱۳۹۹/۳/۲ در 16:27، KarlYT گفته است: دانلود برنامه GFX Tool برای Call of Duty: Mobile : - در حال حاضر GFX Tool هایی در PlayStore ها موجود است که هیچکدام کار نمیکنند. - میخواهم در این آموزش یک نرم افزار به شما معرفی کنم که تمامی تنظیمات مربوط به Graphic بازی را به کمک آن بتوانید باز و قابل ویرایش کنید. - اما به این معنی نیست که اگر موبایل شما ضعیف باشد بدون لگ بازی را اجرا میکند، تمامی مراحل صرفاً برای گرفتن FPS بهتر در بازی میباشد که روی چندین موبایل امتحان کردم و نتیجه موفقیت آمیز بود. خب شروع کنیم : 1. این نسخه از برنامه 360Magic را دانلود و نصب کنید: 360Magic_2.7.8.1042(gamegg.ir) .zip رمز: gamegg.ir نکته خیلی مهم: در آپدیت های جدید برنامه یک سری قابلیت های کلیدی حذف شده اند، پس از آپدیت کردن برنامه پرهیز کنید. 2. برنامه را اجرا کنید و به منوی اصلی بروید و بر روی گزینه Add کلیک کنید، در آن قسمت لیست تمام برنامه و بازی هایتان را نمایش میدهد، شما Call of Duty Mobile را انتخاب کنید و اگر از شما خواست که فیسبوک را هم اضافه کند قبول نکنید. نمایش محتوا مخفی 3. روی آیکون Call of Duty یک لمس طولانی کنید و بعد بر روی گزینه اول کلیک کنید. 4. طبق تصویر زیر، از قسمت سبز رنگ مدل موبایل خود را انتخاب کنید (اگر موبایل شما ضعیف است، پیشنهاد میکنم یک مدل جدید پرچمدار را انتخاب کنید) و روی قسمت صورتی رنگ کلیک کنید. 5. اکنون بازی را از درون برنامه اجرا کنید و دوباره ببندید. 6. به دایرکتوری موبایلتان مراجعه کنید و دیتای بازی را در آدرس زیر کپی کنید: آدرس پوشه مورد نظر برای کپی دیتا بازی: Storage/docker/android نکته: دو نوع دیتا برای بازی وجود دارد. دیتای اول مخصوص فایل های اصلی بازی: Android/obb/com.activision.callofduty.shooter دیتای دوم مخصوص دانلود های درون بازی: Android/data/com.activision.callofduty.shooter دقت کنید هنگام کپی کردن دیتا هردو را کپی کنید تا از دانلود های اضافه جلوگیری کنید. نمایش محتوا مخفی 7. مراحل نصب به اتمام رسید. اکنون بازی را از درون برنامه اجرا کنید. نمایش محتوا مخفی - اگر موبایلتان ضعیف است پیشنهاد میکنم از تنظیمات زیر استفاده کنید: سلام من همه مراحل رو انجام میدم داخل بازی هم میرم همه چیز خوبه ولی بعد از مرحله لاگین میپره بیرون چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
تحسنی ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، 2022 در ۱۳۹۹/۳/۲ در 16:27، KarlYT گفته است: چطوری مشکل لگ را درست کنم در ۱۳۹۹/۳/۲ در 16:27، KarlYT گفته است: چطوری مشکل لگ را درست کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Reza11 ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 2022 در ۱۳۹۹/۳/۲ در 16:27، KarlYT گفته است: دانلود برنامه GFX Tool برای Call of Duty: Mobile : - در حال حاضر GFX Tool هایی در PlayStore ها موجود است که هیچکدام کار نمیکنند. - میخواهم در این آموزش یک نرم افزار به شما معرفی کنم که تمامی تنظیمات مربوط به Graphic بازی را به کمک آن بتوانید باز و قابل ویرایش کنید. - اما به این معنی نیست که اگر موبایل شما ضعیف باشد بدون لگ بازی را اجرا میکند، تمامی مراحل صرفاً برای گرفتن FPS بهتر در بازی میباشد که روی چندین موبایل امتحان کردم و نتیجه موفقیت آمیز بود. خب شروع کنیم : 1. این نسخه از برنامه 360Magic را دانلود و نصب کنید: 360Magic_2.7.8.1042(gamegg.ir) .zip رمز: gamegg.ir نکته خیلی مهم: در آپدیت های جدید برنامه یک سری قابلیت های کلیدی حذف شده اند، پس از آپدیت کردن برنامه پرهیز کنید. 2. برنامه را اجرا کنید و به منوی اصلی بروید و بر روی گزینه Add کلیک کنید، در آن قسمت لیست تمام برنامه و بازی هایتان را نمایش میدهد، شما Call of Duty Mobile را انتخاب کنید و اگر از شما خواست که فیسبوک را هم اضافه کند قبول نکنید. نمایش محتوا مخفی 3. روی آیکون Call of Duty یک لمس طولانی کنید و بعد بر روی گزینه اول کلیک کنید. 4. طبق تصویر زیر، از قسمت سبز رنگ مدل موبایل خود را انتخاب کنید (اگر موبایل شما ضعیف است، پیشنهاد میکنم یک مدل جدید پرچمدار را انتخاب کنید) و روی قسمت صورتی رنگ کلیک کنید. 5. اکنون بازی را از درون برنامه اجرا کنید و دوباره ببندید. 6. به دایرکتوری موبایلتان مراجعه کنید و دیتای بازی را در آدرس زیر کپی کنید: آدرس پوشه مورد نظر برای کپی دیتا بازی: Storage/docker/android نکته: دو نوع دیتا برای بازی وجود دارد. دیتای اول مخصوص فایل های اصلی بازی: Android/obb/com.activision.callofduty.shooter دیتای دوم مخصوص دانلود های درون بازی: Android/data/com.activision.callofduty.shooter دقت کنید هنگام کپی کردن دیتا هردو را کپی کنید تا از دانلود های اضافه جلوگیری کنید. نمایش محتوا مخفی 7. مراحل نصب به اتمام رسید. اکنون بازی را از درون برنامه اجرا کنید. نمایش محتوا مخفی - اگر موبایلتان ضعیف است پیشنهاد میکنم از تنظیمات زیر استفاده کنید: میرم توش تا ۹۹ میره میپره بیرون کمکم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Alireza86 ارسال شده در 11 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد، 2022 سلام من این برنامه رو از قبل داشتم همه مراحل انجام دادم داخل بازی رفت بعد همه چی رو دانلود کردم همین که میخواد بره تو لابی بازی کلا میاد بیرون بعد هر بار میرم تو همین اتفاق میوفته مشکلش چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Son bed ارسال شده در 20 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2022 (ویرایش شده) تو سیزن جدید زیاد کار نمی کنه اسم اصلی magic avatar master این برنامه تو سیزن جدید کار نمی کنه میندازه بیرون ویرایش شده 20 خرداد، 2022 توسط Son bed 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ali1385... ارسال شده در 20 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2022 دیتام حذف شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Ali1385... ارسال شده در 20 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد، 2022 دیتام حذف شد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
امیرتالانم ارسال شده در 24 خرداد، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 خرداد، 2022 داداش من نصب کردم اما هی میپره بیرون یا وارد نمی گوشی منم ردمی ۹ هست چرا وارد نمی شه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
دیدگاه ویژه شده MH11 ارسال شده در 25 خرداد، 2022 دیدگاه ویژه شده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 خرداد، 2022 این نرم افزار در آپدیت های جدید بازی از کار افتاده است! در صورت پیدا و آزمایش کردن نرم افزاری جدید، این موضوع را بروزرسانی خواهیم کرد. پس موضوع فعلاً قفل خواهد شد! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
ارسال شده توسط MH11 ،
0 واکنش
رفتن به پست