Arash.Ranjbar ارسال شده در 19 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 1401 (ویرایش شده) سلام دوستان @MH11 بنده قصد خرید یک سیستم گیمینگ داشتم با مشخصات زیر: گرافیک 5800 fx رم 8 سی پی یو i3 10100f مادربورد: (Gigabyte Z490 AORUS ELITE (rev. 1.0 1. دوستان اینم بگم که بودجم خیلی محدوده و میخوام بدونم با این مشخصات میتونم بازی های به روز رو اجرا کنم یا نه؟ قصد بازی آنلاین هم ندارم فقط در حد single player 2. این مادربورد میتونه پردازنده های نسل یازده رو هم ساپورت کنه یا نه؟ ویرایش شده 19 آذر، 1401 توسط Arash.Ranjbar 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 راه حل MH11 ارسال شده در 19 آذر، 1401 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، 1401 سلام، سیستم خوبیه تقریباً اکثر بازی های به روز رو روی حالت پیشفرض گرافیکی اجرا میکنه. فقط یکمقدار رمش بنظرم کمه، اگه بتونی دوتا 8 گیگ رم بگیری که بشه 16 گیگ خیلی بهتر میشه. مادربوردتون میتونه پردازنده های نسل 10 و 11 اینتل رو ساپورت کنه (طبق اطلاعاتی که خود سایت gigabyte داده). موفق باشید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 Arash.Ranjbar ارسال شده در 20 آذر، 1401 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 1401 (ویرایش شده) منظورت از اینکه میگی روی حالت پیشفرض گرافیکی چیه؟ یعنی نمیشه با آخرین قدرت کارت گرافیک بازی هارو اجرا کرد؟ مثلا بتلفیلد یا وارزون یا کالاف و همچین بازیایی تو اکثر سایتهای ایرانی نوشتن که فقط نسل ده رو ساپورت میکنه حتی روی خود مادربورد هم نسل ده نوشته و از اون شخصی که میخوام بخرم میگه من با نسل یازده دارم ازش تصویر میگیرم موندم راست میگه یا نه ویرایش شده 20 آذر، 1401 توسط Arash.Ranjbar لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 MH11 ارسال شده در 20 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 1401 4 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: منظورت از اینکه میگی روی حالت پیشفرض گرافیکی چیه؟ یعنی نمیشه با آخرین قدرت کارت گرافیک بازی هارو اجرا کرد؟ مثلا بتلفیلد یا وارزون یا کالاف و همچین بازیایی تو اکثر سایتهای ایرانی نوشتن که فقط نسل ده رو ساپورت میکنه حتی روی خود مادربورد هم نسل ده نوشته و از اون شخصی که میخوام بخرم میگه من با نسل یازده دارم ازش تصویر میگیرم موندم راست میگه یا نه منظورم از حالت پیشفرض یعنی روی تنظیمات پیشفرض گرافیکی خود بازی، مطمئن نیستم که تنظیمات گرافیکی بازی های جدید و سنگین رو روی بالاترین مقدار ها بدون لگ و با FPS خوب اجرا کنه. من توی سایت خود گیگابایت دیدم یجاش نوشته که از نسل 10 و 11 اینتل پشتیبانی میکنه، بقیه جاها نوشته بود از نسل 10، باید ببرید بیرون با یه پردازنده نسل 11 تستش کنن واستون. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 REvolvER ارسال شده در 20 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 آذر، 1401 17 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سلام دوستان @MH11 بنده قصد خرید یک سیستم گیمینگ داشتم با مشخصات زیر: گرافیک 5800 fx رم 8 سی پی یو i3 10100f مادربورد: (Gigabyte Z490 AORUS ELITE (rev. 1.0 1. دوستان اینم بگم که بودجم خیلی محدوده و میخوام بدونم با این مشخصات میتونم بازی های به روز رو اجرا کنم یا نه؟ قصد بازی آنلاین هم ندارم فقط در حد single player 2. این مادربورد میتونه پردازنده های نسل یازده رو هم ساپورت کنه یا نه؟ سلام سیستم خوبیه ولی یکم تو رم و گرافیک ضعیفه بازی های روز رو شاید بتونه اجرا کنه ولی فک نمیکنم اف پی اس خوبی بهتون بده. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 Arash.Ranjbar ارسال شده در 26 آذر، 1401 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 1401 سلام مجدد. من الان با این سیستم پیشنهادی تو بازی battle field v با گرافیک high اف پی اس ۶۰ میگیرم. این مقدار قابل قبوله؟ اصلا بالا باشه خوبه یا پایین؟ لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 REvolvER ارسال شده در 26 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 1401 1 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سلام مجدد. من الان با این سیستم پیشنهادی تو بازی battle field v با گرافیک high اف پی اس ۶۰ میگیرم. این مقدار قابل قبوله؟ اصلا بالا باشه خوبه یا پایین؟ اره قابله قبو لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 MH11 ارسال شده در 26 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 1401 1 ساعت قبل، Arash.Ranjbar گفته است: سلام مجدد. من الان با این سیستم پیشنهادی تو بازی battle field v با گرافیک high اف پی اس ۶۰ میگیرم. این مقدار قابل قبوله؟ اصلا بالا باشه خوبه یا پایین؟ سلام، هرچی بالاتر باشه بهتره. ممکنه خود بازی روی حالت پیشفرض FPS Lock روی 60 داشته باشه، بخاطر همین بیشتر 60 نمیگیرین توی اون بازی. نسبت به مانیتورتون باید max fps رو تنظیم کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 Gamer1king ارسال شده در 26 آذر، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 1401 سلام اگه می خواید بفهمید سیستمتون تا چقدر کشش داره پیشنهاد میشه از بازی های انلاین استفاده کنید اونجا بیشتر مشخص میشه وارزون apex و... اگه توانایی نصب شون رو دارین لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سوال
Arash.Ranjbar
سلام دوستان
@MH11 بنده قصد خرید یک سیستم گیمینگ داشتم با مشخصات زیر:
گرافیک 5800 fx
رم 8
سی پی یو i3 10100f
مادربورد: (Gigabyte Z490 AORUS ELITE (rev. 1.0
1. دوستان اینم بگم که بودجم خیلی محدوده و میخوام بدونم با این مشخصات میتونم بازی های به روز رو اجرا کنم یا نه؟ قصد بازی آنلاین هم ندارم فقط در حد single player
2. این مادربورد میتونه پردازنده های نسل یازده رو هم ساپورت کنه یا نه؟
ویرایش شده توسط Arash.Ranjbarلینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری