ward ارسال شده در 3 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، 1401 اررور DIVER در بازی call of duty warzone 2 با سلام وو قت بخیر تو بازی کال آف دیوتی طبق ضمیمه من این اررور رو دارمن ممنون میشم راهنمایی کنین با تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
1 راه حل FarJaM ارسال شده در 4 آذر، 1401 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، 1401 با سلام شما باید با dns هایی که روی ای پی تون میشینه وارد بازی بشید. این ارور برای عدم ارتباط با سرور هستش. می توانید از dns شکن و الکترو استفاده کنید. همچنین بازیتون باید آپدیت باشه. چک آپدیت رو بزنید. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 ward ارسال شده در 5 آذر، 1401 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 1401 در ۱۴۰۱/۹/۴ در 22:17، FarJaM گفته است: با سلام شما باید با dns هایی که روی ای پی تون میشینه وارد بازی بشید. این ارور برای عدم ارتباط با سرور هستش. می توانید از dns شکن و الکترو استفاده کنید. همچنین بازیتون باید آپدیت باشه. چک آپدیت رو بزنید. با سلام ممنونم فقط شما از چه دی ان اس هایی استفاده مکیکنین ؟؟ ممنونم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 FarJaM ارسال شده در 5 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، 1401 Shecan electro opendns Cloudflare Shatel : 85.15.17.2 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 ward ارسال شده در 6 آذر، 1401 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، 1401 (ویرایش شده) در ۱۴۰۱/۹/۵ در 16:35، FarJaM گفته است: Shecan electro opendns Cloudflare Shatel : 85.15.17.2 سلام خوبین؟ این مواردو اشنایی ندارم میشه توضیح بدی دی ان اس شاتل هم دادی اونو تو تنظیمات وای فای باید وارد کنم ؟؟ منظورت همونه ....؟؟ مرسی من با PC بازی میکنم نه موبایل .... ویرایش شده 6 آذر، 1401 توسط ward لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 MH11 ارسال شده در 7 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 آذر، 1401 2 ساعت قبل، ward گفته است: سلام خوبین؟ این مواردو اشنایی ندارم میشه توضیح بدی دی ان اس شاتل هم دادی اونو تو تنظیمات وای فای باید وارد کنم ؟؟ منظورت همونه ....؟؟ مرسی من با PC بازی میکنم نه موبایل .... سلام، منظور ایشون هم PC بود. واسه معرفی DNS های ذکر شده و آموزش استفاده ازشون، از گوگل کمک بگیرید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سوال
ward
اررور DIVER در بازی call of duty warzone 2
با سلام وو قت بخیر
تو بازی کال آف دیوتی طبق ضمیمه من این اررور رو دارمن
ممنون میشم راهنمایی کنین
با تشکر
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری