abol84 ارسال شده در 24 شهریور، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2022 سلام وقتی میخام پچ های ۱.۶و۱.۷دانلود کنم ارور ۴۰۴میده خودتون ورشون داشتین یا خیر و نیاز داریم بهشون؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 24 شهریور، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 شهریور، 2022 10 ساعت قبل، abol84 گفته است: سلام وقتی میخام پچ های ۱.۶و۱.۷دانلود کنم ارور ۴۰۴میده خودتون ورشون داشتین یا خیر و نیاز داریم بهشون؟ سلام، موضوع بروزرسانی شد. سایت CoD4X لینک دانلود پچ های قبلی رو حذف کرده، مثل اینکه دیگه نیازی به نصبشون نیست و فقط جدیدترین پچ رو باید نصب کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
alialiali221315 ارسال شده در 28 شهریور، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 شهریور، 2022 مشکل steam anthication field چیه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
HITLER ارسال شده در 17 مهر، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، 2022 سلام به هیچ مشکلی بر نخوردم و از بازی دارم لذت می برم ممنون از سایتتون 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
farshidmk ارسال شده در 25 آبان، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2022 @RAVEN سلام داداش شما راه دیگه ای واسه پاک کردن پچ ها سراغ ندارین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 25 آبان، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آبان، 2022 3 ساعت قبل، farshidmk گفته است: @RAVEN سلام داداش شما راه دیگه ای واسه پاک کردن پچ ها سراغ ندارین داخل سرچ ویندوز بنویس run و بعد بنویس regedit و به آدرس زیر برو HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Activision\call of duty 4 و version و version-SP پاک کن و دوباره پچ هارو نصب کن دقت کن خواستی نصب کنی اولش حذف میکنه. پچ ها وقتی بازی پاک میکنید و پوشه cod4 پاک میکنید اونها هم باهاش پاک میشن شما باید برید به آدرس گفته شده در regedit و دیتا ثبت شده در مورد پچ هارو پاک کنید و راه دیگه ای نیست. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
amir_dragon ارسال شده در 24 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2022 سلام من پچ ها رو نصب کردم وقتی میخوام بازی رو افلاین اجرا کنم این ارور رو میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 24 اسفند، 2022 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2022 ۱ ساعت قبل، amir_dragon گفته است: سلام من پچ ها رو نصب کردم وقتی میخوام بازی رو افلاین اجرا کنم این ارور رو میده سلام بازی به درستی نصب نشده و اینطور که پیداست از روی DVD نصب شده. همچنین این تاپیک در مورد آموزش آنلاین cod4 هستش 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
amir_dragon ارسال شده در 26 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 اسفند، 2022 در ۱۴۰۱/۱۰/۴ در 01:04، RAVEN گفته است: سلام بازی به درستی نصب نشده و اینطور که پیداست از روی DVD نصب شده. همچنین این تاپیک در مورد آموزش آنلاین cod4 هستش سلام باز رو از اینترنت دانلود و نصب کردم قبل از نصب پچ ها به درستی اجرا می شد من هم میخواستم انلاین بازی را اجرا کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 27 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 اسفند، 2022 23 ساعت قبل، amir_dragon گفته است: سلام باز رو از اینترنت دانلود و نصب کردم قبل از نصب پچ ها به درستی اجرا می شد من هم میخواستم انلاین بازی را اجرا کنم سلام، اگه میخواید آنلاین بازی کنید، با آموزش ما (اولِ همین موضوع) جلو برید. ما صحت آموزش ها و فایل های دانلودی بقیه سایت هارو تایید نمیکنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
amir_dragon ارسال شده در 28 اسفند، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، 2022 در ۱۴۰۱/۱۰/۶ در 21:41، MH11 گفته است: سلام، اگه میخواید آنلاین بازی کنید، با آموزش ما (اولِ همین موضوع) جلو برید. ما صحت آموزش ها و فایل های دانلودی بقیه سایت هارو تایید نمیکنیم. ممنون مشکلم حل شد تشکر از پاسخ دهی سریعتون 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
voidali ارسال شده در 8 فروردین، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 فروردین، 2024 سلام داداش مرسی 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sklate ارسال شده در 23 فروردین، 2024 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 2024 سلام برا من این ارور رو میده: لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری