Mohammad.Sadra99 ارسال شده در اُکتُبر 26 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 26 2022 بعد از مدتها سکوت و بی خبری، قرار شده هم ریمیک سایلنت هیل 2 ساخته بشه و هم یه فیلم اقتباسی جدید ادامه مطلب رو اگر خواستین، تو پلی پاد تی وی بخونین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در اُکتُبر 26 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 26 2022 سلام عزیزم لطفا اگر هر مطلبی که می نویسید کامل باشه چون نه ویو می گیره و نه به درد دیگران می خوره سعی کنید در پست های بعدی کامل بی نقص بنویسید این تنها یک نظر به شما بود . 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad.Sadra99 ارسال شده در اُکتُبر 30 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 30 2022 مرسی که نظر دادی متاسفانه اینجا خیلی یوزر فرندلی نیست. کپی پیست میکنم به هم میریزه و تایپ زیاد هم سخته. برای همین باید یه تیکه از مطلب رو بیارم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در اُکتُبر 30 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در اُکتُبر 30 2022 @Mohammad.Sadra99 سلام من که گفتم برای نوشتن یک وبلاگ باید زحمت کشید چه خودت بنویسی چه کپی کنی تا هم به درد دیگران بخوره هم به درد خودت موفق باشی بیشتر تلاش کن. برای اول کار بدک نیس% و از طرفی این نشون می ده هنوز بعضی چیزا رو هنوز بلد نیستین مثلا وقتی می گین کپی پیست به هم می خوره باید برای کپی کلیک ctrl+c رو فشار بدین برای کپی و برای پیست و چینش صحیح کلمات و مطالب ctrl+shift+v رو کلیک کنید و از قسمت بالا از راست به چپ یا از چب به راست استفاده کنید. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Mohammad.Sadra99 ارسال شده در نُوامبر 1 2022 نویسنده اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 1 2022 (ویرایش شده) بازم مرسی که گفتی اما کنترل شیفت و وی هم کار نکرد. کلاً فکر کنم با کلمات انگلیسی مشکل داره و متنهایی که من میخوام بذارم همشون توش کلمه انگلیسی هست. الان همین متنی که خودت کامنت گذاشتی هم به هم ریخته. خیلی رومخه امیدوارم درستش کنن اگر نه من از این فروم نمیتونم استفاده کنم. حتی ویدئو هم ارور میده میگه حجم زیاده پس چه شتی اینجا بذاریم؟ داغونه کلاً سایتش ویرایش شده در نُوامبر 1 2022 توسط Mohammad.Sadra99 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در نُوامبر 2 2022 اشتراک گذاری ارسال شده در نُوامبر 2 2022 23 ساعت قبل، Mohammad.Sadra99 گفته است: بازم مرسی که گفتی اما کنترل شیفت و وی هم کار نکرد. کلاً فکر کنم با کلمات انگلیسی مشکل داره و متنهایی که من میخوام بذارم همشون توش کلمه انگلیسی هست. الان همین متنی که خودت کامنت گذاشتی هم به هم ریخته. خیلی رومخه امیدوارم درستش کنن اگر نه من از این فروم نمیتونم استفاده کنم. حتی ویدئو هم ارور میده میگه حجم زیاده پس چه شتی اینجا بذاریم؟ داغونه کلاً سایتش دوست عزیز، عدم دانش کافی شما برای استفاده درست از قابلیت های ادیتور انجمن دلیل بر این نمیشه که انجمن بده! درضمن اینجا انجمن هستش نه یوتیوب که میخواید ویدیو پر حجم آپلود کنید. میتونید ویدیوتونو توی یوتیوب یا آپارات آپلود کنید و لینکشو اینجا قرار بدید. دارید وبسایتتونو اینجا تبلیغ میکنید ما با این مورد هم مشکلی نداریم ولی دیگه چرا توهین میکنید؟ به جرئت میتونم بگم اینجا یکی از کامل ترین و فیکس ترین انجمن های فارسی زبانه. اگر ذره ای از دانش وب بو برده باشید میتونید مقایسه کنید. این آخرین ارسال تبلیغاتی شما در انجمن گیم جی جی خواهد بود، امیدوارد وبسایت شما به سطحی برسه که نیازی به اینجور تبلیغ ها نداشته باشه. موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری