رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

• 0

limit fps when plug in

Ali_Ghalenoei
برو به راه حل حل شده توسط MH11 ,

سوال

سلام خسته نباشید  لپ تاپ من برغکس بثیه لپ تاپ هاست وقتی میزنم تو شارژ بازی میکنم  (زیر 50 درصد) اف پی اسم برای چند ثانیه درسته باز هی میرینه باز درست میشه 

sync اف پی اس دارم فک کنم کسی میدونه از کجا خاموشش کنم و اجازه بدن گیمم  با تمام قدرتش از رم استفاده کنه؟

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پست های پیشنهاد شده

• 0
  • راه حل
5 دقیقه قبل، Ali_Ghalenoei گفته است:

داداش درست نشد زیر پنجاه درصد هر گیمی رو که تو شارژ بازی میکنم هی اتصالی میکنه انگار چند ثانیه خوبه باز چند ثانیه زیر 10 اف پی اس حتی اگ گیمیش خیلی سبک باشه

زنگ بزن نمایندگی HP به پشتیبانیش بگو مشکلتو.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 0

سلام، توضیحاتتون کامل نیست، نه ذکر کردین توی کدوم بازی این مشکلو دارین نه ذکر کردین سیستم عاملتون چیه و نه ذکر کردین کارت گرافیکتون چیه.

اگه کارت گرافیکتون NVIDIA هستش، از کنترل پنل گرافیکتون میتونید Vsync رو خاموش کنید (اگر فکر میکنید مشکل از Vsync هستش و اگر توی تنظیمات گرافیک خود بازی گزینه ای برای خاموش کردنش نیست).

GitHub

لینک به دیدگاه

• 0
7 دقیقه قبل، MH11 گفته است:

سلام، توضیحاتتون کامل نیست، نه ذکر کردین توی کدوم بازی این مشکلو دارین نه ذکر کردین سیستم عاملتون چیه و نه ذکر کردین کارت گرافیکتون چیه.

اگه کارت گرافیکتون NVIDIA هستش، از کنترل پنل گرافیکتون میتونید Vsync رو خاموش کنید (اگر فکر میکنید مشکل از Vsync هستش و اگر توی تنظیمات گرافیک خود بازی گزینه ای برای خاموش کردنش نیست).

سلام ممنون که حواب دادید این مشخصاتش :

AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics            1.80 GHz

16.0 GB (15.3 GB usable)

لینک به دیدگاه

• 0
5 دقیقه قبل، Ali_Ghalenoei گفته است:

سلام ممنون که حواب دادید این مشخصاتش :

AMD Ryzen 7 5700U with Radeon Graphics            1.80 GHz

16.0 GB (15.3 GB usable)

بازم اسم بازی و سیستم عامل رو نگفتین، این سخت افزاری هم که نام بردین مدل CPU هستش، ولی به هر حال واسه غیرفعال کردن vsync کارت گرافیک AMD باید مراحل زیر رو طی کنید.

برنامه تنظیمات AMD Radeon رو باز کنید، به بخش Global Settings برید، زیر تب Global Graphics گزینه Wait for Vertical Refresh رو پیدا کنید و روی فلش رو به پایینش کلیک کند، از لیست دراپ داون، Always off رو برای خاموش کردن vsync انتخاب کنید. بعد از ذخیره کردن تنظیمات، باید یکبار سیستمتون رو ریستارت کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 0
3 دقیقه قبل، MH11 گفته است:

بازم اسم بازی و سیستم عامل رو نگفتین، این سخت افزاری هم که نام بردین مدل CPU هستش، ولی به هر حال واسه غیرفعال کردن vsync کارت گرافیک AMD باید مراحل زیر رو طی کنید.

برنامه تنظیمات AMD Radeon رو باز کنید، به بخش Global Settings برید، زیر تب Global Graphics گزینه Wait for Vertical Refresh رو پیدا کنید و روی فلش رو به پایینش کلیک کند، از لیست دراپ داون، Always off رو برای خاموش کردن vsync انتخاب کنید. بعد از ذخیره کردن تنظیمات، باید یکبار سیستمتون رو ریستارت کنید.

سیستمم hp . فرقی نداره کدوم گیم باشه هر گیمی باشه تو خود بازی لیمیتش رو خاموش میکنم ولی خود پیسیم لگ میزنه  مثلا The forest  که میزدم کلا 2 گیگ از رممو استفاده میکرد بیشتر اجازه نمیداد هر گیم دیگ ام همینطور

adm redon  رو باید دانلود کنم اول؟ جون رو سیستم پیداش نمبکنم

لینک به دیدگاه

• 0
۱ ساعت قبل، Ali_Ghalenoei گفته است:

سیستمم hp . فرقی نداره کدوم گیم باشه هر گیمی باشه تو خود بازی لیمیتش رو خاموش میکنم ولی خود پیسیم لگ میزنه  مثلا The forest  که میزدم کلا 2 گیگ از رممو استفاده میکرد بیشتر اجازه نمیداد هر گیم دیگ ام همینطور

adm redon  رو باید دانلود کنم اول؟ جون رو سیستم پیداش نمبکنم

آره باید دانلودش کنی. لپ تاپتو باید به شارژ بزنی و رو حالت گیمینگ (high performance) بذاری تا محدودیت FPS برداشته بشه. از آپدیت و نصب بودن همه درایور های سیستمت هم مطمئن شو، مخصوصاً درایور کارت گرافیک.

این موضوع هم یه نگاه بنداز:

GitHub

لینک به دیدگاه

• 0
41 دقیقه قبل، MH11 گفته است:

آره باید دانلودش کنی. لپ تاپتو باید به شارژ بزنی و رو حالت گیمینگ (high performance) بذاری تا محدودیت FPS برداشته بشه. از آپدیت و نصب بودن همه درایور های سیستمت هم مطمئن شو، مخصوصاً درایور کارت گرافیک.

این موضوع هم یه نگاه بنداز:

داداش درست نشد زیر پنجاه درصد هر گیمی رو که تو شارژ بازی میکنم هی اتصالی میکنه انگار چند ثانیه خوبه باز چند ثانیه زیر 10 اف پی اس حتی اگ گیمیش خیلی سبک باشه

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
G A M E G G
logo-samandehi
  • اضافه کردن...