رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

آموزش آنلاین بازی کردن Battlefield 4 از طریق ZLOEmu

MH11

پست های پیشنهاد شده

i60G23HlWt4jq.thumb.jpg.9141b2f26094dcb9baf92b58afd5c48f.jpg

آموزش آنلاین بازی کردن Battlefield 4 به روش ZLOEmu :

- در طول انجام مراحل راه اندازی، آنتی ویروس یا ویندوز دفندر خود را غیر فعال کنید (آموزش).

- توجه داشته باشید تمام مراحل را به ترتیب انجام دهید تا به مشکل نخورید.

- بدلیل تحریم بودن ایران، برای دانلود کردن ممکن است نیاز به VPN داشته باشید.

1. پیش نیاز ها :

1-1. در سایت ZLOEmu ثبت نام کنید.

1-2. DirectX را دانلود و نصب کنید.

1-3. NET Framework 4.5.2 را دانلود و نصب کنید.

1-4. Visual C++ 2013 را دانلود و نصب کنید.

1-5. جدید ترین نسخه کارت صدا و تصویر خود را نصب کنید.

2. راه اندازی :

2-1. ZClient را دانلود و نصب کنید (yes را بزنید تا ZClient اجرا شود).

2-2. با حسابی که در سایت ZLOEmu ثبت نام کردید، در ZClient وارد شوید و منتظر بمانید آپدیت به اتمام برسد. اگر همه چیز اوکی بود شما این متن را مشاهده خواهید کرد: ..Auth success as

2-3. ZLOrigin را دانلود و نصب کنید (ZLOrigin را هرکجا که دوست داشتید نصب کنید بجز پوشه برنامه اصلی Origin).

2-4. پوشه C:\ProgramData\ZLOEmu و پوشه ZClient و پوشه ZLOrigin را در لیست مجاز آنتی ویروس یا ویندوز دفندر قرار دهید.

2-5. ZLOrigin را از طریق ZClient اجرا کنید (قسمت پایین ZClient، گزینه Run ZLOrigin را بزنید).

- بار اول از شما آدرس فایل اجرایی ZLOrigin را میخواهد، به محل نصب ZLOrigin مراجعه کنید و فایل Origin.exe را انتخاب کنید.

2-6. پس از اجرا شدن ZLOrigin، در قسمت بازی ها، به دنبال Battlefield 4 بگردید و آن را دانلود کنید و تمام EXPANSIONS و ADD-ONS & BONUSES های قابل دانلود را نیز دانلود کنید.

- برای تغییر آدرس محل نصب بازی های ZLOrigin، به این قسمت مراجعه کنیدOrigin -> Application Settings -> Advanced

- اگر با دانلود بازی از طریق ZLOrigin مشکل داشتید، میتوانید فایل تورنت نسخه کامل بازی را دانلود کنید و آن را توسط نرم افزار qBittorrent (دانلود + آموزش استفاده) اجرا کنید تا بازی دانلود شود: [rutor.is]Battlefield_4_-_Premium_Edition_2013_Repack_ot_ [zlotracker.org].torrent

2-7. PunkBuster Anti-Cheat Service را دانلود و نصب کنید.

2-8. PunkBuster Anti-Cheat Battlefield 4 را دانلود و نصب کنید.

2-9. در حالی که ZClient در حال اجرا و متصل به حساب ZLOEmu شما میباشد، با مرورگر خود وارد این لینک (https://zloemu.net/servers/bf4) شوید، سپس وارد حساب ZLOEmu خود در وبسایت شوید، اکنون تمام سرور های فعال بازی برای شما نمایش داده میشوند و شما با کلیک کردن روی گزینه Join میتوانید وارد سرور دلخواه خود شوید.

- اگر با سرور لیست مرورگر مشکل داشتید، میتوانید یکی از لانچر های اینجا را که از بازی BF4 نیز پشتیبانی میکند دانلود کنید و به پوشه بازی اضافه کنید و از طریق آن وارد سرور دلخواه خود شوید.

- میتوانید بازی را از طریق ZClient نیز اجرا کنید (قسمت پایین ZClient، بازی Battlefield 4 x64 را انتخاب کنید و گزینه Run را بزنید) (فقط برای سیستم عامل های 64 بیت).

- برای تغییر دادن مشخصات خود، از جمله اسم و کلن تگ و داگ تگ، به این لینک مراجعه کنید.

- وضعیت مستر سرور ZLOEmu را میتوانید از این لینک مشاهده کنید.

- برای مشاهده آموزش راه اندازی سرور اینجا کلیک کنید.

- مشاهده تصاویر و تریلر بازی

- حداقل سیستم مورد نیاز :

Processor: AMD Athlon X2 2.8GHz / Intel Core 2 Duo 2.4GHz
Memory: 4GB RAM
Graphics: AMD Radeon HD 3870 / NVIDIA GeForce 8800 GT
Storage: 30GB

- درصورت داشتن هرگونه سوال یا مشکل، آن را بصورت پاسخ مطرح کنید.

• پسند 2

GitHub

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

• 6 ماه بعد...

سلام. من همه مرhحل رو قدم به قدم اجرا کردم ولی برنامه zlorigin بعد از zlocilent باز مینکم کراش ریپورت میاد خود برنامه باز نمی شود. مشکل چیه ؟

لینک به دیدگاه

در در 13 آذر 1399 در 12:04، mhmd_ap852 گفته است :

سلام. من همه مرhحل رو قدم به قدم اجرا کردم ولی برنامه zlorigin بعد از zlocilent باز مینکم کراش ریپورت میاد خود برنامه باز نمی شود. مشکل چیه ؟

سلام، برنامه Origin اصلی رو هم نصب دارید؟ اگه دارید توجه داشته باشید که نباید ZLOrigin رو توی پوشه برنامه Origin اصلی نصب کنید.

تمام پیش نیاز هارو نصب کردید؟

آنتی ویروس و ویندوز دفندر رو قبل از شروع مراحل غیرفعال کردید؟

توجه داشته باشید حتما باید ابتدا ZClient رو با موفقیت اجرا کنید سپس ZLOrigin رو اجرا کنید.

• تشکر 1

GitHub

لینک به دیدگاه

در ۱ ساعت قبل، MH11 گفته است :

سلام، برنامه Origin اصلی رو هم نصب دارید؟

تمام پیش نیاز هارو نصب کردید؟

آنتی ویروس و ویندوز دفندر رو قبل از شروع مراحل غیرفعال کردید؟

توجه داشته باشید حتما باید ابتدا ZClient رو با موفقیت اجرا کنید سپس ZLOrigin رو اجرا کنید.

بله همه کارو انجام دادم.

لینک به دیدگاه

در 22 ساعت قبل، mhmd_ap852 گفته است :

بله همه کارو انجام دادم.

میشه لطفاً یک عکس از مشکلتون و یک عکس هم از محتویات پوشه ZLOrigin بفرستید..

GitHub

لینک به دیدگاه

در 39 دقیقه قبل، MH11 گفته است :

میشه لطفاً یک عکس از مشکلتون و یک عکس هم از فایل های پوشه ZLOrigin بفرستید..

دوباره از اول همه رو نصب کردم درست شد. خیلی ممنون از سایتتون.

لینک به دیدگاه

zlorigin رو باز میکنم رو بازی پلی رو میزنم میگه باید اپدیت بشه. اپدیت رو میزنم و بعد زیر مینویسه Queued. یعنی چی؟

add ones & bonuses و exponsions های من دانلود نمیشن باید چیکار کنم.

لینک به دیدگاه

در 40 دقیقه قبل، mhmd_ap852 گفته است :

zlorigin رو باز میکنم رو بازی پلی رو میزنم میگه باید اپدیت بشه. اپدیت رو میزنم و بعد زیر مینویسه Queued. یعنی چی؟

add ones & bonuses و exponsions های من دانلود نمیشن باید چیکار کنم.

یعنی اینکه رفته توی صف انتظار، تنظیمات دانلود برنامه رو چک کنید مشکلی نداشته باشه.

مطمئن نیستم اما یکبار برنامه رو ببندید و با VPN باز کنید دوباره امتحان کنید شاید با آی پی ایران دانلود نمیکنه.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 2 هفته بعد...

ببخشید من تمام مراحل رو درتس انجام دادم اجرا هم میشد ولی بعد یک هفته بعد اجرا یک همچین اروری دریافت میکنم اگه میشه کمکم کنید

ZClient error 26_09_1399 08_45_34 ق.ظ.png

لینک به دیدگاه

در 7 ساعت قبل، mani34521 گفته است :

ببخشید من تمام مراحل رو درتس انجام دادم اجرا هم میشد ولی بعد یک هفته بعد اجرا یک همچین اروری دریافت میکنم اگه میشه کمکم کنید

ZClient error 26_09_1399 08_45_34 ق.ظ.png

سلام، احتمال میدم که ZClient آپدیت داده باشه.. روی این لینک کلیک کنید و آخرین نسخه ZClient رو دانلود و نصب کنید.

اگر باز هم با این خطا مواجه شدید، تنظیمات پراکسی ویندوز رو بررسی کنید.

اگر بازهم مشکل حل نشد بگید تا راه های دیگه ای رو امتحان کنیم.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...
۱ ساعت قبل، mashkooti۱۳amirhosein۸۵ گفته است:

سلام 

من زسایلنت رو دان کردم ولی موقعی که مخواد اجرا بشه ارور update recv wait error 0 in 3 میده چیکار کنم

سلام، احتمالا آنتی ویروس یا ویندوز دفندرتون اجازه عمل نمیده، لطفا پوشه ای که ZClient رو توش نصب کردید همراه با پوشه C:/ProgramData/ZLOEmu را به لیست مجاز آنتی ویروس یا ویندوز دفندرتون اضافه کنید.

با VPN هم امتحان کنید ممکنه اینترنتتون تحریم شده باشه.

روی آخرین نسخه ZClient امتحان کنید.

• پسند 1

GitHub

لینک به دیدگاه

۳۲ دقیقه قبل، MH۱۱ گفته است:

سلام، احتمالا آنتی ویروس یا ویندوز دفندرتون اجازه عمل نمیده، لطفا پوشه ای که ZClient رو توش نصب کردید همراه با پوشه C:/ProgramData/ZLOEmu را به لیست مجاز آنتی ویروس یا ویندوز دفندرتون اضافه کنید.

داداش دمت گرم حل شد 

بعد دی ال سی اش واجبه؟ بعد در کل چقدر میشه؟ بعد یچی دیگع من دانلود دی ال سی اش رو میزنم دان نمیکنه

😭 ببخشید اذیت میکنم

لینک به دیدگاه

۲ دقیقه قبل، mashkooti۱۳amirhosein۸۵ گفته است:

داداش دمت گرم حل شد 

بعد دی ال سی اش واجبه؟ بعد در کل چقدر میشه؟ بعد یچی دیگع من دانلود دی ال سی اش رو میزنم دان نمیکنه

😭 ببخشید اذیت میکنم

خواهش میکنم، DLC ها واجب نیستن اما بیشتر سرور های بازی از مپ های DLC هم استفاده میکنن. من توصیه میکنم که دانلودشون کنید.

حجم دقیق DLC هارو نمیدونم اما حجم بازی همراه با تمام DLC ها تقریبا 47 گیگ میشه. اینم لینک دانلود تورنت بازی همراه با تمام DLC ها: http://zlotracker.org/37446

GitHub

لینک به دیدگاه

۳ ساعت قبل، MH۱۱ گفته است:

۲ ساعت قبل، MH۱۱ گفته است:

خواهش میکنم، DLC ها واجب نیستن اما بیشتر سرور های بازی از مپ های DLC هم استفاده میکنن. من توصیه میکنم که دانلودشون کنید.

حجم دقیق DLC هارو نمیدونم اما حجم بازی همراه با تمام DLC ها تقریبا 47 گیگ میشه. اینم لینک دانلود تورنت بازی همراه با تمام DLC ها: http://zlotracker.org/37446

اهان دمت گرم 

فقط چرا دی ال سی ها از اوریجین دان نمیشه ارور نت ورک میده:I

از صبح درگیرم😂این اوکی شه دعات میکنم❤️ بعد یچی دیگع

وقتی میخواد بره داخل گیم لودینگش طولانیه؟

لینک به دیدگاه

۵۶ دقیقه قبل، mashkooti۱۳amirhosein۸۵ گفته است:

اهان دمت گرم 

فقط چرا دی ال سی ها از اوریجین دان نمیشه ارور نت ورک میده:I

از صبح درگیرم😂این اوکی شه دعات میکنم❤️ بعد یچی دیگع

وقتی میخواد بره داخل گیم لودینگش طولانیه؟

باید با VPN دانلود کنید. اگرم هرکاری کردید نشد از اونجا دانلود کنید، گوگل سرچ کنید از اینترنت دانلود کنید و توی پوشه بازیتون قرار بدید.

سرعت لودش بستگی به سرعت سیستمتون داره واسه هرکسی متفاوته.

• پسند 1

GitHub

لینک به دیدگاه

• 6 ماه بعد...

چرا من تاحالا این سایت رو ندیدم؟؟؟

خدایی دمتون گرم برای کالاف 4 هرکاری کردم از هر سایتی نتونستم انلاین بازی کنم اما با این سایت شد این انشالله میشه

ادامه بدید کارتون عالیه❤️

• تشکر 1
لینک به دیدگاه

• 1 ماه بعد...

سلام من بازی بتلفیلد۴ رو از خود زلو دانلود کردم همه دی ال سی هاشم دانلود کرد حالا میزنی رو نصب یک ثانیه میره دوباره دکمه نصب میاد هر چی میزنم نصب نمیشه میشه بگی مشکل کجاست با این سرعت مزخرف اینترنت نزدیک ۱۰۰ گیگ دانلود کردم به خدا خیلی زور داره جان هر کی دوس داری راهنمایی کن ممنون

لینک به دیدگاه

18 دقیقه قبل، حمید حیدری گفته است:

سلام من بازی بتلفیلد۴ رو از خود زلو دانلود کردم همه دی ال سی هاشم دانلود کرد حالا میزنی رو نصب یک ثانیه میره دوباره دکمه نصب میاد هر چی میزنم نصب نمیشه میشه بگی مشکل کجاست با این سرعت مزخرف اینترنت نزدیک ۱۰۰ گیگ دانلود کردم به خدا خیلی زور داره جان هر کی دوس داری راهنمایی کن ممنون

سلام، لطفاً از مشکلی که دارید عکس ارسال کنید چون از توضیحی که دادید چیزی متوجه نشدم.

درضمن حجم بازی همراه با تمام DLC ها 47 گیگ بیشتر نیست.

GitHub

لینک به دیدگاه

دانلود تموم شده اینستال رو میزنی یه لحظه میره تو نصب دوباره همون اینستال میاد میزنه دانلود انجام شد 

16455533118498166809710218367946.jpg

لینک به دیدگاه

12 دقیقه قبل، حمید حیدری گفته است:

دانلود تموم شده اینستال رو میزنی یه لحظه میره تو نصب دوباره همون اینستال میاد میزنه دانلود انجام شد 

16455533118498166809710218367946.jpg

خب دانلود و نصب انجام شده دیگه، پوشه بازیتونم اینجا درست شده:

Program Files (x86)\Origin Games

GitHub

لینک به دیدگاه

رو فایل بازی تو پوشه میری این اخطارو میده

1645553911440540465786643548775.jpg

6 دقیقه قبل، MH11 گفته است:

خب دانلود و نصب انجام شده دیگه، پوشه بازیتونم اینجا درست شده:

Program Files میخوای تو سروراش بری میگه بازی نصب نشده هنوز

16455542354045045036247542698053.jpg

5 دقیقه قبل، حمید حیدری گفته است:

پوشهorigin gamesهم خالیه

لینک به دیدگاه

12 ساعت قبل، حمید حیدری گفته است:

پوشهorigin gamesهم خالیه

از این آدرس برید و پوشه بازیتونو به ZLOrigin معرفی کنید:

در ۱۳۹۹/۳/۱ در 18:23، MH11 گفته است:

- برای تغییر آدرس محل نصب بازی های ZLOrigin، به این قسمت مراجعه کنیدOrigin -> Application Settings -> Advanced

بازی هم از فایل اجراییش نمیتونید اجرا کنید، باید حتما از لانچر اجرا کنید. 34H Launcher پیشنهاد میکنم.

برای محکم کاری لطفاً یکبار مراحل راه اندازی رو ابتدای همین موضوع مطالعه کنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

ممنونم از پاسختون

این لانچر رو که گفتین و لانچر زلو رو هم نصب کردم باز میکنم بازیو میاره تو34hکه هر کدوم از قسمتهاشو میزنی کلا هیچ اتفاقی نمیافته تو زلو لانچر لیست سرورارو رو میاره جوین رو میزنی میگه بازی نصب نیست .تو زلو اورجین هم نصبو میزنی بعد ۲ثانیه میزنه نصب کامل شد میری تو پوشه اورجین گیم فقط یه پوشه کش خالی درست کرده.تو اد گیم زلو اورجین هم هر دروم از فایلاهای بازیو اد میکنی ایکون بازی درست میکنه پلی رو هم میاره ولی میزنی اخطار میده .اگه میشه یه ایدی تلگرام بدین باهاتون ارتباط بگیرم 

لینک به دیدگاه

19 دقیقه قبل، حمید حیدری گفته است:

ممنونم از پاسختون

این لانچر رو که گفتین و لانچر زلو رو هم نصب کردم باز میکنم بازیو میاره تو34hکه هر کدوم از قسمتهاشو میزنی کلا هیچ اتفاقی نمیافته تو زلو لانچر لیست سرورارو رو میاره جوین رو میزنی میگه بازی نصب نیست .تو زلو اورجین هم نصبو میزنی بعد ۲ثانیه میزنه نصب کامل شد میری تو پوشه اورجین گیم فقط یه پوشه کش خالی درست کرده.تو اد گیم زلو اورجین هم هر دروم از فایلاهای بازیو اد میکنی ایکون بازی درست میکنه پلی رو هم میاره ولی میزنی اخطار میده .اگه میشه یه ایدی تلگرام بدین باهاتون ارتباط بگیرم 

اول باید ZClient به اکانتتون کانکت بشه بعدش توی 34H قسمت بالا سمت چپ گزینه Connect رو بزنید تا لانچر و ZClient باهم کانکت بشن. بعدش میتونید سرور هارو ببنید.

ما فقط توی همین انجمن کاربران رو پشتیبانی میکنیم.

GitHub

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
G A M E G G
logo-samandehi
  • اضافه کردن...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube