MH11 ارسال شده در 12 بهمن، 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 1399 آموزش آنلاین بازی کردن Minecraft Dungeons از طریق کرک OnlineFix : 1. ابتدا استیم را اجرا کنید و وارد حساب استیم خود شوید. 2. سپس بازی را از طریق لینک زیر دانلود کنید و آن را استخراج کنید و کرک Fix Repair را نیز در پوشه بازی استخراج کنید (جایگزین فایل های بازی کنید). دانلود از OnlineFix - برای مشاهده آموزش دانلود از سایت آنلاین فیکس، روی این لینک کلیک کنید. - رمز فایل: online-fix.me 3. بازی را از طریق فایل Dungeons.exe اجرا کنید و از بازی کردن لذت ببرید. میزبان شدن در بازی : به قسمت Multiplayer سپس Start online game مراجعه کنید و از قسمت Friends به دوستان خود دعوت نامه ارسال کنید. ملحق شدن به میزبان ها : دعوت نامه دوست خود را قبول کنید. - مشاهده تصاویر و تریلر بازی - حداقل سیستم مورد نیاز : OS: Windows 10 (64-bit November 2019 Update or higher) / Windows 8 (64-bit Latest update) / Windows 7 (64-bit Latest update) Processor: Core i5 2.8GHz Memory: 8GB RAM Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD Radeon HD 7870 DX11 GPU Storage: 6GB - درصورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، آن را بصورت پاسخ مطرح کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ملک پور ارسال شده در 2 اسفند، 1399 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 1399 سلام خسته نباشید دوست من انلاین هست اما گزینه ای نمیاد که دعوت بدم چجوری باید بیارم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 2 اسفند، 1399 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، 1399 در 35 دقیقه قبل، مهدی ملک پور گفته است : سلام خسته نباشید دوست من انلاین هست اما گزینه ای نمیاد که دعوت بدم چجوری باید بیارم؟ سلام، وارد کمپ که شدید از قسمت Friends دعوت نامه ارسال کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hacker ارسال شده در 31 مرداد، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 1400 این سایتی که شما گفتید برای دانلود ویروسی است لطفا یک سایت دیگه بم بگید ممنون میشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 31 مرداد، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، 1400 4 دقیقه قبل، hacker گفته است: این سایتی که شما گفتید برای دانلود ویروسی است لطفا یک سایت دیگه بم بگید ممنون میشم سلام، من سایت منبع رو که کرک واسه خودشونه رو گذاشتم، یعنی لینک های اصلی فقط همونجا هستن. میشه توضیح بدین که دلیل و اثباتتون چیه که میگید ویروسیه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohamadxd247 ارسال شده در 9 مهر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 1400 در ۱۳۹۹/۱۱/۱۲ در 11:23، MH11 گفته است: آموزش آنلاین بازی کردن Minecraft Dungeons از طریق کرک OnlineFix : 1. ابتدا استیم را اجرا کنید و وارد حساب استیم خود شوید. 2. سپس بازی را از طریق لینک زیر دانلود کنید و آن را استخراج کنید و کرک Fix Repair را نیز در پوشه بازی استخراج کنید (جایگزین فایل های بازی کنید). دانلود از OnlineFix - برای مشاهده آموزش دانلود از سایت آنلاین فیکس، روی این لینک کلیک کنید. - رمز فایل: online-fix.me 3. بازی را از طریق فایل minecraft_dungeons_server.exe اجرا کنید و از بازی کردن لذت ببرید. میزبان شدن در بازی : به قسمت Multiplayer سپس Start online game مراجعه کنید و به دوستان خود دعوت نامه ارسال کنید. ملحق شدن به میزبان ها : دعوت نامه دوست خود را قبول کنید. - درصورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، آن را بصورت پاسخ مطرح کنید. ببخشید من دانلود کردم فقط رویه دنجر exe میزنم و ارور میده Game exe was not found. Check the path: D:\minecraft DUNGEONS\MD_Multiplayer_Fix_v1.10.3.0\Dungeons\Binaries\Win64\Dungeons-Win64-Shipping.exe Press any button to close the program. اینو باید چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 9 مهر، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مهر، 1400 4 ساعت قبل، mohamadxd247 گفته است: ببخشید من دانلود کردم فقط رویه دنجر exe میزنم و ارور میده Game exe was not found. Check the path: D:\minecraft DUNGEONS\MD_Multiplayer_Fix_v1.10.3.0\Dungeons\Binaries\Win64\Dungeons-Win64-Shipping.exe Press any button to close the program. اینو باید چیکار کنم سلام، یک فایلی از بازیتونو پیدا نمیکنه، آنتی ویوستونو موقتا غیرفعال کنید و یکبار دیگه بازی و بعدش fix repair رو توی پوشه استخراج کنید و جایگزین قبلی ها کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ممد محمد ارسال شده در 24 مهر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 1400 سلام میشه با کسایی که اورجینال دارن بازی کرد؟؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 24 مهر، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مهر، 1400 14 دقیقه قبل، ممد محمد گفته است: سلام میشه با کسایی که اورجینال دارن بازی کرد؟؟ سلام، مطمئن نیستم، این مورد رو امتحان نکردم ولی احتمال اینکه بتونید با هم بازی کنید از نظر من 30 درصد هستش چون هیچ چیزی در این مورد توی سایت سازنده ذکر نشده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirmohamad ranji ارسال شده در 29 مهر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 1400 سلام میشه بگید چطور می توار دانچنز رو چند نفری بازی کرد ممنون می شم بگیو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 29 مهر، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 29 مهر، 1400 22 دقیقه قبل، amirmohamad ranji گفته است: سلام میشه بگید چطور می توار دانچنز رو چند نفری بازی کرد ممنون می شم بگیو با سلام، تا 4 نفره میشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tinoco ارسال شده در 2 آبان، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آبان، 1400 سلام من وقتی میخوام وارد بخش انلاین بشم این ارور رو میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 3 آبان، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 1400 13 ساعت قبل، Tinoco گفته است: سلام من وقتی میخوام وارد بخش انلاین بشم این ارور رو میده سلام، توی تصویر میگه که اینترنتتون مشکل داره. با vpn هم امتحان کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا که نه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tinoco ارسال شده در 3 آبان، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 1400 با vpn هم نشد لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 3 آبان، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آبان، 1400 2 دقیقه قبل، Tinoco گفته است: با vpn هم نشد آخرین نسخه بازی رو از لینکی که گذاشتم گرفتید؟ تقریبا 10 روز پیش آپدیت داده بازی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Tinoco ارسال شده در 5 آبان، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1400 دارم ولی حالا یه لینک بده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 5 آبان، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آبان، 1400 11 دقیقه قبل، Tinoco گفته است: دارم ولی حالا یه لینک بده توی اولین ارسال اون بالا هست، همون لینکی که توی آموزشه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amin A.A.A ارسال شده در 22 اسفند، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 1400 دقیقا چجوری باید دانلود کنم اخه اکسترکتش کردم توی فولدر هیچی نبود لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 22 اسفند، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 1400 32 دقیقه قبل، Amin A.A.A گفته است: دقیقا چجوری باید دانلود کنم اخه اکسترکتش کردم توی فولدر هیچی نبود سلام، احتمالاً رمز استخراج رو اشتباه وارد کردید که چیزی استخراج نکرده. آنتی ویروس یا ویندوز دفندرتونم غیرفعال کنید تا فایلی رو پاک نکنند. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amin A.A.A ارسال شده در 22 اسفند، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 1400 11 دقیقه قبل، MH11 گفته است: سلام، احتمالاً رمز استخراج رو اشتباه وارد کردید که چیزی استخراج نکرده. آنتی ویروس یا ویندوز دفندرتونم غیرفعال کنید تا فایلی رو پاک نکنند. نه فایلی را پاک نکرده بود ولی فایل خود گیم نبود برای باز کردن خود گیم باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 22 اسفند، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 1400 5 دقیقه قبل، Amin A.A.A گفته است: نه فایلی را پاک نکرده بود ولی فایل خود گیم نبود برای باز کردن خود گیم باید چیکار کنم؟ یعنی بازی درست استخراج شده ولی فایل اجرایی به اسم Dungeons ندارید؟ اگر امکانش هست از محتویات پوشه بازیتون یک عکس ارسال کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amin A.A.A ارسال شده در 23 اسفند، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 1400 (ویرایش شده) ویرایش شده 23 اسفند، 1400 توسط Amin A.A.A لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amin A.A.A ارسال شده در 23 اسفند، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 1400 و وقتی میرم تو فایل این ارور را میده لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MH11 ارسال شده در 23 اسفند، 1400 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 اسفند، 1400 3 ساعت قبل، Amin A.A.A گفته است: و وقتی میرم تو فایل این ارور را میده میگه که فایل XINPUT1_3.dll وجود نداره، احتمالا آنتی ویروس یا ویندوز دفندرتون پاکش کرده. آنتی ویروس یا ویندوز دفندرتونو غیرفعال کنید، بعدش یکبار دیگه فایل های فشرده بازی رو استخراج کنید. توجه داشته باشید اول بازی رو استخراج کنید بعدش کرک فیکس رو. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسال های توصیه شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری