رفتن به مطلب
  • به انجمن گیم جی جی خوش آمدید!

برای دسترسی و استفاده از تمامی قابلیت های انجمن (از جمله ارسال موضوع یا پاسخ، دانلود فایل و هرگونه فعالیتی در انجمن) شما نیاز به ثبت نام دارید.

ثبت نام کاملاً رایگان میباشد.

آموزش آنلاین بازی کردن Battlefield 4 از طریق ZLOEmu

MH11

پست های پیشنهاد شده

16456102347306491425313279936830.thumb.jpg.29d5b77965b56ade1e7878a3ed85d957.jpg

36 دقیقه قبل، MH11 گفته است:

اول باید ZClient به اکانتتون کانکت بشه بعدش توی 34H قسمت بالا سمت چپ گزینه Connect رو بزنید تا لانچر و ZClient باهم کانکت بشن. بعدش میتونید سرور هارو ببنید.

ما فقط توی همین انجمن کاربران رو پشتیبانی میکنیم.

اول باید ZClient به اکانتتون کانکت بشه بعدش توی 34H قسمت بالا سمت چپ گزینه Connect رو بزنید تا لانچر و ZClient باهم کانکت بشن. بعدش میتونید سرور هارو ببنید.

تو لانچر ورود میکنه ایدی خودمم میاره ولی رو سرورا جوین میزنی همچین اخطاری میده .بازی رو سیستم من نصب نشده نمدونم از کجا نصبش کنم .ببخشید زیاد مزاحمتون شدن

1645610284555425705542384377843.jpg

16456104541036417912810676707806.jpg

لینک به دیدگاه
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

28 دقیقه قبل، حمید حیدری گفته است:

16456102347306491425313279936830.thumb.jpg.29d5b77965b56ade1e7878a3ed85d957.jpg

تو لانچر ورود میکنه ایدی خودمم میاره ولی رو سرورا جوین میزنی همچین اخطاری میده .بازی رو سیستم من نصب نشده نمدونم از کجا نصبش کنم .ببخشید زیاد مزاحمتون شدن

1645610284555425705542384377843.jpg

16456104541036417912810676707806.jpg

لطفاً اسپم نکنید و پاسختونو فقط 1 بار ارسال کنید.

شما دارین از لانچر دیگه ای استفاده میکنید، از روی عکس هایی که ارسال کردید متوجه شدم. از لانچر 34H استفاده کنید.

اگر کار هایی که گفتم رو انجام داده باشید هیچ مشکلی پیش نخواهد اومد، یعنی پوشه بازی رو به ZLOrigin معرفی کنید و ZClient رو اجرا کنید و صبر کنید تا به اکانتتون متصل بشه و در نهایت لانچر 34H رو اجرا کنید و دکمه کانکت بالا رو بزنید و قسمت Multiplayer بازی BF4 رو انتخاب کنید و به سرور مورد نظر خودتون متصل بشید.

اگر اینکارو میکنید و باز هم مشکل دارید، پیشنهاد میکنم مراحل رو از ابتدا به ترتیب انجام بدید (نیازی به دانلود مجدد بازی نیست)، چونکه آموزشی که قرار دادیم تست شده هستش و کاملاً سالمه.

GitHub

لینک به دیدگاه

20 دقیقه قبل، حمید حیدری گفته است:

سلام مجدد درایو سی زمان نصب کلا ۱۰ گیگ فضای خالی داشته میتونه علت نصب نشدن بازی این باشه

سلام، بله خب طبیعیه اگر فضای کافی برای نصب نداشته باشید، نصب انجام نمیشه.

GitHub

لینک به دیدگاه

7 دقیقه قبل، حمید حیدری گفته است:

بعد دانلود چقدر فضا برا نصب بازی لازم داره

اطلاع دقیقی ندارم ولی تقریباً فکر میکنم 40 گیگ لازم باشه.

GitHub

لینک به دیدگاه

سالم اقا من یه بار کلا ویندوز کامپیوترو عوض کردم دوباره تمام مراحل رو دقیقا انجام دادم دانلود تموم شده میزنی رو اینستال یه ۲ثانیه میره تو نصب بعد اون پایین مینویسه نصب انجام شد بعد تو خود زلو اورجین سرورا رو میاری جوین میزنی میگه بازی نصب نشده از طریق لانچر ۳۴اچ هم میری هیچ کدام از گزینه هاش کار نمیکنه از طرق زلو لانچر هم میری سرورا رو میاره ولی میخوای وارد بشی باز هم اخطار نصب نشدن بازی رو میده اگه چیزی به ذهنتون میرسه یا برنامه ای لازمه که نصب نکردم ممنون میشم کمک کنین.تو یه ویدیو تو اپارات دیدم یه چند تا فایل بونس واکسپایر ویه پوشه دیگه بود اونا رو دانلود کرده بود و تو مسیر بازی کپی کرد تا بازی لانچ شد اونا رو کجا میشه دانلود کرد.بازم تشکر

16459699812593826935246352576821.jpg

164597010021672749558004145950.jpg

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، حمید حیدری گفته است:

سالم اقا من یه بار کلا ویندوز کامپیوترو عوض کردم دوباره تمام مراحل رو دقیقا انجام دادم دانلود تموم شده میزنی رو اینستال یه ۲ثانیه میره تو نصب بعد اون پایین مینویسه نصب انجام شد بعد تو خود زلو اورجین سرورا رو میاری جوین میزنی میگه بازی نصب نشده از طریق لانچر ۳۴اچ هم میری هیچ کدام از گزینه هاش کار نمیکنه از طرق زلو لانچر هم میری سرورا رو میاره ولی میخوای وارد بشی باز هم اخطار نصب نشدن بازی رو میده اگه چیزی به ذهنتون میرسه یا برنامه ای لازمه که نصب نکردم ممنون میشم کمک کنین.تو یه ویدیو تو اپارات دیدم یه چند تا فایل بونس واکسپایر ویه پوشه دیگه بود اونا رو دانلود کرده بود و تو مسیر بازی کپی کرد تا بازی لانچ شد اونا رو کجا میشه دانلود کرد.بازم تشکر

16459699812593826935246352576821.jpg

164597010021672749558004145950.jpg

شما ابتدا ZClient رو اجرا کنید، بعد از کانکت شدن، 34H Launcher رو اجرا کنید.

اول CONNECT اون بالا رو بزنید، بعدش آیکون Multiplayer بازی Battlefield 4 رو بزنید.

Screenshot_1.thumb.jpg.fffb5338732b64481d0b3292475c87ba.jpg

شما یکجای کار رو اشتباه انجام دادید و فقط خودتون میتونید متوجه بشید که کجارو! چون خودم و دوستام با همین مراحل آموزش انجام دادیم و الان داریم بدون مشکل بازی میکنیم.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 4 ماه بعد...

سلام وقت بخیر بنده تا مرحله ساخت اکانت تو سایت zloemu و  Zclient پیش رفتم و خواستم که ZLOrigin رو اجرا کنم کرش کرد برنامه origin رو هم دارم ویندوز دفندر غیر فعاله  از اول کار و انتی ویروس هم کلا ندارم . و زمانی که میخام برنامه origin رو اجرا کنم ارور یه dll میداد که اونو حل کردم بعد از اون دوباره یه ارور dll دیگه داد که مربوط به micrisoft visual C++ 2015 هستش و هرکاری کردم بیستا سی پلاس پلاس نصب کردم  کل شونو پاک کردم دوباره نصب کردم نشد که نشد تا اینجا دیگه شکست خوردم مزاحم شما شدم لطفا راهنماییم کنید اگر راهی هست خیلی ممنون  

Untitlelasfdjghsdghfwifgd.thumb.png.4175b63df4020bc0a986c8f6ffc19ae2.png 

ویرایش شده توسط mamali
لینک به دیدگاه

آقا سلام دوباره خوشبختانه این مشکل dll حل شد الان برنامه ZLOrigin رو اجرا میکنم به این صورته که در تصویر مشاهده میکنید خیلی پاش وایستادم همینطوری انگار که قفل کرده باشه هست  لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون

kakakad.png

لینک به دیدگاه

27 دقیقه قبل، mamali گفته است:

آقا سلام دوباره خوشبختانه این مشکل dll حل شد الان برنامه ZLOrigin رو اجرا میکنم به این صورته که در تصویر مشاهده میکنید خیلی پاش وایستادم همینطوری انگار که قفل کرده باشه هست  لطفا راهنماییم کنید خیلی ممنون

kakakad.png

سلام وقت شماهم بخیر، حتماً باید همین پیش نیاز هایی که توی آموزش قرار دادم رو نصب کنید (از همین لینک ها دانلود کنید). همشون رو نصب کردید؟

GitHub

لینک به دیدگاه

56 دقیقه قبل، MH11 گفته است:

سلام وقت شماهم بخیر، حتماً باید همین پیش نیاز هایی که توی آموزش قرار دادم رو نصب کنید (از همین لینک ها دانلود کنید). همشون رو نصب کردید؟

خسته نباشید خیلی ممنون که پاسخگوی مشکلم هستید . بله تمام پیش نیاز ها رو از لینک هایی قرار دادید دانلود و نصب کردم

لینک به دیدگاه

2 ساعت قبل، mamali گفته است:

خسته نباشید خیلی ممنون که پاسخگوی مشکلم هستید . بله تمام پیش نیاز ها رو از لینک هایی قرار دادید دانلود و نصب کردم

عجیبه، تنها دلیل این خطا نصب نبودن ++VC مورد نیاز هستش.

پیشنهاد میکنم پک کامل رو از لینک زیر دریافت و نصب کنید:

https://soft98.ir/software/programming/3134-visual-c.html

GitHub

لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۱/۴/۸ در 18:12، MH11 گفته است:

عجیبه، تنها دلیل این خطا نصب نبودن ++VC مورد نیاز هستش.

پیشنهاد میکنم پک کامل رو از لینک زیر دریافت و نصب کنید:

https://soft98.ir/software/programming/3134-visual-c.html

سلام و خسته نباشید. سی پلاس پلاس ها تمامی نسخه ها شو نصب کردم ZLOrigin بازهم کرش میکنه و origin  هم ارور آنلاین نبودن میده برای این مشکل origin راه حل پیدا کردم که باید با فیلتر شکن poroton vpn وارد شد با سرور اس>راییل . مشکل اینجاست که این vpn  روی سیستم من بچه بازی در میاره و جوری که باید اجرا بشه نمیشه :) . به نظر خودم به بن بست خوردم اما اگه شما توصیه ایی دارید سر تا پا گوشم. خیلی ممنون

لینک به دیدگاه

۱ ساعت قبل، mamali گفته است:

سلام و خسته نباشید. سی پلاس پلاس ها تمامی نسخه ها شو نصب کردم ZLOrigin بازهم کرش میکنه و origin  هم ارور آنلاین نبودن میده برای این مشکل origin راه حل پیدا کردم که باید با فیلتر شکن poroton vpn وارد شد با سرور اس>راییل . مشکل اینجاست که این vpn  روی سیستم من بچه بازی در میاره و جوری که باید اجرا بشه نمیشه :) . به نظر خودم به بن بست خوردم اما اگه شما توصیه ایی دارید سر تا پا گوشم. خیلی ممنون

من بدون vpn بازی میکنم و مشکلی نداره، اگر برای اینترنت شما نیازه، میتونین از dns های تحریم شکن مثل الکترو یا تک لول و یا شکن استفاده کنید. آموزش استفادشو گوگل کنید. اگر برنامه origin رو دارید، باید برنامه zlorigin رو توی یه پوشه جدا از پوشه برنامه origin نصب کنید. اگر همه راه حل هارو امتحان کردید و مشکلتون حل نشد، پیشنهاد میکنم سیستم عاملتون رو به ویندوز 10 ارتقا بدید و مراحل راه اندازی بازی رو از همین آموزش از ابتدا انجام بدید. چون این آموزش تست شده هست و خودم هم با همین آموزش جلو رفتم و دارم بازی میکنم.

اگر حداقل سیستم مورد نیاز بازی bf4 هم ببینید متوجه میشید که حداقل باید ویندوز 8 داشته باشید.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 1 سال بعد...

آقا سلام  خسته نباشید

اول بگم که دمتون گرم که همیشه جوابگو ملت هستن و دوم اینکه من قبلا این بازی رو با همین سایت تونستم انلاین کنم و هیچ مشکلی نداشت ولی به دلیل یه سری خرابی های سیستم مجبور شدم پاک کنم الان بعد از هزار تا بدبختی رفتم بلخره داخل کلاینت ولی مثه اینکه با سکه های داخل برنامه اوریجین باید بازی رو خریداری کنیم برای انلاین بازی کردن و مثل سابق رایگان نیست خواستم بپرسم راه حلی هست که بشه یا اینو یا بتل 3 رو بشه انلاین بازی کرد یا اینکه دیگه باید قیدشو بزنم؟ عه راستی اینم بگم که به دی ان اس هم مربوط میشه؟

ممنون میشم جواب بدین

• پسند 1
لینک به دیدگاه

در ۱۴۰۲/۴/۳۰ در 15:59، Aydin گفته است:

آقا سلام  خسته نباشید

اول بگم که دمتون گرم که همیشه جوابگو ملت هستن و دوم اینکه من قبلا این بازی رو با همین سایت تونستم انلاین کنم و هیچ مشکلی نداشت ولی به دلیل یه سری خرابی های سیستم مجبور شدم پاک کنم الان بعد از هزار تا بدبختی رفتم بلخره داخل کلاینت ولی مثه اینکه با سکه های داخل برنامه اوریجین باید بازی رو خریداری کنیم برای انلاین بازی کردن و مثل سابق رایگان نیست خواستم بپرسم راه حلی هست که بشه یا اینو یا بتل 3 رو بشه انلاین بازی کرد یا اینکه دیگه باید قیدشو بزنم؟ عه راستی اینم بگم که به دی ان اس هم مربوط میشه؟

ممنون میشم جواب بدین

سلام خواهش میکنم. نه همچین چیزی نیست، هنوزم راحت میتونید آنلاین بازی کنید. فقط برای دانلود از اوریجین باید قبل از باز کردن کلاینت، VPN یا DNS تحریم شکن بزنید.

GitHub

لینک به دیدگاه

• 2 ماه بعد...
  • 1 ماه بعد...
2 ساعت قبل، daniyal99 گفته است:

سلام من با اکانتم کانکت نمیشه فکر کنم مشکل از اکانت برای خرید قانونی اکانت بازی باید چیکار کنم؟

سلام، باید گوگل سرچ کنید "خرید اورجینال بازی Battlefield 4" !!!

GitHub

لینک به دیدگاه

برای ارسال دیدگاه یک حساب کاربری ایجاد کنید یا وارد حساب خود شوید

برای اینکه بتوانید دیدگاهی ارسال کنید نیاز دارید که کاربر سایت شوید

ایجاد یک حساب کاربری

برای حساب کاربری جدید در سایت ما ثبت نام کنید. عضویت خیلی ساده است !

ثبت نام یک حساب کاربری جدید

ورود به حساب کاربری

دارای حساب کاربری هستید؟ از اینجا وارد شوید

ورود به حساب کاربری
G A M E G G
logo-samandehi
  • اضافه کردن...
Discord GitHub LinkedIn Instagram YouTube