RAVEN ارسال شده در ژوئن 11 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در ژوئن 11 2022 ** این آموزش صرفاً جهت تبلیغ یا تنها برای زیر مجموعه گیری ساخته نشده است و هدف از انجام این کار کسب درآمدی برای کاربران عزیز سایت gamegg ایجاد شده است ** ** همچنین لینک زیرمجموعه گیری به این دلیل اضافه شده که آموزش شامل روش ساخت جیمیل بی نهایت بدون نیاز به تایید شماره تلفن و vpn است ** کانال تلگرام ️ هرگونه کپی برداری از مطالب این پست بدون ذکر منبع و حذف لینک شرعا حرام و غیر قانونی است ️ آموزش اصلی: 1-وارد این لینک بشید (https://t.me/GmailFarmerBot?start=74018914) و وقتی وارد تلگرام شد بر روی start بزنید(نیاز به vpn). 2-زبان را روی انگلیسی بزارید و currency را بر روی (USD - United States Dollar) بزارید. 3-سپس بر روی (Register a new Gmail) بزنید و طبق تصویر زیر به شما یک جیمیل به همراه پسوورد داده میشود. 4-طبق دستور ربات شما باید یک جیمیل با پسوورد که ربات برای شما تعیین کرده بسازید مثلا در تصویر ربات برای من تعین کرد که یک جیمیل با یوزر (erennickensvonferry@gmail.com) و پسوورد (iJQHdpah) بسازم(به ازای هر جیمیل شما 0.0300$ دریافت میکنید دوستان دقت کنید این بهترین قیمت ممکن برای یک جیمیل هست و بهتر از این جایی پیدا نمی کنید). 5-بعد از ساخت جیمیل حتما از جیمیل sign out کنید و سپس بر روی (Done) بزنید و شما باید 2 دفعه تایید کنید که شماره تلفن و ایمیل پشتیبان بر روی جیمیل اضافه نکردید و برای اینکار بر روی (I confirm that "Recovery phone & Recovery email" is not specified in the profile) بزنید. 6-در مرحله بعدی ربات به شما میگه حتما مطما بشید که از جیمیل sign out کردید سپس بر روی (I logged out of account) بزنید. 7-در نهایت ربات به شما پیغام ارسال میکنه که میگه در نهایت حداکثر 5 روز طول میکشه تا مبلغ به حساب شما بیاد و برای دیدن موجودی حساب خود بر روی (Balance) بزنید و منظور از قسمت (Hold) به این معناست که موجودی غیر قابل برداشت تا به تایید رسیدن است و قسمت (Balance) موجودی تایید شده و قابل برداشت است. 8-برای برداشت بهترین راه استفاده از کیف پول payeer است برای اینکار بر روی (Payout) بزنید سپس بر روی (Payeer) بزنید و آدرس کیف پولتون که با P شروع میشود وارد کنید(برای ساخت حساب payeer بر روی این قسمت کلیک کنید:آموزش ساخت حساب payeer). نکته:برای اینکه ببینید چند عدد جیمیل ساختید وارد قسمت (My accounts) بشید. ️ هرگونه کپی برداری از مطالب این پست بدون ذکر منبع و حذف لینک شرعا حرام و غیر قانونی است ️ *آموزش آپدیت شد در تاریخ 1401/06/08* آموزش ساخت جیمیل نامحدود بدون نیاز به تایید شماره تلفن و vpn: نکته خیلی مهم: در هنگام ساخت جیمیل به هیچ عنوان جیمیل را کپی و پیست نکنید و حتما باید شما اطلاعات داده شده را تایپ کنید. نکته:توجه داشته باشید حتما از اینترنت همراه مثل اینترنت همراه اول یا ایرانسل اقدام به ساخت جیمیل کنید. نکته:در صورت درخواست شماره تلفن از شما به این معنی است که شما مراحل را اشتباه رفتید یا IP شما عوض نشده. 1-در مرحله اول وارد play store بشید و island به همراه مرورگر samsung نصب کنید(لینک نصب برنامه island: لینک)(لینک نصب مرورگر سامسونگ: لینک). 2-بعد از نصب برنامه وارد island بشید و طبق دستورات برنامه حالت برنامه نویس(Developer Options) را فعال کنید سپس پروفایل کار طبق دستورات برنامه بسازید. 3-بعد از اون مرورگر سامسونگ را داخل شبیه ساز clone کنید تا یک نسخه دیگه از مرورگر سامسونگ داخل پروفایل کار ایجاد بشه. 4-سپس بصورت ضربدری اول یک بار با نسخه اصلی مرورگر سامسونگ وارد سایت gmail.com بشید و جیمیل بسازید سپس مرورگر را clear data و clear cache کنید و گوشی خودتون 30 ثانیه بر روی حالت هواپیما بزارید و در نهایت همین کار رو با مرورگر clone شده داخل پروفایل کار انجام بدید. 5-بعد از ساختن جیمیل دقت کنید از جیمیل خارج بشید. هر گونه سوالی داشتید زیر این پست بنویسید، در اسرع وقت جواب خواهم داد. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohsen3123 ارسال شده در آگوست 9 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 9 2022 سلام با گوشی شیائومی هم میشه انجام داد؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در آگوست 10 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 10 2022 13 ساعت قبل، Mohsen3123 گفته است: سلام با گوشی شیائومی هم میشه انجام داد؟ سلام بله مشکلی نداره. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RLAX ارسال شده در آگوست 18 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 18 2022 (ویرایش شده) ویرایش شده در آگوست 18 2022 توسط RLAX لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RLAX ارسال شده در آگوست 24 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 24 2022 Nemishe Gmail ziad besazi shomare mikhad لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در آگوست 24 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 24 2022 20 دقیقه قبل، RLAX گفته است: Nemishe Gmail ziad besazi shomare mikhad آموزش ساخت جمیل بدون نیاز به شماره زیرش گزاشته شده تنها کافیه یکبار کامل متن آموزش بخونید(روش ها از قبل تست شدن و جواب میدن پس اگر برای شما کار نمیکنه حتما شما راه رو اشتباه میرید). لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kobsser ارسال شده در آگوست 24 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 24 2022 سلام ممنون بابت آموزش من طبق آموزش رفتم، روی گوشی اوکیه ولی با شبیه ساز مشکل داره و درخواست شماره میکنه اصلا با شبیه ساز ممکن هست؟ یا اینکه روش خاص دیگه ای داره؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در آگوست 24 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 24 2022 5 ساعت قبل، Kobsser گفته است: سلام ممنون بابت آموزش من طبق آموزش رفتم، روی گوشی اوکیه ولی با شبیه ساز مشکل داره و درخواست شماره میکنه اصلا با شبیه ساز ممکن هست؟ یا اینکه روش خاص دیگه ای داره؟ سلام خواهش میکنم دارم روی شبیه ساز ها روشی اجرا میکنم ببینم جواب میده اگر جواب داد اسم شبیه ساز ورژنش و روش های اونو زیر همین تایپک و در کانال تلگرام اعلام میکنم. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kobsser ارسال شده در آگوست 25 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 25 2022 20 ساعت قبل، RAVEN گفته است: سلام خواهش میکنم دارم روی شبیه ساز ها روشی اجرا میکنم ببینم جواب میده اگر جواب داد اسم شبیه ساز ورژنش و روش های اونو زیر همین تایپک و در کانال تلگرام اعلام میکنم. تشکر لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kobsser ارسال شده در سِپتامبر 1 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 1 2022 توی روش جدید، چه با نسخه اصلی مرورگر و چه با نسخه کلون شده ازم درخواست شماره میکنه قبلش هم هیچ اکانتی با هیچ روشی نساختم (آخرین بار یک هفته پیش بود) و اینکه روی گوشی واقعی و طبق آموزش انجام دادم (شبیه ساز نبود) روش قبلی تقریبا اوکی بود، فقط بعضی وقتا شماره میخواست اونم نه برا اطلاعات اکانت، برای تایید این که ربات نیستم میشه بگید مشکل چی میتونه باشه؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در سِپتامبر 2 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 2 2022 در ۱۴۰۱/۶/۱۰ در 19:58، Kobsser گفته است: توی روش جدید، چه با نسخه اصلی مرورگر و چه با نسخه کلون شده ازم درخواست شماره میکنه قبلش هم هیچ اکانتی با هیچ روشی نساختم (آخرین بار یک هفته پیش بود) و اینکه روی گوشی واقعی و طبق آموزش انجام دادم (شبیه ساز نبود) روش قبلی تقریبا اوکی بود، فقط بعضی وقتا شماره میخواست اونم نه برا اطلاعات اکانت، برای تایید این که ربات نیستم میشه بگید مشکل چی میتونه باشه؟ مشکل ip شما و کش مرورگرتونه که یه قسمتش اشتباه انجام میدین. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Kobsser ارسال شده در سِپتامبر 3 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 3 2022 17 ساعت قبل، RAVEN گفته است: مشکل ip شما و کش مرورگرتونه که یه قسمتش اشتباه انجام میدین. از اون ایپی قبلا برا ساخت اکانت یا لاگین کردن توی اکانت های جیمیل استفاده نکرده بودم درمورد کش هم که اصلا مرورگر تازه نصب شده بود و اولین بار بود باهاش وارد گوگل شدم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
sajjadsr55 ارسال شده در مارچ 12 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 12 من این کارو قبلاً انجام داده بودم حساب گوگلم رو کلا بن کردش و نمیشد اصلا حساب ساخت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
علی ali ارسال شده در مارچ 14 اشتراک گذاری ارسال شده در مارچ 14 در ۱۴۰۱/۳/۲۱ در 16:14، RAVEN گفته است: ** این آموزش صرفاً جهت تبلیغ یا تنها برای زیر مجموعه گیری ساخته نشده است و هدف از انجام این کار کسب درآمدی برای کاربران عزیز سایت gamegg ایجاد شده است ** ** همچنین لینک زیرمجموعه گیری به این دلیل اضافه شده که آموزش شامل روش ساخت جیمیل بی نهایت بدون نیاز به تایید شماره تلفن و vpn است ** کانال تلگرام ️ هرگونه کپی برداری از مطالب این پست بدون ذکر منبع و حذف لینک شرعا حرام و غیر قانونی است ️ آموزش اصلی: 1-وارد این لینک بشید (https://t.me/GmailFarmerBot?start=74018914) و وقتی وارد تلگرام شد بر روی start بزنید(نیاز به vpn). 2-زبان را روی انگلیسی بزارید و currency را بر روی (USD - United States Dollar) بزارید. 3-سپس بر روی (Register a new Gmail) بزنید و طبق تصویر زیر به شما یک جیمیل به همراه پسوورد داده میشود. 4-طبق دستور ربات شما باید یک جیمیل با پسوورد که ربات برای شما تعیین کرده بسازید مثلا در تصویر ربات برای من تعین کرد که یک جیمیل با یوزر (erennickensvonferry@gmail.com) و پسوورد (iJQHdpah) بسازم(به ازای هر جیمیل شما 0.0300$ دریافت میکنید دوستان دقت کنید این بهترین قیمت ممکن برای یک جیمیل هست و بهتر از این جایی پیدا نمی کنید). 5-بعد از ساخت جیمیل حتما از جیمیل sign out کنید و سپس بر روی (Done) بزنید و شما باید 2 دفعه تایید کنید که شماره تلفن و ایمیل پشتیبان بر روی جیمیل اضافه نکردید و برای اینکار بر روی (I confirm that "Recovery phone & Recovery email" is not specified in the profile) بزنید. 6-در مرحله بعدی ربات به شما میگه حتما مطما بشید که از جیمیل sign out کردید سپس بر روی (I logged out of account) بزنید. 7-در نهایت ربات به شما پیغام ارسال میکنه که میگه در نهایت حداکثر 5 روز طول میکشه تا مبلغ به حساب شما بیاد و برای دیدن موجودی حساب خود بر روی (Balance) بزنید و منظور از قسمت (Hold) به این معناست که موجودی غیر قابل برداشت تا به تایید رسیدن است و قسمت (Balance) موجودی تایید شده و قابل برداشت است. 8-برای برداشت بهترین راه استفاده از کیف پول payeer است برای اینکار بر روی (Payout) بزنید سپس بر روی (Payeer) بزنید و آدرس کیف پولتون که با P شروع میشود وارد کنید(برای ساخت حساب payeer بر روی این قسمت کلیک کنید:آموزش ساخت حساب payeer). نکته:برای اینکه ببینید چند عدد جیمیل ساختید وارد قسمت (My accounts) بشید. ️ هرگونه کپی برداری از مطالب این پست بدون ذکر منبع و حذف لینک شرعا حرام و غیر قانونی است ️ *آموزش آپدیت شد در تاریخ 1401/06/08* آموزش ساخت جیمیل نامحدود بدون نیاز به تایید شماره تلفن و vpn: نکته خیلی مهم: در هنگام ساخت جیمیل به هیچ عنوان جیمیل را کپی و پیست نکنید و حتما باید شما اطلاعات داده شده را تایپ کنید. نکته:توجه داشته باشید حتما از اینترنت همراه مثل اینترنت همراه اول یا ایرانسل اقدام به ساخت جیمیل کنید. نکته:در صورت درخواست شماره تلفن از شما به این معنی است که شما مراحل را اشتباه رفتید یا IP شما عوض نشده. 1-در مرحله اول وارد play store بشید و island به همراه مرورگر samsung نصب کنید(لینک نصب برنامه island: لینک)(لینک نصب مرورگر سامسونگ: لینک). 2-بعد از نصب برنامه وارد island بشید و طبق دستورات برنامه حالت برنامه نویس(Developer Options) را فعال کنید سپس پروفایل کار طبق دستورات برنامه بسازید. 3-بعد از اون مرورگر سامسونگ را داخل شبیه ساز clone کنید تا یک نسخه دیگه از مرورگر سامسونگ داخل پروفایل کار ایجاد بشه. 4-سپس بصورت ضربدری اول یک بار با نسخه اصلی مرورگر سامسونگ وارد سایت gmail.com بشید و جیمیل بسازید سپس مرورگر را clear data و clear cache کنید و گوشی خودتون 30 ثانیه بر روی حالت هواپیما بزارید و در نهایت همین کار رو با مرورگر clone شده داخل پروفایل کار انجام بدید. 5-بعد از ساختن جیمیل دقت کنید از جیمیل خارج بشید. هر گونه سوالی داشتید زیر این پست بنویسید، در اسرع وقت جواب خواهم داد. من خودم هم جمیل میسازم و هم زیر مجموعه دارم که بهشون یاد دادم که چجور جیمیل بسازن و به یک واسطه میفروشم و به قیمت ناچیزی میخره اگه میتونید و شما خریدار باشید برای من این کامنت رپلی کنید و اکانت یا گروه که در روبیکا یا برنامه های دیگه فعالیت دارید چون به دلیل فیلتر تلگرام ندارم در ۱۴۰۱/۳/۲۱ در 16:14، RAVEN گفته است: ** این آموزش صرفاً جهت تبلیغ یا تنها برای زیر مجموعه گیری ساخته نشده است و هدف از انجام این کار کسب درآمدی برای کاربران عزیز سایت gamegg ایجاد شده است ** ** همچنین لینک زیرمجموعه گیری به این دلیل اضافه شده که آموزش شامل روش ساخت جیمیل بی نهایت بدون نیاز به تایید شماره تلفن و vpn است ** کانال تلگرام ️ هرگونه کپی برداری از مطالب این پست بدون ذکر منبع و حذف لینک شرعا حرام و غیر قانونی است ️ آموزش اصلی: 1-وارد این لینک بشید (https://t.me/GmailFarmerBot?start=74018914) و وقتی وارد تلگرام شد بر روی start بزنید(نیاز به vpn). 2-زبان را روی انگلیسی بزارید و currency را بر روی (USD - United States Dollar) بزارید. 3-سپس بر روی (Register a new Gmail) بزنید و طبق تصویر زیر به شما یک جیمیل به همراه پسوورد داده میشود. 4-طبق دستور ربات شما باید یک جیمیل با پسوورد که ربات برای شما تعیین کرده بسازید مثلا در تصویر ربات برای من تعین کرد که یک جیمیل با یوزر (erennickensvonferry@gmail.com) و پسوورد (iJQHdpah) بسازم(به ازای هر جیمیل شما 0.0300$ دریافت میکنید دوستان دقت کنید این بهترین قیمت ممکن برای یک جیمیل هست و بهتر از این جایی پیدا نمی کنید). 5-بعد از ساخت جیمیل حتما از جیمیل sign out کنید و سپس بر روی (Done) بزنید و شما باید 2 دفعه تایید کنید که شماره تلفن و ایمیل پشتیبان بر روی جیمیل اضافه نکردید و برای اینکار بر روی (I confirm that "Recovery phone & Recovery email" is not specified in the profile) بزنید. 6-در مرحله بعدی ربات به شما میگه حتما مطما بشید که از جیمیل sign out کردید سپس بر روی (I logged out of account) بزنید. 7-در نهایت ربات به شما پیغام ارسال میکنه که میگه در نهایت حداکثر 5 روز طول میکشه تا مبلغ به حساب شما بیاد و برای دیدن موجودی حساب خود بر روی (Balance) بزنید و منظور از قسمت (Hold) به این معناست که موجودی غیر قابل برداشت تا به تایید رسیدن است و قسمت (Balance) موجودی تایید شده و قابل برداشت است. 8-برای برداشت بهترین راه استفاده از کیف پول payeer است برای اینکار بر روی (Payout) بزنید سپس بر روی (Payeer) بزنید و آدرس کیف پولتون که با P شروع میشود وارد کنید(برای ساخت حساب payeer بر روی این قسمت کلیک کنید:آموزش ساخت حساب payeer). نکته:برای اینکه ببینید چند عدد جیمیل ساختید وارد قسمت (My accounts) بشید. ️ هرگونه کپی برداری از مطالب این پست بدون ذکر منبع و حذف لینک شرعا حرام و غیر قانونی است ️ *آموزش آپدیت شد در تاریخ 1401/06/08* آموزش ساخت جیمیل نامحدود بدون نیاز به تایید شماره تلفن و vpn: نکته خیلی مهم: در هنگام ساخت جیمیل به هیچ عنوان جیمیل را کپی و پیست نکنید و حتما باید شما اطلاعات داده شده را تایپ کنید. نکته:توجه داشته باشید حتما از اینترنت همراه مثل اینترنت همراه اول یا ایرانسل اقدام به ساخت جیمیل کنید. نکته:در صورت درخواست شماره تلفن از شما به این معنی است که شما مراحل را اشتباه رفتید یا IP شما عوض نشده. 1-در مرحله اول وارد play store بشید و island به همراه مرورگر samsung نصب کنید(لینک نصب برنامه island: لینک)(لینک نصب مرورگر سامسونگ: لینک). 2-بعد از نصب برنامه وارد island بشید و طبق دستورات برنامه حالت برنامه نویس(Developer Options) را فعال کنید سپس پروفایل کار طبق دستورات برنامه بسازید. 3-بعد از اون مرورگر سامسونگ را داخل شبیه ساز clone کنید تا یک نسخه دیگه از مرورگر سامسونگ داخل پروفایل کار ایجاد بشه. 4-سپس بصورت ضربدری اول یک بار با نسخه اصلی مرورگر سامسونگ وارد سایت gmail.com بشید و جیمیل بسازید سپس مرورگر را clear data و clear cache کنید و گوشی خودتون 30 ثانیه بر روی حالت هواپیما بزارید و در نهایت همین کار رو با مرورگر clone شده داخل پروفایل کار انجام بدید. 5-بعد از ساختن جیمیل دقت کنید از جیمیل خارج بشید. هر گونه سوالی داشتید زیر این پست بنویسید، در اسرع وقت جواب خواهم داد. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Alisoheili1386 ارسال شده در جولای 11 اشتراک گذاری ارسال شده در جولای 11 سلامچگونهمیتونموارداینکاربشم لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
RAVEN ارسال شده در آگوست 26 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در آگوست 26 در ۱۴۰۲/۴/۲۰ در 18:32، Alisoheili1386 گفته است: سلامچگونهمیتونموارداینکاربشم سلام این روش بروز نشده. در آینده بروز میشه منتظر باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
亇kシpooya ارسال شده در سِپتامبر 8 اشتراک گذاری ارسال شده در سِپتامبر 8 جیمیل میخایی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری