رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

• 0

وجود لگ در بازی با وجود داشتن سیستمی قوی تر از مشخصات بازی موردنظر

Berlin
برو به راه حل حل شده توسط MH11 ,

سوال

سلام ، دوستان من به تازگی لپتاپی خریداری کردم 

با اینکه مشخصات سیستمم خیلی قوی تر و بالاتر از مشخصات بازیه ولی لگ دارم توشون 

مشخصات سیستم :

پردازنده ryzen3 3250u

گرافیک rx vega3 که تا 2 گیگ شیر شده 

رم 8 ddr4 

ویندوز 10

کلا 2 تا بازی نصب کردم pes 2017 و pes 2013 

که جفتشون لگ داشتن جالب اینه نسخه 2013 از نسخه 2017 بیشتر لگ میزنه 

میدونم سیستمم خیلی قوی نیست ولی برای این بازیایی که گفتم کاملا مناسبه با توجه به مشخصاتشون 

توی ستینگ بازیا هم که میرم تب آخر که نشون دهنده وضعیت سیستم در مقایسه با مشخصات بازیه همه چی رو آبی و good زده و یعنی در بهترین حالتش هس ، همه برنامه های پیش نیاز رو هم نصب کردم ، ویندوز و درایورام هم آپدیتن ، حتی بهینه ساز ویندوز هم نصب کردم اما هیچ تاثیری نداشت و فرقی نکرد خیلی کلافم بخاطر این قضیه کسی میدونه مشکلش چیه؟لطفا اگه میشه کمکم کنید

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

پست های پیشنهاد شده

• 0
  • راه حل

سلام، لطفاً از این پس متنتونو اینجوری کپی نکنید واقعا چشم آدم اذیت میشه بخواد بخونتش.

راجع به مشکلتون (جدا از اینکه توی بخش مناسب خودش مطرحش نکردید)، توی این شرایط بهترین راه اینه که هنگام بازی Alt+Tab کنید و به دسکتاپ (Desktop) مراجعه کنید و تسک منیجر (Task Manager) رو بالا بیارید و  ببینید مشکل از کدوم سخت افزار هستش.

از صحت نرم افزاری سیستمتون مطمئن هستید؟ مثلاً ویندوزتون نسخه سالم و جدید هستش؟ تمام درایور های سیستمتون نصب و آپدیت هستند؟ پیش نیاز ها همه نصب و آپدیت هستند؟ و...
واسه نصب و آپدیت درایور های سیستمتون من نرم افزار IObit Driver Booster رو بهتون پیشنهاد میکنم.

در آخر اگر با صحت تمام موارد بالا باز هم به نتیجه نرسیدید، مطمئن باشید که مشکل سخت افزاری هستش و واسه این مورد پیشنهاد میکنم سیستم رو ببرین بیرون واستون بررسی کنند.

GitHub

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
G A M E G G
logo-samandehi
  • اضافه کردن...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube