Master ارسال شده در 23 فروردین، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 1401 سلام من میخواستم کالاف آنلاین بازی کنم این ارور رو داد لطفا اگر میدونید چطور حلش کنم پاسخ بدید لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 راه حل MH11 ارسال شده در 23 فروردین، 1401 راه حل اشتراک گذاری ارسال شده در 23 فروردین، 1401 سلام، مشکل از بازیتون هستش که بعضی از فایل های مورد نیاز رو نداره. برای حل این مشکل، فایل تورنت نسخه کامل بازی (همراه با تمام DLC ها) رو دانلود کنید و اونو توسط نرم افزار qBittorrent (دانلود + آموزش استفاده) اجرا کنید تا بازی شما رو بررسی و فایل های ناقص رو دانلود کنه واستون. توجه داشته باشید برای دانلود از qBittorrent حتماً محل دانلود رو پوشه بازیتون قرار بدید و قسمت content layout رو روی گزینه don't create subfolder قرار بدید. پس از اتمام بررسی و دانلود، فایل های IW4x رو دانلود کنید و به پوشه بازی اضافه کنید (استخراج و جایگزین کنید). لینک آموزش اصلی لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 Master ارسال شده در 24 فروردین، 1401 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 1401 اگه نخوام فایل های اضافی دانلود کنه راهی هست؟ چون نتم سرعت نداره حجمشم زود تموم میشه لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
0 MH11 ارسال شده در 24 فروردین، 1401 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 فروردین، 1401 39 دقیقه قبل، Master گفته است: اگه نخوام فایل های اضافی دانلود کنه راهی هست؟ چون نتم سرعت نداره حجمشم زود تموم میشه خب مشکل اینه که بازیتون برای آنلاین بازی کردن ناقصه. شما اگر کاری رو که بالا گفتم انجام بدید، کل بازی رو دانلود نمیکنه، فقط فایل هایی رو که ناقصه دانلود میکنه، فکر نکنم حجم زیادی بخواد. شما کاری که گفتمو انجام بدید، خودش بعد از بررسی بازیتون میزنه که چقد باید دانلود کنه، اگر زیاد بود کنسلش کنید. لینک به دیدگاه به اشتراک گذاری در سایت های دیگر گزینه های به اشتراک گذاری بیشتر...
سوال
Master
سلام من میخواستم کالاف آنلاین بازی کنم این ارور رو داد لطفا اگر میدونید چطور حلش کنم پاسخ بدید
لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال
پست های پیشنهاد شده
برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید
برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید
ایجاد یک حساب کاربری
برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !
ثبت نام یک حساب کاربری جدیدورود به حساب کاربری
دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید
ورود به حساب کاربری