رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

• 0

آیا برای این بازی پلی استیشن بهتره یا ایکس باکس

mohsenjoon
برو به راه حل حل شده توسط MH11 ,

سوال

سلام میکنم خدمت شما 

میخواستم سوال کنم که برای پلی کردن این بازی (gta) کنسول پلی استیشن بهتره یا کنسول ایکس باکس 
با توجه به این که این دوتا شرکت از خوبای تولید و فروش بازی های ویدو گیم و لوازم جانبی هستند. سخت میشه که بینشون یکی رو انتخاب کرد تو سایت های خارجی مثل ign و gamespot  (اگه درست نوشته باشم) میخوندم که تو یه برسی و مقایسه ای که بین پلی استیشن و اکس باکس شده توی میاگین پلی استیشن بهتر بوده اما خب هرکدام نقطه قوت و نقطه ضعف هایی هم دارند مثلا تو یه نقدی که به جفت کنسول ها داشت میشد توی بازی فیفا، کنسول ایکس باکس بهتر بود و امتیاز بیشتر گرفت بر خلاف باور من

نظر شخصی خودمو نمیدم چون هم تبلیغ مفدی نکرده باشم واسشون و همین اینکه خودمم دقیق نمیدونم کدام بهتر هستش

از شما می پرسم، نظرتون چیه ؟ playstation  از sony یا xbox از microsoft ? اگه  میخواستید یکی رو انتخاب کنید که باهاش فقط جی تی ای بازی کنید کدام یک رو انتخاب میکردید و چرا

تو داستان و گیم پلی که فرقی ندارند منظورم از نظر مکانیک و کیفیت تصور و این جور چیزاست

playstation

xbox

istgahbazi

• پسند 1
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پست های پیشنهاد شده

• 1
  • راه حل

سلام، بنظر من فرق خیلی زیادی باهم ندارن و هرچی هست خیلی جزئی هستش، بیشتر سلیقه ایه. ولی در کل (تا جایی که من میدونم) PS4 بهتر از XBOX ONE بوده توی بازی GTA V.

GitHub

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
G A M E G G
logo-samandehi
  • ایجاد مورد جدید...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube