MH11 ارسال شده در 26 فروردین، 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 فروردین، 2022 1. ابتدا برنامه استیم را بطور کامل ببندید (Exit کنید). 2. سپس به آدرس زیر مراجعه کنید و در آنجا پوشه 730 را حذف کنید (بجای ????? اعداد مختص اکانت استیمتون خواهد بود). C:\Program Files (x86)\Steam\userdata\?????\ 3. اکنون به آدرس زیر مراجعه کنید و در آنجا پوشه cfg را حذف کنید (اگر از autoexec استفاده میکنید و میخواهید آن را نگه دارید، از آن بکاپ بگیرید). C:\Program Files (x86)\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\ 4. در نهایت بازی را از LIBRARY استیم Verify کنید (آموزش). نکته: آدرس های بالا پیشفرض هستند، اگر استیم را در جای دیگری نصب کردید، بصورت دستی به آنجا مراجعه کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
عرشیا df ارسال شده در 26 مهر، 2023 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مهر، 2023 سلام خسته نباشید ببخشید من یک سرور رو حذف کردم دیگه نمیتونم پیداش کنم چیکار کنم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 27 مهر، 2023 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مهر، 2023 20 ساعت قبل، عرشیا df گفته است: سلام خسته نباشید ببخشید من یک سرور رو حذف کردم دیگه نمیتونم پیداش کنم چیکار کنم سلام، فکر نمیکنم تا زمانی که اسمی یا هر چیز دیگه ای از سرور داشته باشی بتونی پیداش کنی. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری