RAVEN ارسال شده در 4 دی، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 دی، 1401 * در هر صورت استفاده از چیت ها باعث بن شدن شما میشود، اگر اکانت شما بن شد سایت گیم جی جی و شخص بنده هیچ مسئولیتی نمی پذیرد. فقط برای battle.net کار میکنه. آموزش استفاده: 1-فایل mw2.exe را اجرا کنید. 2-بازی را اجرا کنید(باید بصورت window mode باشه). نکته: اگر چیت کرش کرد موقع inject همه ورژن های cpp++ redists نصب کنید. GameGG(warzone 2.0 external cheat).zip 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
scammer85 ارسال شده در 16 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 اسفند، 1401 پسورد فایل ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 17 اسفند، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 1401 18 ساعت قبل، scammer85 گفته است: پسورد فایل ؟ سلام، رمز فایل gamegg.ir هستش. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Bahman ارسال شده در 4 فروردین، 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، 1402 چطوری اجرا کنم فایلو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
joyastanley ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1402 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اردیبهشت، 1402 (ویرایش شده) سلام خراب نیست؟ من استفاده میکنم کار نمیکنه تو بازی aimbot خرابه بالا سمت چپ تکون نمیخوره ویرایش شده 22 اردیبهشت، 1402 توسط joyastanley 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری