Gamer1king ارسال شده در اُکتُبر 5 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 5 2022 خطاها آزاردهنده هستند و همه ما در مقطعی به دلیل خطایی که به ما اجازه نمی دهد بازی مورد علاقه خود را انجام دهیم، عصبانی شده ایم. با انتشار FIFA 23، همه می خواهند مستقیماً به آخرین نسخه اضافه شده به فرنچایز فیفا بپردازند. FIFA 23، دقیقاً مانند نسل های قبلی فیفا، چند مورد عجیب و غریب اینجا و آنجا دارد که نیاز به اصلاح دارند، اما آزاردهنده ترین آنها خطای EA AntiCheat است، جایی که حتی به شما اجازه نمی دهد بازی را اجرا کنید و ما اینجا هستیم تا بررسی کنیم. چگونه می توانیم آن را تعمیر کنیم اگر موفق به اجرای بازی شدهاید، اما همچنان خراب میشود یا FPS پایینی دریافت میکنید، ما یک راهنمای FIFA 23 برای رفع آن داریم. چگونه «EA Anti Cheat Encountered An Error» را در FIFA 23 برطرف کنیم FIFA 23 یک خطای جدید دارد که باعث میشود بازیکنان سرشان خراشیده مانند شود به دلیل این خطا، بازی حتی شروع نمیشود و یک ارور به شما میدهد که میگوید «EA AntiCheat Service با خطا مواجه شد. لطفاً بازی را مجدداً راهاندازی کنید» و سپس مسیری که AntiCheat در آن نصب شده است. نرم افزار AntiCheat که EA برای جلوگیری از تقلب بازیکنان در رایانه شخصی قرار داده است، حتی به کسی اجازه بازی نمی دهد و این دقیقاً مانند سربازی است که سرکش می کند، اما نگران نباشید زیرا ما راه حل دقیقی داریم که به شما کمک می کند تا بازی در کمترین زمان راه اندازی و اجرا می شود. چندین راه حل وجود دارد و بسته به اینکه چه چیزی برای شما مفید است می توانید آنها را امتحان کنید. شروع مجدد بازی Restarting the Game این یک راه حل احمقانه به نظر می رسد، اما این همان چیزی است که خطا می گوید و بسیاری از کاربران گزارش داده اند که راه اندازی مجدد بازی برای آنها کار کرده است. اگر میخواهید یک مرحله اضافی بردارید، میتوانید هر فرآیند در حال اجرا در پسزمینه را از مدیر وظیفه خود ببندید. میتوانید CTRL+Shift+ESC را فشار دهید تا مدیر وظیفه باز شود و سپس به تب فرآیندها بروید. هر چیزی که EA، Origin یا FIFA می گوید را ببندید. بعد از آن بازی را اجرا کنید و ببینید کار می کند یا خیر. Running as Administrator راه حل دیگری که برای چندین نفر جواب داده است، اجرای بازی به عنوان Administrator است. گاهی اوقات ویندوز ممکن است با مجوزهایی که ممکن است AntiCheat برای اجرا به آن نیاز داشته باشد دچار مشکل می شود و به همین دلیل، بهتر است بازی را به عنوان Administrator اجرا کنید تا بتواند تمام امتیازات مورد نیاز برای عملکرد را داشته باشد. برای اجرای بازی به عنوان مدیر کافیست روی بازی راست کلیک کرده و روی Run as Administrator کلیک کنید. Disable Real-Time Protections ویندوز 10 دارای یک آنتی ویروس امیدوارکننده است که مشخص شده است که بیش از آنچه ما بتوانیم حساب کنیم نتیجه معکوس می دهد و این بار نیز با محدود کردن دسترسی به اینترنت در برخی موارد، جذابیت خود را بر روی بازی کوچک ارزشمند ما اعمال کرده است. به همین دلیل است که باید آن را غیرفعال کنیم. برای غیرفعال کردن Real-Time Protection در ویندوز. به تنظیمات امنیتی بروید. با جستجو در منوی شروع می توانید این کار را انجام دهید. در تنظیمات، روی Virus and Threat Protection کلیک کنید پس از ورود، روی "مدیریت تنظیمات" کلیک کنید سپس فقط کلید ضامن را در حالت Real-Time Protection خاموش کنید. یکپارچگی بازی را تأیید کنید Verify Integrity of The Game اولین قدم برای بررسی Steam این است که مطمئن شوید فایل های بازی شما به درستی دانلود شده اند و چیزی کم نیست. همچنین، اگر بافتها یا محتوای دیگری را در بازی از دست دادهاید یا در حین انجام بازی دچار خرابی میشوید، میتوانید از Steam بخواهید تأیید کند که فایلهای بازی به درستی روی رایانه شما نصب شدهاند. Steam را راه اندازی کنید از قسمت “Library” روی بازی کلیک راست کرده و از منو گزینه “Properties” را انتخاب کنید. تب Local Files را انتخاب کرده و روی دکمه Verify Integrity of Game Files کلیک کنید. Steam فایلهای بازی را تأیید میکند – این فرآیند ممکن است چند دقیقه طول بکشد. این همیشه تعدادی فایل را دانلود می کند حتی اگر به تازگی تأیید کرده باشید. پس از اتمام مراحل، پنجره ها را ببندید و سپس بازی را اجرا کنید. یک بار دیگر بازی را اجرا کنید و بررسی کنید که آیا همه چیز به درستی کار می کند یا خیر. اگر نه، به راه حل بعدی بروید. FACEIT AntiCheat را حذف نصب کنید ! FACEIT یکی دیگر از AntiCheat است که توسط بازی هایی مانند Counter-Strike: Go استفاده می شود و احتمال تداخل آن با AntiCheat EA زیاد است، بنابراین اگر آن را نصب کرده اید، آن را حذف نصب کنید و دوباره امتحان کنید. برای حذف نصب FACEIT AntiCheat. «Add or Remove Programs» را در جستجوی ویندوز جستجو کنید و آن را باز کنید. به پایین بروید و FACEIT را پیدا کنید. کلیک راست کرده و حذف نصب کنید. پیشنهاد می شود پس از حذف، کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید و سپس FIFA 23 را با استفاده از Steam اجرا کنید. EA AntiCheat را حذف نصب کنید اگر هیچ چیز دیگری کار نمی کند، می توانید حذف نصب و سپس نصب مجدد AntiCheat EA را امتحان کنید. برای انجام آن. به پوشه ای که AntiCheat در آن نصب شده است بروید. به طور پیش فرض، در C:/Program Files/EA/AC/EAAntiCheat.Installer.exe نصب شده است. نصب کننده را اجرا کرده و Uninstall را انتخاب کنید. کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید. بازی را دوباره از طریق استیم اجرا کنید و بازی ابتدا AntiCheat را نصب کرده و سپس راه اندازی می شود. اینها همه راه حل های ممکنی هستند که برای اکثریت جامعه کار کرده اند، اما اگر همچنان با این مشکل مواجه هستید، می توانید با پشتیبانی فیفا تماس بگیرید. اگر راه حل دیگری برای مشکل دارید، در نظرات زیر با ما در میان بگذارید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
arashnn ارسال شده در اُکتُبر 12 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 12 2022 سلام خسته نباشید ممنون میشم اگه امکان داره من رو راهنمایی بکنید من همیشه از طریق PC فیفا رو بازی می کنم و همیشه همون هفته اولی که بازی میاد سریال نامبر اورجینال رو خرید می کنم و بازی رو از طریق orgin دانلود و اجرا می کنم من FIFA 22 رو با بالاترین تنظیمت گرافیکی روی سیستمم اجرا می کردم اما الان حدود یک هفته هست که تمام راههایی که از طریق خود کابران سایت EA و باقی دوستان پیشنهاد شده رو انجام دادم حتی تا حالا به جای 40 گیگ مجبور شدم دوبار یعنی 80 گیگ بازی رو دانلود کنم اول مشکلم خطایANTICHEAT در زمان اجرای بود که با راهنمایی کاربران سایت EA رفع شد اما حالا ANTICHEAT لود میشه و میره بدون خطا و درست زمانی که باید بازی اجرا بشه دوباره کلید PLAY روی ORGIN روشن میشه یعنی بر می گرده به حالت اول بدون هیچ خطایی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید امروز برای بازی حدود 2 گیگ آپدیت اومد امیدوار بودم با دانلودش مشکلم حل به که متاسفانه باز هم تغییری ایجاد نشد خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید تا مشکلم رو بر طرف کنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 10 ساعت قبل، arashnn گفته است: اما حالا ANTICHEAT لود میشه و میره بدون خطا و درست زمانی که باید بازی اجرا بشه دوباره کلید PLAY روی ORGIN روشن میشه یعنی بر می گرده به حالت اول بدون هیچ خطایی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید سلام، چندین مورد هست که باید بررسی بشه تا فهمید مشکل از کجاست. من چند مورد رو واستون میگم لطفاً انجام بدید و نتیجشو بهم بگید؛ 1. برنامه اجرایی Origin رو بصورت Run as administrator اجرا کنید. 2. بازی و تمام EXPANSIONS و ADD-ONS & BONUSES های بازی رو Repair یا Verify کنید. 3. ویندوزتون حتما نسخه 1909 و یا جدیدتر باشه (پیشنهاد میکنم ویندوزتونو آپدیت کنید). 4. برنامه های حفاظتی یا امنیتی و یا مدیریتی از جمله آنتی ویروس ها یا System Care ها و یا آنتی چیت های بقیه بازی ها و امثال اونهارو غیر فعال کنید (از تسک منیجر کنترل کنید که باز نباشند). بعد از انجام این کار ها امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا که نه. 2 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
arashnn ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 9 ساعت قبل، MH11 گفته است: سلام، چندین مورد هست که باید بررسی بشه تا فهمید مشکل از کجاست. من چند مورد رو واستون میگم لطفاً انجام بدید و نتیجشو بهم بگید؛ 1. برنامه اجرایی Origin رو بصورت Run as administrator اجرا کنید. 2. بازی و تمام EXPANSIONS و ADD-ONS & BONUSES های بازی رو Repair یا Verify کنید. 3. ویندوزتون حتما نسخه 1909 و یا جدیدتر باشه (پیشنهاد میکنم ویندوزتونو آپدیت کنید). 4. برنامه های حفاظتی یا امنیتی و یا مدیریتی از جمله آنتی ویروس ها یا System Care ها و یا آنتی چیت های بقیه بازی ها و امثال اونهارو غیر فعال کنید (از تسک منیجر کنترل کنید که باز نباشند). بعد از انجام این کار ها امتحان کنید ببینید مشکلتون حل میشه یا که نه. سلام ممنون بابت توضیحات کاملی که دادید اما متاسفانه باز م بدون هیچ اروری ANTICHEAT اجرا میشه و وقتی باید وارد بازی بشه دوباره بر می گرده به مرحله قبل البته ورژن ویندوزم رو چک کردم 1809 بود ولی من نه تنها ویندوز بلکه تمام درایورها رو هم به روز کردم ولی باز اجرا نشد اما اگه فکر می کنید با ریختن ویندوز جدید مشکلم حل میشه این کار رو انجام میدم ممنون از اینکه وقت گذاشتید 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 16 دقیقه قبل، arashnn گفته است: سلام ممنون بابت توضیحات کاملی که دادید اما متاسفانه باز م بدون هیچ اروری ANTICHEAT اجرا میشه و وقتی باید وارد بازی بشه دوباره بر می گرده به مرحله قبل البته ورژن ویندوزم رو چک کردم 1809 بود ولی من نه تنها ویندوز بلکه تمام درایورها رو هم به روز کردم ولی باز اجرا نشد اما اگه فکر می کنید با ریختن ویندوز جدید مشکلم حل میشه این کار رو انجام میدم ممنون از اینکه وقت گذاشتید یک راه دیگه هم امتحان کنید؛ توی My Game Library اوریجینتون بازی FIFA 22 رو پیدا کنید و آیکون Settings شو بزنید و Game Properties رو انتخاب کنید، بعدش تیک گزینه Enable Origin In Game for FIFA 22 رو بردارید و Save کنید. این کار اورلی درون بازی رو غیر فعال میکنه، ممکنه مشکلتونو حل کنه. اگر با وجود انجام نکاتی که من گفتم و چیز هایی که خودتون گفتید (که درایوراتونو آپدیت کردید و...) باز هم مشکلتون حل نشد، پیشنهاد میکنم ویندوزتونو تغییر بدید و یک ویندوز 10 یا 11 سالم و جدید نصب کنید (اگر سیستمتون قوی نیست، پیشنهاد نمیکنم ویندوز 11 نصب کنید، چون نسبت به 10 سنگین تر هستش). موفق باشید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
arashnn ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 دوست عزیز یک نکته رو هم اضافه کنم من قبلا هم آیکون FIFA 23 و هم آیکون ORGIN رو در حالت ADMINISTRATOR گذاشته بودم و بعد از لود شدن ANTICHEAT با ارور EA ANTICHEAT SERVISE ENCOUNTERED AN ERROR.PLEASE REATART TH GAME C .PROGRAM FILE\EA\AC\EANTICHEAT.GAMESERVISE.EXE (9) (740) روبرو می شدم اما بعد از اینکه تو یوتوب سرچ کردم برای این ارو (9) (740) آیکون FIFA 23 رو از ADMINISTRATOR خارج کردم و حالا اروری نمیده فقط ازی اجرا نمیشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
arashnn ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 13 2022 ممنونم از وقتی که گذاشتید سیستم من ویندوز 11 رو ساپورت نمی کنه چه ویندوز 10 رو پیشنهاد می کنید دانلود کنم نصب کنم شاید مشکلم حل بشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در اُکتُبر 14 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 14 2022 @arashnn سلام از سایت مایکروسافت آخرین ورژن ویندوز رو دانلود کنید هم اورجیناله هم آخرین نسخه اس و یه سوال دیگه Fifa که نصب کردین از استیم هست یا از سایتی دانلود کردید؟ اگه از استیم دانلود کردید کرک نصب کنید اگه هدفتون فقط گیم پلی هست یا اگه کرک از قبل نصب کردید از استیم نصب کنید این دیگه آخرین راه حل باقی مونده است و همچنین پیشنهاد میشه سیستمتون از موارد خواسته شده بازی قوی تر باشه و یه نکته دیگه این هست که درایو c و همچنین درایوی که توش بازی رو نصب کردید به اندازه ۴۰ تا ۵۰ گیگ خالی باشه اگه حافظه هر دو درایوی که ذکر کردم پر باشه بازی اجرا نمیشه منو بازی میاد ولی خود بازی اجرا نمیشه احتمال ۶۰ درصد مشکلتون همینه و یه احتمالی که می دم که مشکلتون از چیه گرافیک بازی رم زیادی می خواد گرافیکتون بالا نباشه اصلا نمیاد حتی رم تون ۱۲ یا بالا تر باشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در اُکتُبر 14 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 14 2022 16 ساعت قبل، arashnn گفته است: چه ویندوز 10 رو پیشنهاد می کنید ما خودمون توی بخش ویندوز انجمن ویندوز گیمینگ و سبک معرفی کردیم، اما کاستومایز شدست. مشکلی نداره خودم و دوستام ازش استفاده میکنیم. ولی اگه شما حساسین میتونین برید جدیدترین نسخه ویندوز 10رو از سافت98 دانلود کنید اما سنگین تر از ویندوزیه که ما معرفی کردیم. درضمن شما توی اولین ارسالتون گفته بودید FIFA 22 اما توی ارسال های بعدیتون گفتید FIFA 23 بالاخره کدوم؟ 1 ساعت قبل، Gamer1king گفته است: Fifa که نصب کردین از استیم هست یا از سایتی دانلود کردید؟ قبلا خودشون گفتن که روی اوریجین بازی میکنن. 1 ساعت قبل، Gamer1king گفته است: اگه هدفتون فقط گیم پلی هست ایشون بازی رو اورجینال خریداری کردن که بتونن آنلاین بازی کنن. اگه قرار بود آفلاین بازی کنن که رایگان نسخه کرک شدشو دانلود میکردن. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
arashnn ارسال شده در اُکتُبر 15 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 15 2022 سلام ممنون بابت راهنمايي هايي كه انجام داديد من در نهايت آخرين ورژن ويندوز 10 نسخه pro رو نصب كردم ولايسنسش رو هم خريد كردم اما متاسفانه باز با همون مشكل قبل رو برو شدم خوب من چون بازيهايي مثل God of War يا Red dead 2 يا fifa 22 رو بصورت اورجينال و آنلاين و با تنظيمات گرافيكي بالا روي سيستمم اجرا مي كردم انتظار داشتم fifa 23 هم اجرا بشه اما فكر كنم در نهايت بايد به فكر ارتقاء سيستمم باشم باز هم تشكر مي كنم از توجهي كه داشتين و راهنمايي كه كردين 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MNM ارسال شده در نُوامبر 23 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 23 2022 سلام وقت بخیر من که فیفا رو با extreme injrctor باز میکردم حالا چیکار کنم اگه نزنم باز نمیشه بعد اگه بزنم انتی چیت اجازه نمیده خیلی ممنون میشم یه راه حلی بهم بگید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در نُوامبر 24 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 24 2022 @MNM سلام تنها راهی که از نظر بنده باقی مونده تماس با پشتیبانی فیفا هست که آدرستش رو از طریق استیم پیدا کنید و مشکلتون رو بگید یا از یک ویندوز جدید و اپدیت شده استفاده کنید پیشنهاد میشه ویندوز 10 رو از سایت مایکروسافت دریافت نصب کنید و همه درایو هاتون رو به آخرین اپدیت برسونید اگه سیستم خیلی قوی دارین پیشنهاد میشه از ویندوز 11 استفاده کنید موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در نُوامبر 24 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 24 2022 در ۱۴۰۱/۹/۲ در 03:41، MNM گفته است: سلام وقت بخیر من که فیفا رو با extreme injrctor باز میکردم حالا چیکار کنم اگه نزنم باز نمیشه بعد اگه بزنم انتی چیت اجازه نمیده خیلی ممنون میشم یه راه حلی بهم بگید سلام، خب وقتی میخواید آنلاین بازی کنید نباید از هیچ اینجکتوری استفاده کنید. اگر هم میخواید آفلاین بازی کنید میتونید آنتی چیت رو با دستور لانچ آپشن غیرفعال کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mammad.Ds ارسال شده در دِسامبر 23 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 23 2022 در ۱۴۰۱/۷/۱۳ در 17:25، Gamer1king گفته است: خطاها آزاردهنده هستند و همه ما در مقطعی به دلیل خطایی که به ما اجازه نمی دهد بازی مورد علاقه خود را انجام دهیم، عصبانی شده ایم. با انتشار FIFA 23، همه می خواهند مستقیماً به آخرین نسخه اضافه شده به فرنچایز فیفا بپردازند. FIFA 23، دقیقاً مانند نسل های قبلی فیفا، چند مورد عجیب و غریب اینجا و آنجا دارد که نیاز به اصلاح دارند، اما آزاردهنده ترین آنها خطای EA AntiCheat است، جایی که حتی به شما اجازه نمی دهد بازی را اجرا کنید و ما اینجا هستیم تا بررسی کنیم. چگونه می توانیم آن را تعمیر کنیم اگر موفق به اجرای بازی شدهاید، اما همچنان خراب میشود یا FPS پایینی دریافت میکنید، ما یک راهنمای FIFA 23 برای رفع آن داریم. چگونه «EA Anti Cheat Encountered An Error» را در FIFA 23 برطرف کنیم FIFA 23 یک خطای جدید دارد که باعث میشود بازیکنان سرشان خراشیده مانند شود به دلیل این خطا، بازی حتی شروع نمیشود و یک ارور به شما میدهد که میگوید «EA AntiCheat Service با خطا مواجه شد. لطفاً بازی را مجدداً راهاندازی کنید» و سپس مسیری که AntiCheat در آن نصب شده است. نرم افزار AntiCheat که EA برای جلوگیری از تقلب بازیکنان در رایانه شخصی قرار داده است، حتی به کسی اجازه بازی نمی دهد و این دقیقاً مانند سربازی است که سرکش می کند، اما نگران نباشید زیرا ما راه حل دقیقی داریم که به شما کمک می کند تا بازی در کمترین زمان راه اندازی و اجرا می شود. چندین راه حل وجود دارد و بسته به اینکه چه چیزی برای شما مفید است می توانید آنها را امتحان کنید. شروع مجدد بازی Restarting the Game این یک راه حل احمقانه به نظر می رسد، اما این همان چیزی است که خطا می گوید و بسیاری از کاربران گزارش داده اند که راه اندازی مجدد بازی برای آنها کار کرده است. اگر میخواهید یک مرحله اضافی بردارید، میتوانید هر فرآیند در حال اجرا در پسزمینه را از مدیر وظیفه خود ببندید. میتوانید CTRL+Shift+ESC را فشار دهید تا مدیر وظیفه باز شود و سپس به تب فرآیندها بروید. هر چیزی که EA، Origin یا FIFA می گوید را ببندید. بعد از آن بازی را اجرا کنید و ببینید کار می کند یا خیر. Running as Administrator راه حل دیگری که برای چندین نفر جواب داده است، اجرای بازی به عنوان Administrator است. گاهی اوقات ویندوز ممکن است با مجوزهایی که ممکن است AntiCheat برای اجرا به آن نیاز داشته باشد دچار مشکل می شود و به همین دلیل، بهتر است بازی را به عنوان Administrator اجرا کنید تا بتواند تمام امتیازات مورد نیاز برای عملکرد را داشته باشد. برای اجرای بازی به عنوان مدیر کافیست روی بازی راست کلیک کرده و روی Run as Administrator کلیک کنید. Disable Real-Time Protections ویندوز 10 دارای یک آنتی ویروس امیدوارکننده است که مشخص شده است که بیش از آنچه ما بتوانیم حساب کنیم نتیجه معکوس می دهد و این بار نیز با محدود کردن دسترسی به اینترنت در برخی موارد، جذابیت خود را بر روی بازی کوچک ارزشمند ما اعمال کرده است. به همین دلیل است که باید آن را غیرفعال کنیم. برای غیرفعال کردن Real-Time Protection در ویندوز. به تنظیمات امنیتی بروید. با جستجو در منوی شروع می توانید این کار را انجام دهید. در تنظیمات، روی Virus and Threat Protection کلیک کنید پس از ورود، روی "مدیریت تنظیمات" کلیک کنید سپس فقط کلید ضامن را در حالت Real-Time Protection خاموش کنید. یکپارچگی بازی را تأیید کنید Verify Integrity of The Game اولین قدم برای بررسی Steam این است که مطمئن شوید فایل های بازی شما به درستی دانلود شده اند و چیزی کم نیست. همچنین، اگر بافتها یا محتوای دیگری را در بازی از دست دادهاید یا در حین انجام بازی دچار خرابی میشوید، میتوانید از Steam بخواهید تأیید کند که فایلهای بازی به درستی روی رایانه شما نصب شدهاند. Steam را راه اندازی کنید از قسمت “Library” روی بازی کلیک راست کرده و از منو گزینه “Properties” را انتخاب کنید. تب Local Files را انتخاب کرده و روی دکمه Verify Integrity of Game Files کلیک کنید. Steam فایلهای بازی را تأیید میکند – این فرآیند ممکن است چند دقیقه طول بکشد. این همیشه تعدادی فایل را دانلود می کند حتی اگر به تازگی تأیید کرده باشید. پس از اتمام مراحل، پنجره ها را ببندید و سپس بازی را اجرا کنید. یک بار دیگر بازی را اجرا کنید و بررسی کنید که آیا همه چیز به درستی کار می کند یا خیر. اگر نه، به راه حل بعدی بروید. FACEIT AntiCheat را حذف نصب کنید ! FACEIT یکی دیگر از AntiCheat است که توسط بازی هایی مانند Counter-Strike: Go استفاده می شود و احتمال تداخل آن با AntiCheat EA زیاد است، بنابراین اگر آن را نصب کرده اید، آن را حذف نصب کنید و دوباره امتحان کنید. برای حذف نصب FACEIT AntiCheat. «Add or Remove Programs» را در جستجوی ویندوز جستجو کنید و آن را باز کنید. به پایین بروید و FACEIT را پیدا کنید. کلیک راست کرده و حذف نصب کنید. پیشنهاد می شود پس از حذف، کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید و سپس FIFA 23 را با استفاده از Steam اجرا کنید. EA AntiCheat را حذف نصب کنید اگر هیچ چیز دیگری کار نمی کند، می توانید حذف نصب و سپس نصب مجدد AntiCheat EA را امتحان کنید. برای انجام آن. به پوشه ای که AntiCheat در آن نصب شده است بروید. به طور پیش فرض، در C:/Program Files/EA/AC/EAAntiCheat.Installer.exe نصب شده است. نصب کننده را اجرا کرده و Uninstall را انتخاب کنید. کامپیوتر خود را مجددا راه اندازی کنید. بازی را دوباره از طریق استیم اجرا کنید و بازی ابتدا AntiCheat را نصب کرده و سپس راه اندازی می شود. اینها همه راه حل های ممکنی هستند که برای اکثریت جامعه کار کرده اند، اما اگر همچنان با این مشکل مواجه هستید، می توانید با پشتیبانی فیفا تماس بگیرید. اگر راه حل دیگری برای مشکل دارید، در نظرات زیر با ما در میان بگذارید. من وقتی فیفا ۲۳ رو لود میکنم وقتی که Anti Cheat میخواد ک فیفا رو لود کنه صفحش سیاه میشه و بعد ارور میده ک اوریجین نمیتونه ک بازی رو بارگذاری کنه همه روش هایی ک گفتید رو هم انجام دادم . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در دِسامبر 23 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 23 2022 @Mammad.Ds سلام عزیزم احتمالا سیستمتون نیاز که اپدیت بشه درایو های تون رو و همچنین کارت گرافیک تون رو به آخرین آپدیت برسونید اگر جواب نداد ویندوز تون اگه ۱۰ به ۱۱ و اگه ۱۱ هست به ۱۰ ارتقا دهید و اورجینال باشه بهتره موفق باشین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در دِسامبر 23 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در دِسامبر 23 2022 2 ساعت قبل، Mammad.Ds گفته است: من وقتی فیفا ۲۳ رو لود میکنم وقتی که Anti Cheat میخواد ک فیفا رو لود کنه صفحش سیاه میشه و بعد ارور میده ک اوریجین نمیتونه ک بازی رو بارگذاری کنه همه روش هایی ک گفتید رو هم انجام دادم . سلام، قبلا از طریق اوریجین بازی کرده بودید و الان اخیرا اینجوری شده؟ ممکنه بخاطر اینترنت ها هم باشه چون اوریجین تحریمه و باید DNS و یا VPN بزنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری