رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

MH11

پست های پیشنهاد شده

bio6-share-global.thumb.png.b80e80b3a435eb01ceda2a3e9d52d73f.png

آموزش آنلاین بازی کردن Resident Evil 6 از طریق کرک OnlineFix :

1. ابتدا استیم را اجرا کنید و وارد حساب استیم خود شوید.

2. سپس بازی را از طریق لینک زیر دانلود کنید و آن را استخراج کنید و کرک Fix Repair را نیز در پوشه بازی استخراج کنید (جایگزین فایل های بازی کنید).

- برای مشاهده آموزش دانلود از سایت آنلاین فیکس، روی این لینک کلیک کنید.

- رمز فایل: online-fix.me

3. بازی را از طریق فایل BH6.exe اجرا کنید و از بازی کردن لذت ببرید.

میزبان شدن در بازی :
به قسمت Play سپس Campaign مراجعه کنید و مرحله مورد نظر خود را انتخاب کنید، سپس سطح بازی را انتخاب کنید و در آخر، شخصیت (کاراکتر) خود را نیز انتخاب کنید و به دوستان خود دعوت نامه ارسال کنید.

ملحق شدن به میزبان ها :
به قسمت Play سپس Campaign و سپس Join the game مراجعه کنید و دعوت نامه دوست خود را قبول کنید یا به سایر افراد ملحق شوید.

- ابتدا باید مرحله مقدماتی بازی را به پایان برسانید تا منوی بازی برای شما نمایش یابد.

- اگر خطای connecting داشتید یا دوستان خود را در بازی پیدا نمیکردید، ریجن دانلود استیم خود را با دوستان خود روی یک گزینه یکسان قرار دهید. اگر مشکل برطرف نشد، میزبان باید فایروال ویندوز خود را غیر فعال کند. اگر باز هم مشکل برطرف نشد میزبان باید پورت UDP 11155 را باز کند.

- مشاهده تصاویر و تریلر بازی

- حداقل سیستم مورد نیاز :

Processor: Intel Core2 Duo 2.4GHz / AMD Athlon X2 2.8GHz
Memory: 2GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce 8800GTS
Storage: 16GB

- درصورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، آن را بصورت پاسخ مطرح کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 2 ماه بعد...
در 3 ساعت قبل، ToxicEnergy گفته است :

سلام این لینکی که گذاشتین میره داخلش میخوام بزنم دانلود کنه اررو میده خرابه حتا با فیلتر شکن هم چک کردم

سلام، اگر خطای AdBlock میده و لینک دانلود رو نمایش نمیده باید صفحه رو ریفرش (F5) کنید تا اینکه خطا برطرف بشه.

روی لینک دانلود که کلیک کردید باید 30 ثانیه صبر کنید تا گزینه آبی رنگ برای شما فعال شود، با کلیک بر روی آن به صفحه دانلود هدایت خواهید شد.

همین الان امتحان کردم لینک های دانلود سالم هستند و دانلود انجام میشه.

توجه داشته باشید هربار برای دسترسی به لینک دانلود باید از طریق سایت آنلاین فیکس (لینک دانلود بالا) هدایت بشید به لینک دانلود، در غیر اینصورت لینک دانلود برای شما باز نخواهد شد.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 3 هفته بعد...

@MH11 سلام من بازیو دارم این فایل هارو بریزم توش اکی میشه یا باید از همین لینکی که گفتید دان ک

@MH11 

در در 22 فروردین 1400 در 12:09، ToxicEnergy گفته است :

سلام این لینکی که گذاشتین میره داخلش میخوام بزنم دانلود کنه اررو میده خرابه حتا با فیلتر شکن هم چک کردم

لینک به دیدگاه

در 8 ساعت قبل، M. Reza گفته است :

@MH11 سلام من بازیو دارم این فایل هارو بریزم توش اکی میشه یا باید از همین لینکی که گفتید دان ک

@MH11 

سلام، اگر خطای AdBlock میده و لینک دانلود رو نمایش نمیده باید صفحه رو ریفرش (F5) کنید تا اینکه خطا برطرف بشه.

روی لینک دانلود که کلیک کردید باید 30 ثانیه صبر کنید تا گزینه آبی رنگ برای شما فعال شود، با کلیک بر روی آن به صفحه دانلود هدایت خواهید شد.

همین الان امتحان کردم لینک های دانلود سالم هستند و دانلود انجام میشه.

توجه داشته باشید هربار برای دسترسی به لینک دانلود باید از طریق سایت آنلاین فیکس (لینک دانلود بالا) هدایت بشید به لینک دانلود، در غیر اینصورت لینک دانلود برای شما باز نخواهد شد.

اگر نسخه بازیتون 1.0.6 است، نیازی نیست که بازی رو دانلود کنید و فقط فایل Fix رو دانلود و توی پوشه بازی استخراج کنید. ولی اگر نسخه بازی شما متفاوته پیشنهاد میکنم که بازی رو هم همراه کرک Fix دانلود کنید از لینک بالا.

اگر نسخه بازیتونو نمیدونید، یکبار امتحان کنید، کرک Fix رو به بازیتون اضافه کنید ببینید که کار میکند یا که نه.

GitHub

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
G A M E G G
logo-samandehi
  • ایجاد مورد جدید...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube