Parrr ارسال شده در ژوئن 9 2021 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 9 2021 سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده از اول به عنوان مهمان وارد شدم یعنی الان رو گزینه مهمان میزنم ایمیلمو میاره و وارد میشه ولی هرچی تلاش میکنم اکانت رو لینک کنم به اکتیویژن یا فیسبوک میگه لینک نامعتبر ایمیل نامعتبر!دلیلش چیه باید چیکار کنم؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 راه حل MH11 ارسال شده در ژوئن 10 2021 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 10 2021 در 12 ساعت قبل، Parrr گفته است : سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده از اول به عنوان مهمان وارد شدم یعنی الان رو گزینه مهمان میزنم ایمیلمو میاره و وارد میشه ولی هرچی تلاش میکنم اکانت رو لینک کنم به اکتیویژن یا فیسبوک میگه لینک نامعتبر ایمیل نامعتبر!دلیلش چیه باید چیکار کنم؟ سلام، با VPN هم امتحان کنید ببینید مشکل برطرف میشه یا خیر. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سوال
Parrr
سلام دوستان من یه مشکلی برام پیش اومده از اول به عنوان مهمان وارد شدم یعنی الان رو گزینه مهمان میزنم ایمیلمو میاره و وارد میشه ولی هرچی تلاش میکنم اکانت رو لینک کنم به اکتیویژن یا فیسبوک میگه لینک نامعتبر ایمیل نامعتبر!دلیلش چیه باید چیکار کنم؟
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری