رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

پست های پیشنهاد شده

Exvvkg8WYAQSO1C.thumb.jpg.c2de862b004e6c4bf2afd9a83bd4801a.jpg

آموزش آنلاین بازی کردن Call of Duty: Modern Warfare 2 به روش IW4x :

- در طول انجام مراحل راه اندازی، آنتی ویروس یا ویندوز دفندر را غیر فعال کنید (آموزش).

- برای بعضی از اینترنت ها ممکن است VPN نیاز باشد.

1. فایل تورنت نسخه کامل بازی (همراه با تمام DLC ها) را دانلود کنید و آن را توسط نرم افزار qBittorrent (دانلود + آموزش استفاده) اجرا کنید تا بازی دانلود شود.

مخفی کننده

3ep6jwM.thumb.png.10098b7c1034ca122f07a08fca1398ae.png

Mg3yxSn.png.7c9ac94a2edfdc7eb89110a78486a4c6.png

2. لانچر X Labs را دانلود و نصب کنید.

3. لانچر را اجرا کنید، از قسمت Settings، روی دکمه Browse جلوی Modern Warfare 2 Installation کلیک کنید و پوشه بازی را به آن معرفی کنید.

مخفی کننده

QjbY6bg.thumb.png.53e63e81e95150f01207ca902ec11a01.png

O47XwVN.thumb.png.1ca33f14db7db1c2fc8189295ddd45e6.png

4. برای وارد شدن به بازی، روی آیکون IW4x کلیک کنید سپس Multiplayer را انتخاب کنید.

مخفی کننده

tuEJ0nz.thumb.png.79ad5247a02009d3fb1c0913775484c2.png

- اگر آخرین نسخه استیم بازی را داشتید و فقط نقشه های DLC را خواستید بصورت جداگانه دانلود کنید، میتوانید ازطریق این لینک دانلود کنید و به پوشه بازیتان اضافه کنید.

- برای تغییر اسم خود در بازی، در منوی اصلی دکمه کنسول (~) را بزنید تا کنسول اجرا شود، سپس دستور زیر را در کنسول وارد کنید و Enter بزنید (بجای yourname اسم دلخواه خود را بنویسید):

name yourname

- برای آنلاک (unlock) کردن همه چیز در بازی، در منوی اصلی دکمه کنسول (~) را بزنید تا کنسول اجرا شود، سپس دستور زیر را در کنسول وارد کنید و Enter بزنید:

unlockstats

- آموزش راه اندازی سرور

- مشاهده تصاویر و تریلر بازی

- حداقل سیستم مورد نیاز :

Processor: Intel Pentium 4 3.2GHz / AMD Athlon 64 3200+
Memory: 1GB RAM
Graphics: 256MB NVIDIA GeForce 6600GT / ATI Radeon 1600XT
Storage: 12GB

- درصورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، آن را بصورت پاسخ مطرح کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 10 ماه بعد...

سلام خسته نباشید مرسی بابت اموزش عالیتون.میشه لطف کنین بگید چجوری تو این بازی با دوستمون بازی کنیم.چون گزینه friend هیچی نمیاره

• پسند 1
لینک به دیدگاه

25 دقیقه قبل، hassan_karami_17 گفته است:

سلام خسته نباشید مرسی بابت اموزش عالیتون.میشه لطف کنین بگید چجوری تو این بازی با دوستمون بازی کنیم.چون گزینه friend هیچی نمیاره

سلام، با دوستتون هماهنگ کنید و به یک سرور مشترک ملحق بشید.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام خیلی ممنونم از سایت خوبتون.من یه مشکلی دارم وقتی رو xlabs کلیک میکنم یه ارور میده میگه failed to load CEF اگه میشه راهنمایی کنید

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، AGUSTD گفته است:

سلام خیلی ممنونم از سایت خوبتون.من یه مشکلی دارم وقتی رو xlabs کلیک میکنم یه ارور میده میگه failed to load CEF اگه میشه راهنمایی کنید

سلام، نسخه ویندوزتونو بگید و لطفاً یک عکس از اروری که دریافت میکنید هم ارسال کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

چی کار کنم لطفا راهنماییم کنیدzone not found سلام. خسته نباشید. من بازی رو کرکی دارم و طبق گفته این انجام دادم ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم ارور یم ده می گه 

لینک به دیدگاه

46 دقیقه قبل، abinimaii گفته است:

چی کار کنم لطفا راهنماییم کنیدzone not found سلام. خسته نباشید. من بازی رو کرکی دارم و طبق گفته این انجام دادم ولی وقتی می خوام وارد بازی بشم ارور یم ده می گه 

سلام، اگر پوشه بازیتونو به درستی به لانچر معرفی کردید، پس دیگه مشکل از بازیتون هستش، بازی رو از لینکی که قرار دادیم دانلود کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

البته باید بگم که بازیم کرکی هست مشکلین داره که؟ چون در سایتتون ننوشتید کرکی یا غیر کرکی. دوم این که بازی کاملا سالمه چون بازی کردم تمومش کردم و بدون اینکه حذفش کنم و یا دست کاریش کنم همون پوشه رو x    و می رم بخش مولتی پلیر اجرا می کنم این ارور رو می ده مگرنه آفلاین می رم هیچ اروری نمی ده لطفا راهنماییم کنین ممنون می شمx lab طبق گفته شما انجام دادم یعنی بازی سالمه که آورده دیگه فقط وقتی از 

لینک به دیدگاه

9 دقیقه قبل، iabinimaii گفته است:

البته باید بگم که بازیم کرکی هست مشکلین داره که؟ چون در سایتتون ننوشتید کرکی یا غیر کرکی. دوم این که بازی کاملا سالمه چون بازی کردم تمومش کردم و بدون اینکه حذفش کنم و یا دست کاریش کنم همون پوشه رو x    و می رم بخش مولتی پلیر اجرا می کنم این ارور رو می ده مگرنه آفلاین می رم هیچ اروری نمی ده لطفا راهنماییم کنین ممنون می شمx lab طبق گفته شما انجام دادم یعنی بازی سالمه که آورده دیگه فقط وقتی از 

همونطور ک گفتم مشکل از بازیتونه، با نسخه آفلاین بازی نمیتونید آنلاین بازی کنید. باید نسخه آنلاین بازی رو که لینک دانلودشو توی آموزش گذاشتم دانلود کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
49 دقیقه قبل، Taha_gamer گفته است:

سلام من وقتی میخوام بازی اجرا کنم اجرا نمیشه هیچ اروری هم نمیده

سلام، یعنی آدرس پوشه بازی رو به لانچر معرفی کردید و وقتی بازی رو از لانچر اجرا میکنید هیچ اتفاقی نمیوفته؟

بازی رو از همین لینکی که قرار دادم دانلود کردید؟

GitHub

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

سلام ممنون از زحماتتون

من وقتی میخوام وارد سرور بشم خیلی طول میکشه آخرشم میگه سرور از دسترس خارج شد

اینترنتم هم کیفیت خیلی خوبی داره

چیکار کنم؟!!😢

لینک به دیدگاه

1 ساعت قبل، EMP.ALI گفته است:

سلام ممنون از زحماتتون

من وقتی میخوام وارد سرور بشم خیلی طول میکشه آخرشم میگه سرور از دسترس خارج شد

اینترنتم هم کیفیت خیلی خوبی داره

چیکار کنم؟!!😢

سلام، اگر توی اسمتون از کاراکتر های غیر از انگلیسی استفاده میکنید، بخاطر همونه. باید اسمتونو اصلاح کنید و فایل players/guid.dat رو هم حذف کنید.

اگر هم اسمتون از کاراکتر های انگلیسی تشکیل شده و کاراکتر متفرقه ای نداره، مشکل از ارتباط اینترنتتونه، ممکنه نیاز به VPN داشته باشید. پیشنهاد میکنم با یه اینترنت دیگه هم امتحان کنید.

• تشکر 1

GitHub

لینک به دیدگاه

18 ساعت قبل، MH11 گفته است:

سلام، اگر توی اسمتون از کاراکتر های غیر از انگلیسی استفاده میکنید، بخاطر همونه. باید اسمتونو اصلاح کنید و فایل players/guid.dat رو هم حذف کنید.

اگر هم اسمتون از کاراکتر های انگلیسی تشکیل شده و کاراکتر متفرقه ای نداره، مشکل از ارتباط اینترنتتونه، ممکنه نیاز به VPN داشته باشید. پیشنهاد میکنم با یه اینترنت دیگه هم امتحان کنید.

خیلی ممنون از شما

مشکلش فکرکنم از کاراکتر های اسمم بود EMP.ALI بود که من به EMP_ALI تغییرش دادم اون فایل هم که گفتید حذف کردم درست شد 

دمتون گرم💙

• پسند 1
لینک به دیدگاه

• 3 ماه بعد...

سلام من هرکاری میکنم xlabs برام دیر باز میشه و وسط اپدیت فایل هاش ارور میده میگه نمیشه دانلود کرد

هعی هربار یه فایل دو فایل دانلود میکنه بسته میشهimage.thumb.png.794a3a81fdd79545a00de97d5a24b65d.png

ویرایش شده در توسط saleh_3edighy
لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، saleh_3edighy گفته است:

سلام من هرکاری میکنم xlabs برام دیر باز میشه و وسط اپدیت فایل هاش ارور میده میگه نمیشه دانلود کرد

هعی هربار یه فایل دو فایل دانلود میکنه بسته میشهimage.thumb.png.794a3a81fdd79545a00de97d5a24b65d.png

سلام، مشکل از اینترنت کشوره. اگه میتونید از VPN استفاده کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...
4 ساعت قبل، amirali__MVP__ گفته است:

سلام من xlabs  رو وقتی باز میکنم ارور failed to load CEF لطفا بگید چیکار کنم

سلام، xlabs رو بصورت Run as administrator اجرا کنید. اگر باز هم مشکل برطرف نشد، از VPN استفاده کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...

سلام خسته نباشید 

ببخشید من هم مشکل کاربر saleh_3edighy رو دارم هم با قندشکن امتحان کردم آپدیت نمیشه هم بدونش بعضی موقع ها بدون قندشکن هم بهتر فایل هارو دانلود میکنه ولی آخر سر بازم همون ارور رو میده چیکار کنم؟

میشه xlabs آپدیت شده رو قرار بدین که این مرحله اش رو بگذرونیم؟ یا اینکه راه دیگه ای هست؟

ویرایش شده در توسط Otakuali_77
لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Otakuali_77 گفته است:

سلام خسته نباشید 

ببخشید من هم مشکل کاربر saleh_3edighy رو دارم هم با قندشکن امتحان کردم آپدیت نمیشه هم بدونش بعضی موقع ها بدون قندشکن هم بهتر فایل هارو دانلود میکنه ولی آخر سر بازم همون ارور رو میده چیکار کنم؟

میشه xlabs آپدیت شده رو قرار بدین که این مرحله اش رو بگذرونیم؟ یا اینکه راه دیگه ای هست؟

سلام، موضوع آپدیت شد، لینک لانچر جدید رو قرار دادم. تست کنید ببینید مشکلتون برطرف میشه یا خیر.

https://updater.xlabs.dev/data/xlabs.exe

GitHub

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
G A M E G G
logo-samandehi
  • ایجاد مورد جدید...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube