رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

پست های پیشنهاد شده

لیست تمام Launch Options های Counter-Strike: Global Offensive و آموزش استفاده از آنها در استیم :

چند نکته مهم :

- با استفاده از لانچ آپشن ها شما میتوانید دستوراتی را به بازی بدهید که بازی حین اجرا موظف به اجرای آنها باشد.

- لانچ آپشن ها را توسط لانچر استیم برای بازی قرار میدهیم.

- دستوراتی که با " + " شروع میشوند، در اصل دستورات کنسول هستند که در لانچ آپشن نیز قابل استفاده هستند.

- حتماً قبل از هر دستور باید " - " یا " + " باشد (مانند گزینه های لیست زیر).

لیست تمام لانچ آپشن های CS:GO همراه با توضیحات آنها :

-tickrate [tick rate]

تیک ریت هر بازی شما در سرور یا سینگل پلیر را به عددی که [tick rate] را با آن جایگزین میکنید تنظیم میکند ("tickrate 128" توصیه میشود). در واقع هر بازی آفلاین با ربات ها یا در سرور که بازی میکنید با این امتیاز اجرا میشوند.

-refresh [refresh rate]

نرخ تازه سازی (رفرش ریت) کلاینت شما را تنظیم می کند. [refresh rate] مورد نظر خود را جایگزین کنید. رفرش ریت (بر حسب هرتز Hz) چند بار در ثانیه است که مانیتور شما به روز می شود. در 60 هرتز، مانیتور شما به طور موثر 60 فریم در ثانیه را نشان می دهد. برای مانیتورهای 144 هرتزی، این را روی "refresh 144" تنظیم کنید تا بازی شما 144 بار در ثانیه رفرش شود.

-fullscreen

بازی را مجبور می کند تا در حالت تمام صفحه اجرا شود.

-windowed

بازی را مجبور می کند تا در حالت پنجره ای اجرا شود.

-noborder

حاشیه را از حالت پنجره ای حذف می کند (یعنی هیچ رابط کاربری ویندوزی وجود نخواهد داشت و معمولاً دکمه های "X/Maximize/Minimize" را در بالا سمت راست نشان نخواهد داد).

-d3d9ex

DirectX 9Ex را فعال می‌کند که می‌تواند استفاده از حافظه CPU را تا 40٪ کاهش دهد. از 22 آوریل 2019، این به طور پیش فرض در بازی فعال است، بنابراین استفاده از آن فایده ای ندارد.

+exec [file name]

تمام دستورات یک فایل مشخص را اجرا می کند. نام فایلی را که می خواهید اجرا کنید جایگزین [file name] کنید (به عنوان مثال autoexec.cfg). فایل باید در پوشه "Steam\SteamApps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo\cfg" قرار گیرد.

-disable_d3d9ex

DirectX 9Ex را غیرفعال می کند.

+mat_disable_fancy_blending 1

fancy blending بافت ها (تکسچر ها) را غیرفعال می کند و باعث می شود بافت (تکسچر) های بازی شما با جزئیات کمتر و صاف تر به نظر برسند. ممکن است FPS را افزایش دهد.

+cl_forcepreload 1

بازی شما را مجبور می کند که مدل ها را از قبل بارگذاری کند.

-high

باعث می شود که فرایند بازی با "اولویت بالا" در رایانه شما اجرا شود. در واقع این بدان معنی است که بازی نسبت به سایر فرآیندهای در حال اجرا با اولویت کمتر بر روی رایانه شما، اولویت دارد.

-r_emulate_g

فقط برای ویندوز کار می کند. باعث می شود بازی از OpenGL تقلید کند، که می تواند منجر به افزایش FPS شود.

-softparticlesdefaultoff

باعث می شود بازی ذرات را بدون پر کردن رندر کند (scene depth blending).

+fps_max [amount]

حداکثر فریم در ثانیه را تعیین می کند که بازی شما در آن اجرا شود. [amount] را با مقداری که می‌خواهید بازی خود را محدود کنید جایگزین کنید. تنظیم آن بر روی 0 ("fps_max 0") هر محدودیتی را حذف می کند و باعث می شود بازی شما با بالاترین FPS ممکن اجرا شود.

-no-browser

ممکن است از زمان معرفی پانوراما UI دیگر کار نکند. مرورگر درون بازی که در سرورها به عنوان پیام خوش آمد از آن استفاده میشود را غیرفعال میکند (نه Steam overlay).

-nopreload

مدل ها را مجبور می کند که از قبل بارگذاری نشوند. در حالی که این برای هر رایانه تأثیر متفاوتی خواهد داشت، به احتمال زیاد، این دستور باعث می‌شود بازی‌ها/نقشه‌ها سریع‌تر بارگیری شوند، اما ممکن است باعث عملکرد بدتر در طول بازی واقعی شود. این به این دلیل است که مدل‌هایی که در زمان بارگیری نقشه/بازی از قبل بارگذاری نشده‌اند، باید در زمان دیگری بارگیری شوند، احتمالاً دقیقاً در لحظه‌ای که به آنها نیاز است، و این احتمالاً تأخیر بیشتری را اضافه می‌کند.

-nohltv

همه ویژگی های Source TV را خاموش می کند.

-console

باعث می شود که بازی با کنسول باز شروع شود.

-novid

باعث می‌شود که وقتی بازی را اجرا می‌کنید، ویدیوی معرفی Valve/CS:GO را رد کند. یعنی مستقیماً به بازی می‌روید.

-nojoy

باعث می شود بازی تمام پشتیبانی جوی استیک را حذف کند، که می تواند میزان رم استفاده شده را کاهش دهد.

-limitvsconst

hardware vertex shader constants را به 256 محدود می کند.

-forcenovsync

بازی را مجبور می کند از VSync استفاده نکند. VSync نرخ تازه سازی عمودی مانیتور شما را با FPS بازی شما همگام می کند. در حالی که VSync می تواند به جلوگیری از پاره شدن صفحه و کاهش مصرف انرژی کمک کند، در بیشتر موارد باعث تاخیر ورودی می شود، FPS شما را کندتر نشان می دهد و باعث مشکلات دیگری می شود. نکات منفی بسیار بیشتر از موارد مثبت است.

-threads [amount]

مقدار رشته‌های پردازنده‌ای را که بازی استفاده می‌کند، تنظیم می‌کند (به عنوان مثال، threads 4 باعث می‌شوند بازی از 4 رشته استفاده کند). توصیه می‌کنیم از این گزینه استفاده نکنید زیرا می‌تواند باعث بی‌ثباتی و مشکلات دیگر شود - به طور کلی، بازی در مدیریت استفاده از رشته‌های خود به خوبی کار می‌کند.

+violence_hblood 0

خون را از بازی حذف می کند. از آنجایی که گزینه lv (low violence) حذف شده است، این گزینه بهترین گزینه شما برای نزدیک کردن یک بازی به نسخه کم خشونت است.

-language [language name]

باعث می‌شود بازی به زبانی که [language name] را با آن جایگزین می‌کنید شروع شود. به عنوان مثال، "language english" باعث می شود بازی به زبان انگلیسی شروع شود.

-width [width]

عرض پنجره بازی شما را بر حسب پیکسل تنظیم می‌کند (به عنوان مثال "width 1920").

-height [height]

ارتفاع پنجره بازی شما را بر حسب پیکسل تنظیم می کند (به عنوان مثال "height 1080").

-x [position horizontally]

موقعیت پنجره بازی شما را در محور X مانیتور تنظیم می کند. به عبارت دیگر، این تعیین می کند که بازی چقدر باید در سمت راست سمت چپ صفحه نمایش شما باشد. برای مثال "x 100" باعث می شود بازی با فاصله 100 پیکسلی از سمت چپ صفحه شما شروع شود (یک فاصله 100 پیکسلی بین سمت چپ صفحه شما و پنجره بازی وجود دارد).

-y [position vertically]

موقعیت پنجره بازی شما را در محور Y مانیتور تنظیم می کند. به عبارت دیگر، این تنظیم می‌کند که بازی چقدر باید از بالای صفحه نمایش شما فاصله داشته باشد. به عنوان مثال "y 100" باعث می شود بازی 100 پیکسل از بالای صفحه نمایش شما به پایین شروع شود (یک فاصله 100 پیکسلی بین بالای صفحه شما و پنجره بازی وجود دارد).

+r_dynamic [0 / 1]

برای غیرفعال کردن روشنایی پویا از «r_dynamic 0» یا برای فعال کردن آن از «r_dynamic 1» (پیش‌فرض) استفاده کنید. تنظیم این روی 0 می‌تواند FPS را اندکی بهبود بخشد، اما برخی از ویژگی‌های نورپردازی را از بازی حذف می‌کند، مانند فلاش فلاش‌بنگ‌ها در زمانی که نزدیک دود هستند، که می‌تواند باعث شود که نکات منفی بدون نور دینامیک بیشتر از نکات مثبت باشد.

-autoconfig

شما را مجبور می کند تا با تنظیمات پیکربندی پیش فرض بازی راه اندازی شود. می توانید پس از شروع بازی تنظیمات را تغییر دهید، اما وقتی با این گزینه راه اندازی می کنید، دوباره به حالت پیش فرض بازنشانی می شوند.

آموزش استفاده و قرار دادن لانچ آپشن ها :

1. ابتدا لانچر استیم را اجرا کنید و موس خود را روی قسمت LIBRARY ببرید و روی گزینه HOME کلیک کنید.

2. بر روی بازی Counter-Strike: Global Offensive کلیک راست کنید و گزینه آخر یعنی Properties را انتخاب کنید.

3. اکنون در قسمت GENERAL در کادر LAUNCH OPTIONS، دستورات مورد نظر خود را بصورت پشت سر هم با اضافه کردن یک " - " یا " + " قبل از هرکدام (بستگی به نوع دستور دارد) و یک فاصله (Space) بین هر دستور قرار دهید.

مخفی کننده

Screenshot_2.png.bb68c838f6ce4fff99105db74d07c81f.png

دستورات پیشنهادی برای سیستم های متوسط و ضعیف :

-tickrate 128 -high -novid -nojoy -nohltv +mat_disable_fancy_blending 1 -limitvsconst -forcenovsync +r_dynamic 0 -softparticlesdefaultoff

دستورات پیشنهادی برای سیستم های خوب و قوی :

-tickrate 128 -novid
  • پسند 4

GitHub

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 7 ماه بعد...
در ۱۴۰۰/۲/۱۴ در 12:48، jhyufliblyufu گفته است:

@MH11 بقیه کد هارو خوردی؟

اولاً طرز بیانتونو درست کنید، درغیر اینصورت از انجمن اخراج میشید.

دوماً من فقط لانچ آپشن هایی که بدرد میخورن رو گذاشتم.

• پسند 2

GitHub

لینک به دیدگاه

• 5 ماه بعد...
  • 3 هفته بعد...
  • 5 ماه بعد...

دوست عزیز میخواستم ببینم میشه حرکتی زد تیرام فیکس بخوره؟.بعد rate در بازیو باید چند بزارم اوکیشه 80000 میزارم چوک میندازه بعد میبرم بالا چوک اوکی میشه ولی یه خشاب خالی میکنم رو طرف نمیمیره راه حلی داری برای این موضوع؟

لینک به دیدگاه

11 ساعت قبل، Melo_not گفته است:

دوست عزیز میخواستم ببینم میشه حرکتی زد تیرام فیکس بخوره؟.بعد rate در بازیو باید چند بزارم اوکیشه 80000 میزارم چوک میندازه بعد میبرم بالا چوک اوکی میشه ولی یه خشاب خالی میکنم رو طرف نمیمیره راه حلی داری برای این موضوع؟

سلام، منظورتون از rate دقیقاً میزانِ چی هستش؟ یعنی شما ایمتونو روی دشمن میگیرید یدونه تیر میزنید تیرتون به دشمن نمیخوره؟!

اگر کانفیگ و تنظیمات بازی رو بصورت اشتباه دستکاری کردید، پیشنهاد میکنم از روش زیر استفاده کنید:

GitHub

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

سلام رفیق دمت گرم عالی بود این موضوع.فقط ی سوال دارم اونم اینه که فرقی میکنه جای لانچ ها اول یا اخر بذاری یا ترتیب مشخصی داره؟

• پسند 1
لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، TONY گفته است:

سلام رفیق دمت گرم عالی بود این موضوع.فقط ی سوال دارم اونم اینه که فرقی میکنه جای لانچ ها اول یا اخر بذاری یا ترتیب مشخصی داره؟

سلام، نه هیچ فرقی نداره.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

سلام 

سی اس گو من به مشکل خورده و کرش میکه بیشتر هم موقع لودینگ مپ ولی تو حالت عادی هم کرش میکنه سیستمم هم ضعیف نیس یه دور هم بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم جواب نداد به پشتیبانی هم پیام دادم جواب ندادن 

اگه میشه راهنمایم کنید 

لینک به دیدگاه

4 ساعت قبل، AnonyMouseIR گفته است:

سلام 

سی اس گو من به مشکل خورده و کرش میکه بیشتر هم موقع لودینگ مپ ولی تو حالت عادی هم کرش میکنه سیستمم هم ضعیف نیس یه دور هم بازی رو پاک کردم و دوباره نصب کردم جواب نداد به پشتیبانی هم پیام دادم جواب ندادن 

اگه میشه راهنمایم کنید 

با سلام، موارد این دو منبع را امتحان کنید:

https://www.talkesport.com/guides/csgo-keeps-crashing-heres-how-you-can-fix-it/

https://www.driversupport.com/knowledge-article/how-to-fix-counter-strike-global-offensive-crashes/

GitHub

لینک به دیدگاه

9 ساعت قبل، AnonyMouseIR گفته است:

@MH11 ببخشید ولی اینا رو امتحان کردم جواب ندادن

احتمالا مشکل از سیستم عاملتون هستش، اگر از ویندوز استفاده میکنید آن را بروزرسانی کنید. اگر باز هم مشکل حل نشد پیشنهاد میکنم ویندوز عوض کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
G A M E G G
logo-samandehi
  • اضافه کردن...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube