RAVEN ارسال شده در 25 مرداد، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، 1400 19 ساعت قبل، zakersamurai گفته است: تو پوشه بازی هست mss33.dll فایل ویندوزمم ۸.۱ فایل جایگزین کنید اگر کار نکرد باید بازی از اول دانلود کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
aMu_nIkol ارسال شده در 8 شهریور، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 1400 سلام من وقتی میخوام وارد بازی بشم couldn't load voice off این ارور رو میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 8 شهریور، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 1400 3 دقیقه قبل، aMu_nIkol گفته است: سلام من وقتی میخوام وارد بازی بشم couldn't load voice off این ارور رو میده بازی شما ناقصه.از لینک های که گزاشتم دانلود کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
aMu_nIkol ارسال شده در 8 شهریور، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 1400 (ویرایش شده) 2 ساعت قبل، RAVEN گفته است: بازی شما ناقصه.از لینک های که گزاشتم دانلود کنید. من از سایت شما دانلود کردم ولی خب اوک دوباره دانلود میکنم ویرایش شده 8 شهریور، 1400 توسط aMu_nIkol لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 8 شهریور، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، 1400 5 دقیقه قبل، aMu_nIkol گفته است: من از سایت شما دانلود کردم ولی خب اوک دوباره دانلود میکنم طبق آموزش برید جلو و آنتی ویروس خاموش باشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
omidpedari ارسال شده در 3 مهر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مهر، 1400 سلام واسه من هیچکدوم از کی کد ها کار نکرد چی کار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 4 مهر، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، 1400 11 ساعت قبل، omidpedari گفته است: سلام واسه من هیچکدوم از کی کد ها کار نکرد چی کار کنم YGWL MTEQ QPWQ UDTG BC14 D4WQ TM42 YGP4 2LWQ 2EBF MWYY SPWT QDLG UGTQ 14FB اگر باز هم کار نکرد شما دارین اشتباه وارد میکنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پیتر ارسال شده در 10 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 آذر، 1400 اینو انلاین میشه بازی کرد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 11 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، 1400 5 ساعت قبل، پیتر گفته است: اینو انلاین میشه بازی کرد سلام، عنوان این موضوع، آموزش آنلاین بازی کردن هستش! پس حتماً میشه آنلاین بازی کرد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پیتر ارسال شده در 14 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 1400 خوب من انان اون چیز های که گفته بودین دانلود کردم و انان دارم انلاین بازی میکنم و عالی کار میکنه ولی اگه چیزی دارین که من همی تفنگ هارو باز کنهممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پیتر ارسال شده در 14 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، 1400 ببخشید شما جنگ های صلیبی 1 هم دارین چون من هر کار میکنم با دو تا کامپیوتر نمیشه دو نفری بازی کرد اگه میدونید میشه بگید باید چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پیتر ارسال شده در 17 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، 1400 ببخشید من انان بازی که دانلود کردم وقتی دارم انلاین بازی میکنم یکم هنگ میکنه انگار چند بار تکرار میشه یک هرکت چرا ؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 18 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، 1400 23 ساعت قبل، پیتر گفته است: ببخشید من انان بازی که دانلود کردم وقتی دارم انلاین بازی میکنم یکم هنگ میکنه انگار چند بار تکرار میشه یک هرکت چرا ؟ سلام، این لگ بخاطر ضعیفیه اینترنتتونه، به سروری وصل بشید که پینگش از بقیه سرور ها کمتر باشه و هنگام بازی با اینترنتتون دانلود نکنید تا لگ نخورید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پیتر ارسال شده در 19 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 1400 چتوری به سروری دیگه وصل بشم ؟؟؟؟؟؟؟؟ بعد چتوری من میتونم همی تفنگ ها رو باز کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پیتر ارسال شده در 19 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 1400 یعنی من تفنگ هاشو باز کردم ولی دوربین هاش نه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 19 آذر، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 1400 10 ساعت قبل، پیتر گفته است: یعنی من تفنگ هاشو باز کردم ولی دوربین هاش نه خودتون باید توی اینترنت دنبالش بگیردین چون هر آپدیت فرق میکنه واسه لول آپ کردن. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
WhaT ارسال شده در 20 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 1400 سلام داداش واس پچا مشکل پیش اومده تا دیروز داشتم بازی میکردم الان ک وارد میشم ی ارور میاد و وارد سرورا نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 21 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 1400 1 ساعت قبل، WhaT گفته است: سلام داداش واس پچا مشکل پیش اومده تا دیروز داشتم بازی میکردم الان ک وارد میشم ی ارور میاد و وارد سرورا نمیشه سلام، خطایی که بهتون میده رو بفرستید تا بتونیم راهنماییتون کنیم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
WhaT ارسال شده در 21 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 1400 وقتی میخای وارد سرور بشی این ارور میادcod4x_patchv2.ff is differnt from server رو اکثر سرورا اینجوری میشه ولی چند تا از سرورام بوده ک رفته داخل بازی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 21 آذر، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 1400 15 ساعت قبل، WhaT گفته است: وقتی میخای وارد سرور بشی این ارور میادcod4x_patchv2.ff is differnt from server رو اکثر سرورا اینجوری میشه ولی چند تا از سرورام بوده ک رفته داخل بازی مشکل از خوده بازیه و باید بازی آپدیت کنید از طریق داخل خود بازی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
WhaT ارسال شده در 21 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 آذر، 1400 گزینه اپدیت نیومده واسم ورژنشم 20.5 بازیم ک وا میکنم اولین ارور این میاد 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 22 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 1400 11 ساعت قبل، WhaT گفته است: گزینه اپدیت نیومده واسم ورژنشم 20.5 بازیم ک وا میکنم اولین ارور این میاد سلام، این خطایی که توی عکس هست با اونی که شما گفته بودید کلی فرق میکنه. این خطایی که توی عکس هست میگه که فایل jcod4x_00.iwd که توی پوشه main بازی هست مشکل داره و فایل سالمو جایگزینش کنید. من بازی رو ندارم، دوست خوبم @RAVEN اگه لطف کنه اون فایلی که توی عکس گفته رو واستون آپلود کنه جایگزین فایل خودتون کنید فکر میکنم مشکلتون حل بشه. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 22 آذر، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 1400 23 ساعت قبل، WhaT گفته است: گزینه اپدیت نیومده واسم ورژنشم 20.5 بازیم ک وا میکنم اولین ارور این میاد دوست عزیز شما در کل بازیتون مشکل داره و باید حتما از اول نصب بشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
WhaT ارسال شده در 22 آذر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 1400 2 minutes ago, RAVEN said: دوست عزیز شما در کل بازیتون مشکل داره و باید حتما از اول نصب بشه. از اول نصب کردم چن باری بازم همینه 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در 22 آذر، 1400 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 آذر، 1400 هم اکنون، WhaT گفته است: از اول نصب کردم چن باری بازم همینه دقیقا کار های که میکنید نصب تا اجرا و پچ کردن به ترتیب شرح بدین تا بگم مشکل از کجاس. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری