GGMrLuckyGG ارسال شده در 11 دی، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1401 سلام دوستان من با پنج نفر بازی factorio را به صورت چند نفره بازی کنیم ما برای لن شد از برنامه ی هاماچی استفاده کردیم و مشکلی نداشت منتها به مرور زمان حجم مپ بازی زیاد شد و بازی هم به این صورت هست که هربار که آنها میخواستند جوین من بشوند باید مپ را کامل از اول دانلود میکردند و سرعت سرور هاماچی به حدی که پایین است که دوستان من مجبورند ۲۰ مگ مپ را با سرعت نهایتا ۷۰ کیلوبایت دانلود کنند و عملا ارزش انقدر وقت تلف کردن را نداشت حال این موضوع خیلی زیاد ذهن من را درگیر کرده است و من حدود سه روز کل اینترنت را گشتم برنامه ی متفاوت مثل هاماچی را تست کردم ولی همه یا فیلتر هستند یا کار نمیکنند و از طرفی رفتم طرف ساخت سرور با خرید vps ولی بلد هم نیستم سرور بسازم با وی پی اس و اصلا نمیدنم ازش میشه به عنوان سرور لن مثل هاماچی استفاده کرد یا نه حالا ممنون میشم اگه کسی از دوستان راه حلی ارائه کند که فقط بتوانیم پنج تا سیستم را از راه دور باهم لن کنیم بازی هم free drm هست و از نظر کرک و این داستانا مشکلی نداره. لطفاً اگر کسی اطلاعاتی داره جواب بده ممنون لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
MH11 ارسال شده در 11 دی، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1401 10 ساعت قبل، GGMrLuckyGG گفته است: سلام دوستان من با پنج نفر بازی factorio را به صورت چند نفره بازی کنیم ما برای لن شد از برنامه ی هاماچی استفاده کردیم و مشکلی نداشت منتها به مرور زمان حجم مپ بازی زیاد شد و بازی هم به این صورت هست که هربار که آنها میخواستند جوین من بشوند باید مپ را کامل از اول دانلود میکردند و سرعت سرور هاماچی به حدی که پایین است که دوستان من مجبورند ۲۰ مگ مپ را با سرعت نهایتا ۷۰ کیلوبایت دانلود کنند و عملا ارزش انقدر وقت تلف کردن را نداشت حال این موضوع خیلی زیاد ذهن من را درگیر کرده است و من حدود سه روز کل اینترنت را گشتم برنامه ی متفاوت مثل هاماچی را تست کردم ولی همه یا فیلتر هستند یا کار نمیکنند و از طرفی رفتم طرف ساخت سرور با خرید vps ولی بلد هم نیستم سرور بسازم با وی پی اس و اصلا نمیدنم ازش میشه به عنوان سرور لن مثل هاماچی استفاده کرد یا نه حالا ممنون میشم اگه کسی از دوستان راه حلی ارائه کند که فقط بتوانیم پنج تا سیستم را از راه دور باهم لن کنیم بازی هم free drm هست و از نظر کرک و این داستانا مشکلی نداره. لطفاً اگر کسی اطلاعاتی داره جواب بده ممنون با سلام، ابتدا بگم که لطفاً وقتی متنی رو از سایت دیگه ای کپی میکنید، استایل فونتشو بگیرید (Ctrl+Shift+V) تا اینجوری بد شکل نشه. مورد بعدی هم بگم واسه اینکه سوالتون بهتر توسط کاربرا بررسی و پاسخ دهی بشه باید توی تالار پشتیبانی و سوالات مطرحش میکردید. ولی حالا عیبی نداره اولین بار بود از این انجمن استفاده میکردید. راجع به مشکلتون: چرا لن؟ وقتی دارید مپ هارو دانلود میکنید دیگه لن معنیی نمیده، بنظرم از نسخه های آنلاین استفاده کنید (مثل کرک های ZLOEmu و OnlineFix که توی تالار آموزش آنلاین بازی کردن همین انجمن هم آموزششونو گذاشتیم). از وقتی که اینترنت پرسرعت اومده دیگه کسی از روش های لن مثل قبل استفاده نمیکنه. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
GGMrLuckyGG ارسال شده در 11 دی، 1401 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 دی، 1401 7 ساعت قبل، MH11 گفته است: با سلام، ابتدا بگم که لطفاً وقتی متنی رو از سایت دیگه ای کپی میکنید، استایل فونتشو بگیرید (Ctrl+Shift+V) تا اینجوری بد شکل نشه. مورد بعدی هم بگم واسه اینکه سوالتون بهتر توسط کاربرا بررسی و پاسخ دهی بشه باید توی تالار پشتیبانی و سوالات مطرحش میکردید. ولی حالا عیبی نداره اولین بار بود از این انجمن استفاده میکردید. راجع به مشکلتون: چرا لن؟ وقتی دارید مپ هارو دانلود میکنید دیگه لن معنیی نمیده، بنظرم از نسخه های آنلاین استفاده کنید (مثل کرک های ZLOEmu و OnlineFix که توی تالار آموزش آنلاین بازی کردن همین انجمن هم آموزششونو گذاشتیم). از وقتی که اینترنت پرسرعت اومده دیگه کسی از روش های لن مثل قبل استفاده نمیکنه. سلام ببخشیپ فرصت تایپ نداشت کپی کردم اتفاقاً امروز صبح با نسخه انلاین فیکس امتحان کردم سرعت بالا رفت با استیم اینوایتولی باز سرعت روی ۱۰۰کیلوبایت قفله با اینکه از داخل کانفیگ سرور اون را روی ۱۰مگ گذاشتم بازم روی ۱۰۰ کیلوبایت محدودیت داره فکر کنم اصلأ مشکل از هاماچی و سرور نیست بلکه بازی باگی مشکلی چیزی برای محدودیت سرعت داره داخل فرم خوده بازی هم چک کردم به نتیجه ای نرسیدم بازم اگه قوانین انجمن را رهایت نکردم عذر خواهی میکنم فرصت نکردم قوانین را مطالعه کنم 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری