رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

آموزش آنلاین بازی کردن It Takes Two از طریق OnlineFix

پست های پیشنهاد شده

ItTakesTwo.thumb.jpg.3889d86e5109929eb2de63e4cdf0a5f8.jpg

آموزش آنلاین بازی کردن It Takes Two از طریق کرک OnlineFix :

1. ابتدا استیم را اجرا کنید و وارد حساب استیم خود شوید.

2. سپس بازی را از طریق لینک زیر دانلود کنید و آن را استخراج کنید و کرک Fix Repair را نیز در پوشه بازی استخراج کنید (جایگزین فایل های بازی کنید).

- برای مشاهده آموزش دانلود از سایت آنلاین فیکس، روی این لینک کلیک کنید.

- رمز فایل: online-fix.me

3. بازی را از طریق فایل ItTakesTwo.exe که در پوشه Nuts \ Binaries \ Win64 بازی قرار دارد اجرا کنید و از بازی کردن لذت ببرید.

میزبان شدن در بازی :
در بازی، Steam-Overlay یا همان Shift + TAB را بزنید و به دوستان خود دعوت نامه Steam Remote Play ارسال کنید.

ملحق شدن به میزبان ها :
دعوت نامه دوست خود را قبول کنید.

- توجه داشته باشید این بازی را فقط بصورت Steam Remote Play میتوانید بازی کنید.

- آموزش فعال کردن کنترلر (دسته بازی)

- مشاهده تصاویر و تریلر بازی

- حداقل سیستم مورد نیاز :

Processor: Intel Core i3-2100T / AMD FX 6100
Memory: 8GB RAM
Graphics: NVIDIA GeForce GTX 660 / AMD R7 260x
Storage: 50GB

- درصورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، آن را بصورت پاسخ مطرح کنید.

• پسند 3
  • تشکر 1

GitHub

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 9 ماه بعد...

ما تمام راه میریم اما باز برای منو دوستم  اجرا  نمیشه

من  عوت نامه میفرستم اون قبول میکنه میاد روی صفحم موس کیبوردش باز میکنم لانچ میزنه یه صفحه براش باش میشع چندتا گزینه داره اما هیچکدومش کار نمیکنن

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، Aynaaz گفته است:

ما تمام راه میریم اما باز برای منو دوستم  اجرا  نمیشه

من  عوت نامه میفرستم اون قبول میکنه میاد روی صفحم موس کیبوردش باز میکنم لانچ میزنه یه صفحه براش باش میشع چندتا گزینه داره اما هیچکدومش کار نمیکنن

سلام ، دوتاتون باید استیم رو run as administrator بکنید ، اینطوری کیبوردارو تشخیص میده و دست رسی میده بهتون 

• پسند 1
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام خسته نباشید. من با یکی از دوستام که می‌خوام بازی کنم خودم دسته دارم و خودم هاست می‌شم و طبق روش اینوایتش می‌کنم و اون هم میاد و تصویر و صدا و... رو داره ولی وقتی از overlay استیم بهش دسترسی موس و کیبورد رو می‌دم (دسته نداره) هیچ کاری نمی‌تونه بکنه و حتی وقتی که کلید escape رو نگه می‌داره توی اون منو هیچ دسترسی‌ای نداره. من این رو با یه نفر دیگه هم امتحان کردم و نشد، بعدش این دفعه اون هاست شد و من بهش جوین شدم و بهم دسترسی موس و کیبورد رو داد (خودش با دسته بازی کرد) و تونستیم بازی کنیم. 
می‌شه بگید مشکل از کجاست؟

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، saliz گفته است:

سلام خسته نباشید. من با یکی از دوستام که می‌خوام بازی کنم خودم دسته دارم و خودم هاست می‌شم و طبق روش اینوایتش می‌کنم و اون هم میاد و تصویر و صدا و... رو داره ولی وقتی از overlay استیم بهش دسترسی موس و کیبورد رو می‌دم (دسته نداره) هیچ کاری نمی‌تونه بکنه و حتی وقتی که کلید escape رو نگه می‌داره توی اون منو هیچ دسترسی‌ای نداره. من این رو با یه نفر دیگه هم امتحان کردم و نشد، بعدش این دفعه اون هاست شد و من بهش جوین شدم و بهم دسترسی موس و کیبورد رو داد (خودش با دسته بازی کرد) و تونستیم بازی کنیم. 

سلام ، ممنون 
چک کنین ببینین که آیا فایروال خاموش هست یا نه 
و هم اینکه حتما استیم و بازی رو از طریق administrator باز کنید( جفتتون ) ، من اینطوری بازی کردم مشکلی برام پیش نیومد.

• پسند 1
لینک به دیدگاه

آقا دست شما درد نکنه واقعا ممنون با همین ران اس ادمین کردن استیم مشکلمون حل شد خیلی ممنون چند روز بود سر همین مشکل نمی‌تونستیم بازی کنیم.

• پسند 1
  • تشکر 1
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Gamer1king گفته است:

@saliz  استیم تون رو آپدیت کنید اگه آپدیت نیست و رو administrator اجرا کنید هر دو 😊

پاسخ صحیح قبلاً داده شده، لطفاً فقط درصورتی که راه حل بهتری دارید به مشکلات حل شده پاسخ بدید. در غیر اینصورت باعث دوباره کاری و سردرگمی کاربر میشه.

با تشکر.

• تشکر 1

GitHub

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 4 ماه بعد...

نت قوی نمیخاد ؟
بعد اینکه جفتمون باید گیمو دان کنیم دیگه؟
مشکل من الان نت عه که نمیدونم ریموت رو میکشه یا نه نتمم ADSL  مگ عه

لینک به دیدگاه

29 minutes ago, Azreal008 said:

نت قوی نمیخاد ؟
بعد اینکه جفتمون باید گیمو دان کنیم دیگه؟
مشکل من الان نت عه که نمیدونم ریموت رو میکشه یا نه نتمم ADSL  مگ عه

سلام ، چرا نت قوی میخاد ( هم سرعت آپلود بالا و هم سرعت دانلود بالا ) 
خیر ، یکیتون بازیو دانلود کنه کافیه 
من خودم با سرعت 20 مگابیت ( تقریبا 2 مگابایت ) بازی کردم کیفیت قابل قبول بود ،.

• پسند 1
لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
G A M E G G
logo-samandehi
  • ایجاد مورد جدید...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube