Gamer1king ارسال شده در 12 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 1401 توجه!! : ️ هرگونه کپی برداری از مطالب این پست بدون ذکر منبع و حذف لینک شرعا حرام و غیر قانونی است ️ سلام دوستان خیلی خوش اومدین به آموزش نصب راه اندازی زولا برای سیستم های ضعیف شاید بیشتر شما دارای سیستم قوی نباشید و نتوانید این بازی را تجربه کنید امروز امدیم این محدودیت رو به کل از ذهن شما حزف کنیم پس با ما همرا باشید ! شاید بگویید زولا خود به سیستم ضعیفی نیاز دارد بله درسته اما ما می خواهیم این بازی را با یک رم بسیار پایین تر از سیستم خواسته شده بازی نصب تجربه کنید ! سیستمی که خود بازی می خواد حداقل سخت افزار مورد نیاز سیستم عامل: ویندوز 7 و 8 یا ویندوز 10 پردازنده: سی پی یو پنتیوم 4، 2.4 گیگا هرتز یا ای ام دی اتلون XP 2500 و یا قوی تر حافظه رم: 2 گیگابایت کارت گرافیک: Intel HD یا Nvidia (لازم به ذکر است شما حتی با کارت گرافیک 256 مگابایت نیز قادر به تجربه بازی خواهید بود!) دایرکت اکس: نسخه 9 حافظه: 1 گیگابایت فضای خالی در یکی از درایوها جهت نصب بازی حال برای سیستم خیلی ضعیف تر ویندوز : 7 و 8 رم : 512 یا 1 گیگ پردازنده سی پی یو : تنها 1.5 گیگا هرتز گرافیک : 256 حافظه : 900 MB شاید بپرسید چطور می توان با این سیستم بازی را اجرا کرد ؟ پاسخ اینجاست ما یک فایل تنظیم بازی بر اساس سیستم را در فایل نصبی آن وجود دارد را به این اطلاعات تنظیم کردیم تا بدون هیچ لگی آن را نصب تجربه کنید ! توجه داشته باشید که هیچ فرقی با نسخه اصلی ندارد و همان خودش است فقط فایل تنظیم خودکار بازی به آن اضافه شده و هیچ آسیبی به اکانت و بازی شما نمی زند و همچنین اگر بازی را از قبل نصب دارید پاک کنید !!!! و آن را از لینک زیر دوباره نصب کنید ! لینک دانلود بازی همراه تنظیم خودکار بازی در آخر نصب کلیک کنید Download فایل ساخته شده و تست کامل آن توسط Gamer1king است برای اولین بار در ایران !! این فایل رو خودم ساختم هیچ مشکلی نداره اگه داشت در قسمت نظرات مطرح کنید با تشکر فراوان از انتخاب شما توجه !! این فایل را به مدت یک ماه می توانید رایگان دانلود کنید! لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 12 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 1401 سلام @Gamer1king، فایلی که قرار دادین دقیقاً همون فایل نصبی بازی زولا هستش و هیچ شخصی سازی نشده! به کاربران پیشنهاد میکنم که با سایت منبع مراحل راه اندازی رو جلو بروند. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
Gamer1king ارسال شده در 12 آبان، 1401 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 1401 @MH11 سلام اگر متن درست خونده باشید گفتم خود بازی اصلی هست در اخر نصب تنظیم سیستم عامل دست کاری شده که فرق می کنه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 12 آبان، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 آبان، 1401 5 دقیقه قبل، Gamer1king گفته است: @MH11 سلام اگر متن درست خونده باشید گفتم خود بازی اصلی هست در اخر نصب تنظیم سیستم عامل دست کاری شده که فرق می کنه بحث اینجاست که شما هیچ کاری نکردید. چون لینک مستقیماً از سرور زولا هستش و با لینک دانلود سایت زولا هیچ فرقی نمیکنه، و این غیر ممکنه که شما بتونید رو فایلی که روی سرور زولا آپلود شده تغییرات ایجاد کنید (شما از کارکنان زولا نیستید). اتفاقاً متن موضوعتونو کامل خوندم و جدا از اشتباهات نگارشی که داشت، بخاطر اینکه نوشتید فایل توسط شما شخصی سازی شده این پاسخ رو ارسال کردم. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری