رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

پست های پیشنهاد شده

maxresdefault.thumb.jpg.1f2853d86d6fce9c043e155912058abe.jpg

آموزش آنلاین بازی کردن Call of Duty: Black Ops 2 بصورت Multiplayer و Zombies به روش Plutonium :

- در طول انجام مراحل راه اندازی، آنتی ویروس یا ویندوز دفندر خود را غیر فعال کنید (آموزش).

- این روش فقط بر روی ویندوز 8.1 (نسخه 64 بیت، آخرین آپدیت، همراه با NET 4.7.2.) و ویندوز 10 (نسخه 64 بیت، آپدیت 1607 یا جدیدتر) و ویندوز 11 قابل اجرا میباشد.

1. دانلود بازی :

1-1. ابتدا qBittorrent را دانلود و اجرا کنید.

1-2. سپس فایل تورنت بازی را دانلود کنید (بازی همراه با تمام DLC ها میباشد).

1-3. فایل تورنت دانلود شده (pluto_t6_full_game.torrent) را با برنامه qBittorrent اجرا کنید و پوشه ای که میخواهید بازی در آن دانلود و نصب شود را انتخاب کنید.

1-4. دانلود را آغاز کنید و منتظر بمانید تا دانلود تمام شود (زمانی که دانلود 100% شد و وضیعیت آن به Seeding تغییر کرد یعنی دانلود به اتمام رسیده است). پس از اتمام دانلود، پوشه بازی شما آماده برای مراحل بعدی میباشد.

- اسم پوشه بازی شما میشود: pluto_t6_full_game

2. لانچر پلاتونیوم :

2-1. ابتدا در سایت پلاتونیوم ثبت نام کنید (اسمی که برای ثبت نام انتخاب میکنید همان اسم شما در بازی میشود).

2-2. سپس لانچر پلاتونیوم را دانلود کنید و آن را هرجایی که دوست داشتید (بر روی صفحه دسکتاپ یا در پوشه بازی) قرار دهید.

2-3. لانچر را اجرا کنید تا فایل های کلاینت را دانلود کند (اگر صفحه SmartScreen ظاهر شد، More info را زده و سپس Run anyway را بزنید).

مخفی کننده

QVb7Cv4.png.fcc1b5e60d2315efca10cc2b1337f1e8.png

E4lDWsb.png.59628b69444934678710e4f428c7e6e3.png

2-4. پس از اتمام دانلود و اجرا شدن لانچر، با اکانت پلاتونیوم خود (که ثبت نام کردید) وارد لانچر شوید.

مخفی کننده

sA951Dt.thumb.png.f016a1355aaba600cc72d5a3107ff22a.png

2-5. از منوی سمت چپ، T6 Multiplayer را انتخاب کنید و SETUP را بزنید و پوشه بازی را به آن معرفی کنید.

مخفی کننده

5FOePMY.thumb.png.ef3e481372d8b41518dd5d0667951f95.png

- اگر با خطا مواجه شدید، یعنی پوشه بازی را اشتباه معرفی کردید و از گزینه Game Settings کنار PLAY میتوانید آن را تصحیح کنید.

مخفی کننده

MnkAcr8.png.315d02db74425f813aa264ff12067fa4.png

- تبریک، شما آماده بازی کردن هستید. برای هربار بازی کردن فقط کافیه که لانچر را اجرا کنید و T6 Multiplayer یا T6 Zombies را PLAY کنید.

- اگر نقشه های DLC هم خواستید بصورت جداگانه دانلود کنید، میتوانید ازطریق این لینک دانلود کنید.

- برای مشاهده آموزش راه اندازی سرور اینجا کلیک کنید.

- مشاهده ویدیو گیم پلی بخش زامبی بازی (یوتیوب)

- مشاهده تصاویر و تریلر بازی

- حداقل سیستم مورد نیاز :

OS: Windows 8.1 64-bit (fully updated with .NET 4.7.2 installed) / Windows 10 64-bit (version 1607 or later) / Windows 11
Processor: Intel Core2 Duo E8200 2.66GHz / AMD Phenom X3 8750 2.4GHz
Memory: 2GB RAM for 32-bit OS / 4GB RAM for 64-bit OS
Graphics: Nvidia GeForce 8800GT 512MB / ATI Radeon HD 3870 512MB
Storage: 16GB

- درصورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، ابتدا لیست سوالات و مشکلات احتمالی را مطالعه کنید و درصورت برطرف نشدن، آن را بصورت پاسخ مطرح کنید.

• پسند 5

GitHub

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 1 سال بعد...
  • 2 هفته بعد...

آفلاین هم میشه بازی کرد ؟مثلااگه نت نداشتیم؟

بعد تمام گان ها باز میشه؟

من آفلاینشو دارم اگه بخوام تمام امکانات بازی و بزنم.کدوم پوشه باید بریزم تا اسلحه هام باز بشه

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، Ahmad reza گفته است:

آفلاین هم میشه بازی کرد ؟مثلااگه نت نداشتیم؟

بعد تمام گان ها باز میشه؟

من آفلاینشو دارم اگه بخوام تمام امکانات بازی و بزنم.کدوم پوشه باید بریزم تا اسلحه هام باز بشه

سلام، نه این کرک روی نسخه آفلاین کار نمیکنه.

• پسند 1

GitHub

لینک به دیدگاه

• 4 هفته بعد...
12 ساعت قبل، DArKDciTy گفته است:

یه سوال چتوری باید تو لانچر plutonium به دوستام ادفرند بدم لظفااااااااا بگید

با سلام، به انجمن پلاتونیوم https://forum.plutonium.pw

مراجعه کنید و با حساب خودتون لاگین کنید، بعدش به لینک زیر برید و دوستتون رو دنبال کنید. توجه داشته باشید که دوستتونم باید شمارو دنبال کنه.

https://forum.plutonium.pw/users

• پسند 1

GitHub

لینک به دیدگاه

• 8 ماه بعد...

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم چطور میتونم پول زیاد جمع کنم چون که بعضی از پلیر ها به سرعت  پول زیادی میگیرن حتی توی ویدیو خودتون هم همینطور بود

ویرایش شده در توسط Arshia yt
لینک به دیدگاه

1 دقیقه قبل، Arshia yt گفته است:

سلام خسته نباشید یه سوال داشتم چطور میتونم پول زیاد جمع کنم چون که بعضی از پلیر ها به سرعت  پول زیادی میگیرن حتی توی ویدیو خودتون هم همینطور بود

سلام، بعضی از سرور های زامبی (توی بعضی از مپ ها مثل Buried) از سیستم بانک پشتیبانی میکنند، یعنی شما یروزی فرضاً 5 هزارتا پول جمع میکنید توی اون سرور و میذاریدش توی بانک، واسه بازی های بعدی یا بعد از چند روز که وارد سرور میشید میتونید همون پولاتونو از بانک بگیرید.

من توی ویدیو از اسکریپت پول و پرک استفاده کردم. اگر سرور دارید میتونید روی سرورتون ازش استفاده کنید اگر هم ندارید میتونید از قسمت Custom Match یا Private Match هاست بشید و ازش استفاده کنید. اگر به کارتون میاد تا بفرستم واستون اسکریپتشو.

• پسند 1

GitHub

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، MH11 گفته است:

سلام، بعضی از سرور های زامبی (توی بعضی از مپ ها مثل Buried) از سیستم بانک پشتیبانی میکنند، یعنی شما یروزی فرضاً 5 هزارتا پول جمع میکنید توی اون سرور و میذاریدش توی بانک، واسه بازی های بعدی یا بعد از چند روز که وارد سرور میشید میتونید همون پولاتونو از بانک بگیرید.

من توی ویدیو از اسکریپت پول و پرک استفاده کردم. اگر سرور دارید میتونید روی سرورتون ازش استفاده کنید اگر هم ندارید میتونید از قسمت Custom Match یا Private Match هاست بشید و ازش استفاده کنید. اگر به کارتون میاد تا بفرستم واستون اسکریپتشو.

خیلی ممنون اگر انجام بدید که ممنون تون میشم فقط یه سوال دیگه هم داشتم اینکه توی بازی بعضی از پلیر ها به سرعت پول جمع میکنن(مثل با یک شلیک تیر به زامبی ۴۵۰ تا امتیاز دریافت میکنن)وکنار اسمشون عکس بیلیط یا یه چیز دیگست ایا باید اونو هارو به دست بیاوریم یا کد بزنیم یا اصلا مربوط به رنک هستش و اینکه چطوری میتونم رنکو رو بالا ببرم 

• سردرگم 1
لینک به دیدگاه

24 دقیقه قبل، Arshia yt گفته است:

خیلی ممنون اگر انجام بدید که ممنون تون میشم فقط یه سوال دیگه هم داشتم اینکه توی بازی بعضی از پلیر ها به سرعت پول جمع میکنن(مثل با یک شلیک تیر به زامبی ۴۵۰ تا امتیاز دریافت میکنن)وکنار اسمشون عکس بیلیط یا یه چیز دیگست ایا باید اونو هارو به دست بیاوریم یا کد بزنیم یا اصلا مربوط به رنک هستش و اینکه چطوری میتونم رنکو رو بالا ببرم 

اسم اسکریپت پول و پرک Director's Cut هستش که میتونید از صفحه گیت هاب خودم دانلودش کنید.

اسکریپت: https://github.com/whoismh11/PlutoT6_Scripts/tree/main/ZM/Director's_Cut

آموزش استفاده: https://github.com/whoismh11/PlutoT6_Scripts

واسه اینکه بعضیا بیشتر پول میگیرن و این داستانا من اطلاعی ندارم، ممکنه توی اسکریپتشون دستوری تعریف کردن که فقط افراد خاصی پول بیشتری بگیرن.

واسه رسیدن به سطح حداکثر، توی منوی بازی از دستور unlockall توی کنسول استفاده کنید.

• تشکر 1

GitHub

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...
  • 8 ماه بعد...

سلام وقت بخیر
مراحلی رو که گفتین انجام دادم اما موقع لانچ بازی از داخل لانچر، با صفحه سفید مواجه میشم. صدای بازی کامل میاد و گزینه هارو میتونم تغییر بدم اما کل صفحه سفیده.
قبلا این بازی رو بازی کردم و مشخصات سیستمم بیشتر از قابل قبوله
درایور گرافیکمم آپدیت کردم و بازی و لانچر رو باهم از نو دانلود کردم و نصب که بازم حل نشد.
راه حلی برای این مشکل دارین؟

Call of Duty®_ Black Ops II - Multiplayer 3_20_2023 10_55_49 AM.png

لینک به دیدگاه

3 ساعت قبل، AminHsnz گفته است:

سلام وقت بخیر
مراحلی رو که گفتین انجام دادم اما موقع لانچ بازی از داخل لانچر، با صفحه سفید مواجه میشم. صدای بازی کامل میاد و گزینه هارو میتونم تغییر بدم اما کل صفحه سفیده.
قبلا این بازی رو بازی کردم و مشخصات سیستمم بیشتر از قابل قبوله
درایور گرافیکمم آپدیت کردم و بازی و لانچر رو باهم از نو دانلود کردم و نصب که بازم حل نشد.
راه حلی برای این مشکل دارین؟

Call of Duty®_ Black Ops II - Multiplayer 3_20_2023 10_55_49 AM.png

سلام، اگر صفحه لانچر واستون سفید میشه، مشکل از اینترنت کشوره و باید از VPN یا DNS استفاده کنید یا اگر به VPN و DNS دسترسی ندارید، تقریبا 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا برطرف بشه.

اگر صفحه بازیتون سفید میشه و مطمئنید که فایل های بازی و لانچرتون سالم هستند، احتمالاً مشکل از تنظیمات کنترل پنل گرافیکتون باشه، اگر کارت گرافیک NVIDIA دارید پیشنهاد میکنم که به NVIDIA Control Panel مراجعه کنید و در قسمت 3D Settings > Adjust image settings with preview گزینه Let the 3D application decide رو بزنید و Apply کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

20 ساعت قبل، MH11 گفته است:

سلام، اگر صفحه لانچر واستون سفید میشه، مشکل از اینترنت کشوره و باید از VPN یا DNS استفاده کنید یا اگر به VPN و DNS دسترسی ندارید، تقریبا 10 الی 15 دقیقه صبر کنید تا برطرف بشه.

اگر صفحه بازیتون سفید میشه و مطمئنید که فایل های بازی و لانچرتون سالم هستند، احتمالاً مشکل از تنظیمات کنترل پنل گرافیکتون باشه، اگر کارت گرافیک NVIDIA دارید پیشنهاد میکنم که به NVIDIA Control Panel مراجعه کنید و در قسمت 3D Settings > Adjust image settings with preview گزینه Let the 3D application decide رو بزنید و Apply کنید.

ظاهرا از خود بازی هست.
مراحلی که گفتین رو هم امتحان کردم اما جواب نداد. بنظرم مشکل گرافیکی هست اما نمیتونم پیدا و حلش کنم

لینک به دیدگاه

5 ساعت قبل، AminHsnz گفته است:

ظاهرا از خود بازی هست.
مراحلی که گفتین رو هم امتحان کردم اما جواب نداد. بنظرم مشکل گرافیکی هست اما نمیتونم پیدا و حلش کنم

خودمم بعضی وقتا بازی میکنم، همچین اتفاقی واسم پیش نیومده، من احتمال میدم مشکل از تنظیمات جایی باشه که نمیدونیم دقیقا کجاست. پیشنهاد میکنم یک تاپیک توی انجمن خود پلوتونیوم هم ارسال کنید.

• تشکر 1

GitHub

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
G A M E G G
logo-samandehi
  • ایجاد مورد جدید...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube