Mahdi_ghafoori_12 ارسال شده در 5 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 1400 سلام ببخشید من گوشیم پوکو ایکس تری پرو هست تو کالاف صفحه اش سیاه میشه چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
1 راه حل Wexort ارسال شده در 6 تیر، 1400 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 1400 ۶ ساعت قبل، Mahdi_ghafoori_۱۲ گفته است: سلام ببخشید من گوشیم پوکو ایکس تری پرو هست تو کالاف صفحه اش سیاه میشه چیکار کنم ببینید اول مطمئن شوید که اخرین اپدیت گوشی را نصب کردید و اگر نصب کردید و جواب نگرفتید سعی کنید تغییر رام بدید یعنی سیستم گوشی را به کل از یک منطقه به منطقه دیگر تغییر بدید این کار هم 50 - 50 هست . No Pain No Gain KARL GAMING IVKARLYT لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 MH11 ارسال شده در 5 تیر، 1400 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 1400 @Mahdi_ghafoori_12 سلام، لطفاً از ارسال موضوع تکراری متوالی پرهیز کنید و همچنین موضوع خود را در قسمت مناسب خود در انجمن مطرح کنید. ** موضوع شما به قسمت مناسب (Call of Duty: Mobile) منتقل شد. در رابطه با مشکلتون هم یکم دیگه صبر کنید دوستم راهنماییتون میکنه... لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سوال
Mahdi_ghafoori_12
سلام ببخشید من گوشیم پوکو ایکس تری پرو هست تو کالاف صفحه اش سیاه میشه چیکار کنم
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری