sad gamer ارسال شده در 11 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 11 خرداد سلام . چندین ماهه که در تلاشم روبلاکسو بازی کنم ولی خطا میده و فیلتره ... کسی می تونه بازی کنه ؟ راه حل پیشنهاد بدید لطفا لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 راه حل MH11 ارسال شده در 18 خرداد راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در 18 خرداد من اونایی که سراغ دارم اینا هستن: Shecan Electro Taklol Begzar Radar 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
1 MH11 ارسال شده در 12 خرداد اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد DNS های تحریم شکن مثل Shecan، Electro، و... رو امتحان کنید شاید جواب بدن. 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
1 sad gamer ارسال شده در 12 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد (ویرایش شده) @MH11 ممنون @MH11 دمتت گرررررررررررررم اورد مرسی ویرایش شده 12 خرداد توسط sad gamer 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
1 sad gamer ارسال شده در 20 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 20 خرداد @MH11 1 لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 sad gamer ارسال شده در 17 خرداد سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 خرداد @MH11 سلام... خوبی ؟ چند روز از تحریم شکن الکترو استفاده کردم درست شده بود و میرفت تو بازی ولی دوباره خطا میده تحریم شکن دیگه ای سراغ نداری ؟بی زحمت لطفا اسمشونو بگو. شکن هم تاثیری نداشت لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سوال
sad gamer
سلام . چندین ماهه که در تلاشم روبلاکسو بازی کنم ولی خطا میده و فیلتره ... کسی می تونه بازی کنه ؟ راه حل پیشنهاد بدید لطفا
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری