Wexort ارسال شده در 6 تیر، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 1400 ۸ دقیقه قبل، Mohammad_۲۰۰۴_mom گفته است: گوشی من a12 سامسونگ روت میشه کردش خطری نداره اگه آموزش روت کردن گوشی رو دارین من برم روت کنم اشکال نداره هر چقدر طول بکشه ببینید دوست عزیز اگر بلد نیستید قبل انجام هر کاری تو گوگل مزایا معایب روت رو چک کنید بعد اگر اوکی بودید بازم سرچ کنید روش برای رووت توی همه سایتا هست متاسفانه روت گوشی ارتباطی به وب سایت ما نداره. No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Pphack4 ارسال شده در 13 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 1400 داداش تو قسمت data کپی کنم یا توی همون فایل اندروید docker لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 13 تیر، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، 1400 در 19 دقیقه قبل، Pphack4 گفته است : داداش تو قسمت data کپی کنم یا توی همون فایل اندروید docker واضح تر توضیح بدید لطفا برای اجرای بازی با برنامه باید دو دیتای بازی را در مسیرهای : Internal Storage/Docker/android/obb دیتای اول Internal Storage/Docker/android/Data دیتای دوم کپی بکنید com.avtivision.callofduty.shooter اسم هر دو پوشه بازی . No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sina074 ارسال شده در 18 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1400 من زمانی ک میزنم وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه و وارد بازی نمیشه و بعد از چند ثانیه بر میگرده ب همون صفحه ک نوشته starting لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 18 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1400 در 6 ساعت قبل، sina074 گفته است : من زمانی ک میزنم وارد بازی بشم صفحه سیاه میشه و وارد بازی نمیشه و بعد از چند ثانیه بر میگرده ب همون صفحه ک نوشته starting سلام، وقتی که از این برنامه استفاده میکنید اینجوری میشه؟ تو حالت عادی که بازی رو باز میکنید اینجوری نمیشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sina074 ارسال شده در 18 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1400 نه فقط زمانی که از برنامه استفاده می کنم اینطور میشه برنامه اصلا بازی رو بالا نمیاره لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 18 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1400 در 5 دقیقه قبل، sina074 گفته است : نه فقط زمانی که از برنامه استفاده می کنم اینطور میشه برنامه اصلا بازی رو بالا نمیاره هر دو دیتای بازی (data و obb) رو توی پوشه docker درست کپی کردید؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sina074 ارسال شده در 18 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 1400 در 2 ساعت قبل، MH11 گفته است : سلام، وقتی که از این برنامه استفاده میکنید اینجوری میشه؟ تو حالت عادی که بازی رو باز میکنید اینجوری نمیشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 21 تیر، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 تیر، 1400 در ۱۴۰۰/۴/۱۸ در 12:34، sina074 گفته است: نه فقط زمانی که از برنامه استفاده می کنم اینطور میشه برنامه اصلا بازی رو بالا نمیاره ببینید احتمالا رو گوشی شما قابل اجرا نیس بعضی از برند ها مثل سامسونگ و هواوی تو اجرا کردن با این برنامه مشکل دارن و فعلا متاسفانه راه حلی نداره مگر این ک سیستم گوشیتون اپدیت بده و مجدد تست کنید. No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
mahan123456789 ارسال شده در 22 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 1400 در ۱۳۹۹/۳/۲۶ در 23:37، iV KARL گفته است: خب شما قبل این ک وارد بشین دقت کنید ک باید مراحل ۳ و ۴ رو درست برید ، و این ک توی تنظیمات Magic و تو قسمت about برنامه رو هم حتما اپدیت کنید طبق شاتی ک براتون میفرستم حتما حتما از تو برنامه مدل گوشی رو قرار بدین رو P30 Pro . اول اپدیت کنید سپس مدل گوشی رو انتخاب کنید و بعد سیو کنید بازی رو اجرا کنید داداش فایل رو دانلود کردم میگه باید استخراج شه بعدم میگه رمز گذاری شده چیزی هم نیست که بخوام رمز بزارم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 22 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 1400 26 دقیقه قبل، mahan123456789 گفته است: داداش فایل رو دانلود کردم میگه باید استخراج شه بعدم میگه رمز گذاری شده چیزی هم نیست که بخوام رمز بزارم سلام، با برنامه RAR استخراج کنید (دانلود نسخه اندروید RAR). رمز فایل: gamegg.ir 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer ارسال شده در 22 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 1400 سلام ممنون از اموزشتون من همه ی کار ها رو کردم ولی فایل کالاف انتقال داده نمیشه لطفا راهنماییم کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer ارسال شده در 22 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 1400 (ویرایش شده) 47 minutes ago, Gamer said: سلام من همه ی کار ها رو کردم ولی همون رو لاو میاره ویرایش شده 22 تیر، 1400 توسط Gamer لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 22 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، 1400 7 دقیقه قبل، Gamer گفته است: سلام ممنون از اموزشتون من همه ی کار ها رو کردم ولی فایل کالاف انتقال داده نمیشه لطفا راهنماییم کنید سلام، ظرفیت فضای خالی حافظه گوشیتونو بررسی کنید که فضای لازم رو برای کپی کردن داشته باشه. اگر فضای خالی به اندازه کافی موجود بود، از یک برنامه ی دیگه برای مدیریت فایل ها استفاده کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Parishan63 ارسال شده در 8 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، 1400 واقعا دمتون گرم من دو روزه گرفتار بودم تا الان از سایت شما ورژن قدیمی دانلود کردم و جواب گرفتم دمتون گرم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
keyhan ارسال شده در 10 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، 1400 On 1/5/2021 at 12:56 AM, Yalçin said: ایول عجب فریمی میده با این نرم افزار لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Amirmmd ارسال شده در 12 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، 1400 سلام میگم من فایلو دانلود میکنم میره داخل پوشه هام ولی وقتی روی همون لینک دانلود کلیک میکنم نمیاره.چرا؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 14 مرداد، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، 1400 در ۱۴۰۰/۵/۱۲ در 20:16، Amirmmd گفته است: سلام میگم من فایلو دانلود میکنم میره داخل پوشه هام ولی وقتی روی همون لینک دانلود کلیک میکنم نمیاره.چرا؟ متوجه نشدم واضح تر توضیح بدید فایل به صورت فشرده ذخیره شده و پسورد فایل در تاپیک ذکر شده برای استخراج از Zarchiver استفاده کنید . No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
xc.gg ارسال شده در 20 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 1400 در ۱۳۹۹/۳/۲۴ در 17:38، پویا گفته است: سلام اسم برنامش چیه 360Magic در ۱۴۰۰/۵/۱۲ در 20:16، Amirmmd گفته است: سلام میگم من فایلو دانلود میکنم میره داخل پوشه هام ولی وقتی روی همون لینک دانلود کلیک میکنم نمیاره.چرا؟ فایل را استخراج کنید در ۱۴۰۰/۴/۲۲ در 15:56، Gamer گفته است: سلام ممنون از اموزشتون من همه ی کار ها رو کردم ولی فایل کالاف انتقال داده نمیشه لطفا راهنماییم کنید احتمالا مشکل از گوشیتونه در ۱۴۰۰/۵/۱۰ در 00:02، keyhan گفته است: بله در ۱۴۰۰/۴/۲۲ در 16:05، Gamer گفته است: حافظه گشیتون چک کنید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
xc.gg ارسال شده در 20 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، 1400 در ۱۴۰۰/۴/۶ در 00:26، iV KARL گفته است: ببینید دوست عزیز اگر بلد نیستید قبل انجام هر کاری تو گوگل مزایا معایب روت رو چک کنید بعد اگر اوکی بودید بازم سرچ کنید روش برای رووت توی همه سایتا هست متاسفانه روت گوشی ارتباطی به وب سایت ما نداره. درسته لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Fakhi17 ارسال شده در 21 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 1400 سلام خسته نباشید من برنامه 2021 رو گرفتم ولی خرید درون برنامه میخواد که من بلد نیستم چجوری. ادمین اگه بلدی کمک میکنی؟ com.qihoo.magic_3.9.5_2107.apk لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 21 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 1400 ۱ ساعت قبل، Fakhi17 گفته است: سلام خسته نباشید من برنامه 2021 رو گرفتم ولی خرید درون برنامه میخواد که من بلد نیستم چجوری. ادمین اگه بلدی کمک میکنی؟ com.qihoo.magic_3.9.5_2107.apk سلام، باید همین نسخه ای که توی آموزش گذاشتیم رو استفاده کنید و آپدیت نکنید تا کار کنه واستون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Fakhi17 ارسال شده در 21 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مرداد، 1400 10 دقیقه قبل، MH11 گفته است: سلام، باید همین نسخه ای که توی آموزش گذاشتیم رو استفاده کنید و آپدیت نکنید تا کار کنه واستون. واسه من نمیاره همه چیو سره جاش میزارم ولی وقتی میرم تو بازی میره تو بازیا ولی از بازی میندازه بیرون این آپدیت. آپدیت قدیمی اینجوری نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Wexort ارسال شده در 22 مرداد، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 1400 5 ساعت قبل، Fakhi17 گفته است: واسه من نمیاره همه چیو سره جاش میزارم ولی وقتی میرم تو بازی میره تو بازیا ولی از بازی میندازه بیرون این آپدیت. آپدیت قدیمی اینجوری نبود سعی کنید مدل گوشیتون رو در برنامه تغییر بدید No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Fakhi17 ارسال شده در 22 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، 1400 17 ساعت قبل، iV KARL گفته است: سعی کنید مدل گوشیتون رو در برنامه تغییر بدید نمیتونید خودتون بخرید نسخه جدیدشو من پولشو میپردازم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
ارسال شده توسط MH11 ،
0 واکنش
رفتن به پست